Ο Πούτιν γελάει με το διεθνές ένταλμα σύλληψης

 

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν

γέλασε την Παρασκευή με την είδηση ότι το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) εξέδωσε ένταλμα σύλληψης στο όνομά του για φερόμενη απαγωγή ουκρανών παιδιών, κατηγορώντας τον για τα ίδια εγκλήματα που διέπραξαν οι Ουκρανοί παιδεραστές και οι δυτικοί αφέντες τους εναντίον αμέτρητων Ρώσων παιδιών από το έναρξη της «Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησής» του.

Ο πράκτορας της FSB Αντρέι Ζαχάρωφ είπε ότι η λέξη"συλληψη" του επίσημου εντάλματος τον έκανε να γελασει παρά εξόργισε τον Ρώσο πρόεδρο, ο οποίος φέρεται να είπε: «Αν με θέλουν, ας έρθουν και θα δούμε ποιος θα μείνει όρθιος».

Ο Ζαχάρωφ είπε ότι το ΔΠΔ, που βρίσκεται στη Χάγη της Ολλανδίας, είναι ένας νεφελώδης, διακυβερνητικός συνασπισμός γκάνγκστερ Deep State που λαμβάνει εντολές από το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν και άλλους Δυτικούς ηγέτες. Ο Πούτιν, πρόσθεσε, αναμένεται ότι θα του απαγγελθούν ψευδείς κατηγορίες. Ωστόσο, σχεδόν δεν περίμενε ότι θα τον κατηγορούσαν ότι απήγαγε παιδιά από την Ουκρανία, ενώ περισσότερα από 10.000 παιδιά από τη Ρωσία εξακολουθούν να αγνοούνται και εικάζεται ότι έχουν πουληθεί ως σκλάβοι παιδιών ή σε εγκαταστάσεις συγκομιδής Adrenochrome στην Ουκρανία.

Ο Ζαχάρωφ είπε ότι τα ρωσικά Spetznas εξακολουθούν να κυνηγούν γενναία τις φάρμες Adrenochrome με την ελπίδα να σώσουν τα παιδιά και να καταστρέψουν όλα τα ίχνη ενός φαρμακευτικού παρασκευάσματος που ο Πούτιν έχει αποκαλέσει «το ελιξίριο του διαβόλου».

«Είναι σύνηθες το γεγονός ότι το Deep State κατηγορεί τους εχθρούς του για ειδεχθή εγκλήματα που διαπράττουν οι ίδιοι. Είναι, όπως λέτε, το πιο παλιό θεατρικό έργο του βιβλίου. Πιστεύουμε ότι η αμερικανική διοίκηση και ο σκύλος Zelenskyy, οι πραγματικοί εγκληματίες πολέμου, πίεσαν το ΔΠΔ να εκδώσει ένα ένταλμα που δεν μπορεί να εκτελέσει. Πιστεύετε ότι θα έρθουν στη Μόσχα να συλλαβουν τον προεδρο...?(γελια). Ο Ζελένσκι είναι ο πολεμοχαρής, όχι ο πρόεδρος Πούτιν», είπε ο Ζαχάροφ.

Μια δήλωση του ΔΠΔ ισχυρίστηκε φυσικά το αντίθετο, λέγοντας: «Ο κ. Ο Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν, γεννημένος στις 7 Οκτωβρίου 1952, Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, φέρεται να είναι υπεύθυνος για το έγκλημα πολέμου της παράνομης απέλασης πληθυσμού (παιδιών) και της παράνομης μεταφοράς πληθυσμού (παιδιών) από τις κατεχόμενες περιοχές της Ουκρανίας στη Ρωσικη. Ομοσπονδία…."

Ο Ζαχάρωφ είπε ότι οι ρωσικές δυνάμεις είχαν διασώσει 65.000 παιδιά από την έναρξη της σύγκρουσης και παραδέχτηκε ότι «κάποια, μια μικρή μειονότητα» μπορεί να είναι Ουκρανοί πολίτες.

«Αν κάποιοι ήταν Ουκρανοί, ελευθερώθηκαν από τη δουλεία και έλαβαν τροφή, στέγαση, ιατρική φροντίδα. Αυτό δεν είναι απαγωγή. Αυτή είναι η σωτηρία», είπε ο Ζαχάρωφ.

Ο Πούτιν, πρόσθεσε, πιστεύει ότι το καθεστώς Μπάιντεν και ο Ζελένσκι θα συνεχίσουν να απαγάγουν και να βασανίζουν συστηματικά μικρά παιδιά για να μαζέψουν το πολύτιμο αδρενοχρώμιό τους, αν όχι στην Ουκρανία, τότε αλλού - σε χώρες που κυβερνώνται από άτονους, αδύναμους ηγέτες πολύ αδύναμους για να αντισταθούν στο Deep State.

«Ο Πούτιν θα καταπολεμήσει την εμπορία παιδιών και τη συγκομιδή Adrenochrome σε όλη την Ανατολική Ευρώπη, αν χρειαστεί», είπε ο Ζαχάροφ. «Θα επικρατήσουμε. Αν θέλουν τον Πούτιν, καλύτερα να φέρουν όπλα αντί για ένταλμα».

Κλείνοντας, ο Ζαχάροφ είπε ότι ο Πούτιν μίλησε εν συντομία με τον Πρόεδρο Τραμπ νωρίς το βράδυ της Παρασκευής, ενημερώνοντάς τον για τις νίκες του επί του Βαθύ Κράτους στην Ουκρανία. Ο Πούτιν σχολίασε επίσης αναφορές ότι ο Τραμπ μπορεί να κατηγορηθεί την επόμενη εβδομάδα για το πλασματικό έπος της Stormy Daniels.

«Άνδρες σαν εμάς, δεν παραδιδόμαστε στο Βαθύ Κράτος», φέρεται να είπε ο Πούτιν.

Η ιστοσελιδα επικοινώνησε με δύο πηγές του Mar-a-Lago για να επιβεβαιώσει την κλήση. Ο ένας δεν σχολίασε και ο άλλος έλεγε μόνο: «Να είστε σίγουροι, ο Πρόεδρος Τραμπ είναι ασφαλής. Όσο για τον Πούτιν, ξέρετε ότι κρατούν επαφή περιοδικά». 






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Μετά απο αυτό το τσίρκουλο:
    Ολα, ότι ξεκινά με το πρόθεμα "Παγκόσμιο", "Διεθνές" ΑΥΤΟ-ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ.
    Ολοι οι οργανισμοί όλες οι συμβάσεις όλες οι συνθήκες καθώς και όλες
    οι αποφάσεις τους, έχουν ΑΥΤΟ-ΑΚΥΡΩΘΕΙ. Δεν ισχύει τίποτε και κανείς
    και κανένα Κράτος δεν είναι υπόχρεο να ακολουθεί καμμία ΔΕΣΜΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΏΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΝΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ/ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ .....
    ΧΘΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΕΞΑΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΌΣΙΑ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΙΔΙΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΤΊΜΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΜΟΠΟΤΩΝ ΚΑΘΟΤΙ ΤΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΕΤΑ ΒΟΥΛΙΜΙΑΣ.
    Η ΧΙΛΛΑΡΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΤΩΝ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΝΗΛΊΚΩΝ Η ΤΡΕΛΛΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΎΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΆ "ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΡΥΔΙΟΎ ".

    ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΉΧΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ,ΚΙ Ο ΤΟΡΥ ΣΜΙΘ ΑΦΗΓΟΤΑΝ ΤΗΝ ΟΔΥΝΗΡΉ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΤΟΥ ΜΕ ΡΩΣΣΑΚΙ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΗΡ ΜΠΟΥΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ,ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ,ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ DARPA NA ΒΙΑΖΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΠΑΧΘΕΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ "I WANT THEM FULLY LOADED".
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΚΙΝΓΚΟΥ ΝΤΡΑΚΟ ΟΥΖΟΥΝΓΚΑΛ,ΜΙΛΑΜΕ;
    Ο ΤΟΡΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΎΣΕ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΞΕΨΥΧΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΈΘΑΝΕ ΣΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΌ ΑΔΙΑΚΟΠΟ ΠΟΝΟ.
    ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ;ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΜΕ;ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ;ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ;
    ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΒΑΓΚΝΕΡΙΚΟ,ΚΟΨΙΜΟ ΓΕΝΝΗΤΙΚΏΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΣΣΕΎΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΑ ΤΩΝ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!
    Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΛΕΕΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΧΑΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ.ΣΟΒΑΡΑ;
    ΚΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΣ;
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΆΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΤΗΝ ΧΑΓΗ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΟΛΛΑΝΔΙΚΕΣ;
    ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΑΤΡΙΚΗ ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΑΙΔΆΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ/ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΈΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΒΙΑΖΑΝ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΡΟΣ ΔΙΑΣΚΈΔΑΣΉ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΕΛΙΤ.
    ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΟΥΡΔΟ ΣΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ YOUTUBE VIDEO,NA ΑΠΕΥΘΎΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ,ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ "ΈΚΛΑΙΓΕ " ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΕΝΕΕΣ ΔΕΚΑΤΈΣΣΕΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΣΤ'ΑΛΉΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ.
    Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΛΙΕΣ ΤΩΝ SNUFF MOVIES.ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΝΕΚΡΟΦΙΛΙΑ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΔΑΥΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ.
    ΕΞ ΟΥ ΚΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΔΕΙΚΝΎΟΥΝ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΥΝΑΜΑ.

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΙΣ,ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΠΑΩ Σ'ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΕΡΗΜΙΚΟ ΚΙ ΑΝΑΒΩ ΚΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΣΠΕΤΣΝΑΖ,ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΟΥ,ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ BOOTS ON THE GROUND,TOY ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΕΝ ΤΗ ΓΑΙΑ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΎΧΕΤΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΆ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΆΡΙΑ. ΚΑΝΩ
    ΈΚΚΛΗΣΗ ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΝΑ ΑΝΑΒΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΕΙΣ ΟΝΤΩΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΡΩΣΣΙΑΣ.

    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΟΡΥ ΚΑΙ Μ'ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ;
    ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΑΧΘΕΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟ ΒΙΑΣΜΕΝΟ ΞΕΨΎΧΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙ COCOON KAI EKEI MENEI ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΓΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΥΛΑΣ ΤΟΥ.
    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΕΟΣ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΘΕΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.
    ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΝ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΙΕΡΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
    ΟΜΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΟΥΝ.ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΓΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΊΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΣΜΙΘ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ,ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ DUMBS OI ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΒΟΥΤΑΝΕ ΤΑ ΗΜΙΛΙΠΟΘΥΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΕΙΤΕ CIA EITE FBI ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ Η ΣΤΡΑΤΗΓΟΊ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΑ "ΑΦΕΝΤΙΚΑ" ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΛΥΡΑΣ.

    ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΥΤΙΛΑ!!!

    ΠΛΟΎΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΌΟ =ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΑΝ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις