ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ


 Αξιωματούχοι που ταξίδευαν με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό είπαν σε μια ισραηλινή διαδικτυακή εφημερίδα ότι η Ουάσιγκτον θεωρείται ύποπτη για χρηματοδότηση μαζικών διαδηλώσεων ενάντια στις δικαστικές μεταρρυθμίσεις του Μπενιαμίν Νετανιάχου που συγκλονίζουν τη χώρα εδώ και πάνω από δύο μήνες.

Ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος που συνόδευε τον Νετανιάχου στο ταξίδι του στην Ιταλία είπε στην εφημερίδα αυτή την εβδομάδα ότι οι διαδηλώσεις φαινόταν να είναι καλά οργανωμένες και να χρηματοδοτούνται επαρκώς με εκατομμύρια δολάρια.

"Παρακολουθούμε τι συμβαίνει. Πρόκειται για μια οργάνωση πολύ υψηλού επιπέδου. Υπάρχει ένα οργανωμένο κέντρο από το οποίο διακλαδίζονται όλοι οι διαδηλωτές με τάξη", φέρεται να είπε ο ανώνυμος αξιωματούχος.

Είπε ότι είναι "σαφές για εμάς" ποιος πλήρωσε για τη μεταφορά χιλιάδων διαδηλωτών, καθώς και για όλες τις σημαίες και τις εξέδρες, ενώ ένα άλλο μέλος του περιβάλλοντος του Νετανιάχου επιβεβαίωσε στην εφημερίδα ότι ο ανώτερος αξιωματούχος αναφερόταν στις ΗΠΑ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Από https://dimpenews.com/:
    12/03/2023: Το Ισραήλ βομβάρδισε περιοχή της Ελληνορθόδοξης πόλης Σαφίτα στη Συρία! Νέα επίθεση του Ισραήλ κατά σεισμόπληκτης Συρίας και χειμαζόμενης από τις ολέθριες συνέπειες του 10ετούς πολέμου. Τα ισραηλινά μαχητικά χτύπησαν στις 7.15 π.μ της Κυριακής. 3 Σύριοι στρατιωτικοί τραυματίστηκαν σε πολλά σημεία στα προάστια της Ταρτούς και της Χάμας.
    07/03/2023: Οι Ισραηλινοί βομβάρδισαν το αεροδρόμιο Χαλεπίου για να εμποδίσουν την άφιξη ανθρωπιστικής βοήθειας στη σεισμόπληκτη Συρία!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδη κατηγορει τα αφεντικα του ισραηλ τους δημιουργους του ισραηλ τους σιωνιστες της αμερικης.
    Μαλλον μας δουλευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/669084/apokalypsi-vomva-gia-tous-biden-ta-epairnan-apo-kina-ti-edeiksan-trapezika-eggrafa-epitropi-einai-toso-kako-oso-nomizame

    Η οικογένεια Μπαιντενοπουλου τα έπαιρνε από Κίνα. Πρακτορακι των Κινέζων ο sleepy.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αστειότητες: Ο ένοχος (σιωνιστές) κατηγορεί τον εαυτό του (ΒΚ ΗΠΑ), ότι είναι υπεύθυνος για την εναντίωση των βδελυρών σχεδίων του.
    Τόση αυτογνωσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις