ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 17/03/23


Δεν είναι αστείο, είναι μια ΑΠΙΘΑΝΗ πραγματικότητα στις ΗΠΑ! ΚΑΙ ΝΕΟ τραίνο εκτροχιάστηκε!!!! Εμπορευματικό τρένο εκτροχιάστηκε στο Glendale του Κεντάκι αφού ημιφορτηγό κόλλησε σε σιδηροδρομικές γραμμές!!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα σιδηρόδρομος και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper 00:04 C Mare INSIDERPAPER BREAKING *Train derailment* A freight train derails in Glendale, Kentucky after semi truck got stuck on railroad tracks Follow @insider paper 051 QuantumLig..., !! 56 QuantumLig..., 7:55 AM"
 
>>Οι ρυθμιστικές αρχές της Μινεσότα δήλωσαν την Πέμπτη ότι παρακολουθούν τον καθαρισμό μιας διαρροής 400.000 γαλονιών (1,5 εκατομμυρίων λίτρων) ραδιενεργού νερού από τον πυρηνικό σταθμό Monticello της Xcel Energy και η εταιρεία είπε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για το κοινό. «Η Xcel Energy έλαβε γρήγορα μέτρα για να περιορίσει τη διαρροή στο εργοστάσιο, η οποία δεν ενέχει κανένα κίνδυνο για την υγεία και την ασφάλεια για την τοπική κοινότητα ή το περιβάλλον», ανέφερε σε δήλωση η εταιρεία κοινής ωφελείας με έδρα τη Μινεάπολη. Ενώ η Xcel ανέφερε τη διαρροή νερού που περιέχει τρίτιο στις πολιτειακές και ομοσπονδιακές αρχές στα τέλη Νοεμβρίου, η διαρροή δεν είχε δημοσιοποιηθεί πριν από την Πέμπτη. Οι κρατικοί αξιωματούχοι είπαν ότι περίμεναν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες προτού δημοσιοποιηθούν!!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Δεν είναι και αυτό αστείο! Ο Χάντερ Μπάιντεν μηνύει τον ιδιοκτήτη καταστήματος επισκευής υπολογιστών για φορητό υπολογιστή, επικαλούμενος παραβίαση της ιδιωτικής ζωής!! ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΣΚΑΒΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ… ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ $$ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚ ΚΙΝΑΣ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, όρθια άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Disclose.tv JUST IN Hunter Biden sues computer repair shop owner over laptop, citing invasion of privacy. @disclosetv htp:/8 Disclose.tv Hunter Biden sues laptop repair shop owner, citing invasion of privacy Breaking news from around the world. 28 QuantumLig.. QuantumLight1111 ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ o ΛΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΚΑΜΕΡΑ ΕΠΙΑΣΕ TO ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ QuantumLig... :29PM"
 
>>Πεδίο μάχης χθες η Γαλλία μετά την απόφαση του Μακρόν να ενεργοποιήσει το άρθρο 49.3 για να υιοθετήσει το αμφιλεγόμενο σχέδιο μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού συστήματος χωρίς ψηφοφορία στη γαλλική Εθνοσυνέλευση. Σήμερα κατατέθηκε πρόταση μομφής από την αντιπολίτευση και το τέλος φαίνεται πως πλησιάζει… βέβαια ο Μακρόν είναι χρήσιμος και θα κάνουν τα πάντα να τον κρατήσουν… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, όρθια άτομα, φωτιά, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel Republic 00:15 IMAGES CLEMENTLANOT Cope 00:01 France on FIRE tonight as people riot and revolt against Emperor Prez Macron's pension reform which he PUSHED using his powers to bypass Lower House of Parliament. Democracy down the drain as reform adopted DESPITE massive opposition by people. Subscribe @IntelRepublic"
 
>> Αξιωματούχοι του Πενταγώνου προτείνουν ότι το μητρικό εξωγήινο στο ηλιακό μας σύστημα θα μπορούσε να στείλει μίνι ανιχνευτές στη Γη!!! ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Η ΝΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ!!! ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ!!! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Disclose.tv NEW Pentagon researcher and Harvard astronomer suggests an alien "mothership" might be sending UFOs to surveil Earth in draft document. @disclosetv htp:/893 Disclose.tv Pentagon officials suggest alien mothership in our solar system could send mini probes to Earth Breaking news from around the world. 02 QuantumLig...,7 QuantumLight1111 ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ME ΤΑΑΣΤΡΟΠΛΟΙΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Î ΝΑΣΑ!!! QuantumLig..,7:"
 
>>Η Βρετανική κυβέρνηση αποφάσισε να συνεχίζει τον εποικοδομητικό ρόλο της στην πρόκληση πυρκαγιών σε κάθε σημείο του πλανήτη και αποφάσισε να στείλει τον Υπεξ της στην Γεωργία και την Μολδαβία!!! ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο
 
>>Μετά από μία ημέρα με παραμύθια του αέρος για την ρευστότητα, πάλι σήμερα Credit Suisse και First Republic σημειώνουν πτώση 10% και 18% για σήμερα. Γιατί όπως και να το κάνουμε, ο πεθαμένος δεν αναπνέει. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 https://www.capita tin-credit-suisse -gia- Capital.g Νέα βουτιά άνω του 10% για την Credit Suisse Σε κλοιό ρευστοποιήσεων εκ νέου o τίτλος της Credit Suisse. CREDIT SUISSE 26 QuantumLig.. Capital.gr 3:00PM QuantumLight1111 ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΦΤΕΙ... ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΣΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΠΟΤΕ) ΕΙΔΙΚΑ AN ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΤΗΣΙΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ; QuantumLig.. 3:01PM"
 
Η SVB Financial Group που είδε την Silicon Valley Bank να κατάσχεται από τις ρυθμιστικές αρχές, κατέθεσε αίτηση πτώχευσης (Κεφάλαιο 11)… Να θυμάστε πάντα την εκτελεστική εντολή 13848 που υπέγραψε ο πρόεδρος Τραμπ
 
 
Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…
 
>> Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο εκδίδει ένταλμα σύλληψης στον Πούτιν για εγκλήματα πολέμου…. ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΖΑΧΑΡΟΒΑ: «Οι αποφάσεις του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου δεν έχουν καμία σημασία για τη χώρα μας, ακόμη και από νομική άποψη. Η Ρωσία δεν είναι συμβαλλόμενο μέρος στο Καταστατικό της Ρώμης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου και δεν έχει καμία υποχρέωση βάσει αυτού. Η Ρωσία δεν συνεργάζεται με αυτό το όργανο και πιθανές «συνταγές» σύλληψης που προέρχονται από το Διεθνές Δικαστήριο της Δικαιοσύνης θα είναι νομικά άκυρες για εμάς». ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
 
>>Μεντβέντεφ για την υπόθεση drone: «Οι Γιάνκις έγιναν θρασύδειλοι. Το να είσαι ευγενικός μαζί τους είναι λάθος, ειδικά την ώρα των στρατιωτικών επιχειρήσεων. Ο στρατός πρέπει σίγουρα να διατηρεί επαφή, ενώ τα καθάρματα σαν Γερουσιαστή Γκράχαμ λέει, τα ρωσικά αεροπλάνα πρέπει να καταρρίπτονται. Στην πραγματικότητα, τέτοια θηρία πέφτουν σε αεροπορικά δυστυχήματα μερικές φορές»!!! Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΝΑ «ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ» ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΒΚ ΓΚΡΑΧΑΜ. ΣΑΝ ΝΑ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ ΤΟΝ ΓΚΡΑΧΑΜ Ο ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ;
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "Dmitry Medvedev @MedvedevRussiaE Russia government official Drone case: Yankees got brazen. To be polite with them is wrong, especially at the time of military operations. The military should surely keep in touch, while bastards like sen. graham say Russian planes should be shot down. In fact, such beasts get into plane crashes sometimes 8:54 AM Mar 17, 2023 134.2K Views" από το Twitter
 
>> Η Βόρεια Κορέα επιβεβαίωσε επίσημα ότι εκτόξευσε τον διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο Hwasong-17 στις 16 Μαρτίου για να αντιμετωπίσει τις «επιθετικές» ασκήσεις των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας. Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν και η κόρη του παρακολούθησαν την εκτόξευση του μεγαλύτερου πυραύλου της ΛΔΚ.
Η Βόρεια Κορέα δηλώνει ετοιμότητα για «ανοικτή αντιπαράθεση» με τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Νότια Κορέα - Η Πιονγκγιάνγκ θεωρεί τις ενέργειες των χωρών απειλή για την εθνική ασφάλεια. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν κάλεσε τους αντιπάλους του τις ΗΠΑ και τη Νότια Κορέα να συνειδητοποιήσουν την απερισκεψία των μεγάλης κλίμακας στρατιωτικών ασκήσεων που διεξάγονται στην περιοχή της Κορεατικής Χερσονήσου. Τόνισε επίσης ότι είναι έτοιμος να απαντήσει στις προκλήσεις με ανοιχτή αντιπαράθεση. Η ΛΔΚ θεωρεί τις ενέργειες της Ουάσιγκτον και της Σεούλ σοβαρή απειλή για την εθνική ασφάλεια, ως εκ τούτου, εξετάζει όλα τα πιθανά μέτρα αντιποίνων, συμπεριλαμβανομένων των πυρηνικών όπλων.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, ουρανός και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper BREAKING North Korea says it fired a Hwasong-17 Intercontinental ballistic missile on Thursday. Kim Jong Un with his daughter watched the launch NK News Follow @insiderp QuantumLig..."
 
>>Ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών για την συμμαχία (κατά της Κίνας φυσικά):
Οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Αυστραλία έχουν σχηματίσει έναν αγγλοσαξονικό κύκλο για τη δημιουργία εταιρικής σχέσης ασφάλειας. Αυτή είναι η τυπική νοοτροπία του Ψυχρού Πολέμου και ανοίγει το κουτί της Πανδώρας που θα έχει σοβαρό αντίκτυπο στην παγκόσμια ασφάλεια και ειρήνη. ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ: ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ, ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ. ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel Republic Mi US, UK and Australia have formed an Anglo-Saxon circle in creation of security partnership, this is typical Cold War mentality and opens Pandora's box which will have serious impact on global security and peace Chinese Foreign ministry Spokesman Wang Wenbin. Subscribe @IntelRepublic 024 QuantumLig.. QuantumLight1111 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ: ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ, ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ QuantumLig..., QuantumLig...1:37PM"
 
>>Ο πρόεδρος Ζι θα επισκεφτεί την Μόσχα για 3 ημέρες!! Από τις 20 έως 22 Μαρτίου. Η Μόσχα μάλιστα αναφέρει πως ο Πούτιν και ο Ζι θα υπογράψουν μια δήλωση για την είσοδο των σχέσεων μεταξύ Ρωσίας και Κίνας σε μια «νέα εποχή»!!!
Η Κινεζική πλευρά αναφέρει πως η επίσκεψη του Κινέζου Προέδρου Ζι στη Ρωσία θα δώσει νέα ώθηση στην ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ 2 χωρών, ενισχύοντας περαιτέρω την αμοιβαία εμπιστοσύνη και κατανόηση. Ο Ζι θα ανταλλάξει απόψεις με τον Πούτιν για διμερείς σχέσεις, διεθνή και περιφερειακά ζητήματα, με το Πεκίνο να παίρνει αντικειμενική θέση για τη σύγκρουση στην Ουκρανία και να παίζει εποικοδομητικό ρόλο στην προώθηση των διαπραγματεύσεων.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, όρθια άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper NEW China'sXi Jinping to visit Russia next week Follow Insider Paper for more news 32 QuantumLi..., 12:00PM"
 
ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ. ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ, ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΑ Η ΚΙΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΑΚΗΔΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel Republic Chinese President Xi's visit to Russia will give new impetus to developing relations between 2 countries, further strengthening mutual trust and understanding Chinese Foreign Ministry. Xi will hold in-depth exchange with Putin on bilateral relations, nternational and regional issues, with Beijing taking objective position on Ukraine conflict and playing constructive role in advancing negotiations Chinese Foreign Ministry. Subscribe @IntelRepublic QuantumLi..."
 
>>ΤΟ ΒΚ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ «ΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ.. ΡΩΣΙΚΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ!!!!». ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ!
 
>> Η Κίνα εξέδωσε το πρώτο δάνειο σε γιουάν στη Σαουδική Αραβία!! Η Τράπεζα Εξαγωγών-Εισαγωγών της Κίνας και η Εθνική Τράπεζα της Σαουδικής Αραβίας σύναψαν επιτυχώς την πρώτη συμφωνία δανείου, η οποία περιλαμβάνει χρηματοδότηση γιουάν εμπορικών έργων Κίνας-Σαουδικής Αραβίας!!! 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Victor vicktop55 (victor) And no dollar. China has issued the first yuan loan to Saudi Arabia- the Export-Import Bank ofChina of hina and the National Bank of Saudi Arabia have successfully concluded the first loan agreement, which involves yuan financing of Sino-Saudi Saudi trade projects. h/ QuantumLi.."
 
>Επίσης, σύμφωνα με την Τράπεζα της Ρωσίας, το μερίδιο των διακανονισμών για ρωσικές εξαγωγές σε κινεζικό νόμισμα τους πρώτους εννέα μήνες του 2022 αυξήθηκε από 0,4% σε 14%. Και τον περασμένο μήνα, για πρώτη φορά, ξεπέρασε το δολάριο και έγινε το νόμισμα με τις περισσότερες συναλλαγές στο Χρηματιστήριο της Μόσχας.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, χρήματα και κείμενο
 
> Πρόεδρος του Ρωσικού Κοινοβουλίου Βολοντίν: «Ο μόνος τρόπος προστασίας από την κρίση στο τραπεζικό σύστημα των ΗΠΑ είναι η ΑΠΟΔΟΛΑΡΙΟΠΟΙΗΣΗ των οικονομιών άλλων χωρών και η απομάκρυνση από το αμερικανικό νόμισμα. Θύματα πρόσφατων χρεοκοπιών έχουν ήδη γίνει απλοί πολίτες άλλων χωρών, συνταξιοδοτικών ταμείων της Σουηδίας, της Νορβηγίας, της Νότιας Κορέας και άλλων κρατών, κανείς δεν θα επιστρέψει τα χρήματά του».
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel Republic ublic Only way to protect from crisis in US banking system is to DE-DOLLARIZE economies of other countries and move away from American currency Russian Parliament Chairman Volodin. Victims of recent bankruptcies have already become ordinary citizens of other countries, pension funds of Sweden, Norway, South Korea, and more states, no one will return their money- Volodin. Subscribe @IntelRepublic 26 QuantumLi.."
 
>ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Η κατοχή της Κίνας σε αμερικανικά κρατικά ομόλογα στις αρχές του τρέχοντος έτους μειώθηκε στα 859 δισεκατομμύρια δολάρια, το χαμηλότερο επίπεδο από τον Μάιο του 2009!! Η αλλαγή θεωρήθηκε σε μεγάλο βαθμό ως αποτέλεσμα της ώθησης του Πεκίνου να διαφοροποιήσει το επενδυτικό του χαρτοφυλάκιο καθώς και της αυστηρής νομισματικής πολιτικής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ. Οι ειδικοί σημειώνουν επίσης ότι τα νέα έρχονται εν μέσω του πολιτικού ρήγματος που διευρύνεται μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ, σχετικά με θέματα όπως η Ταϊβάν και η σύγκρουση Ρωσίας/Ουκρανίας. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, χρήματα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from RT News NOT MB 94513323 China's US Treasury Holdings Hit 14-Year Low China's holdings of US government bonds at the beginning of this year fell to $859 billion, the lowest evel since May 2009. The shift was argely seen as the result of Beijing's push to diversify its investment portfolio as well as the US Federal Reserve's tight monetary policy. Experts also note that the news comes amid the political rift widening between China and the US, over such issues as Taiwan and the Russia/Ukraine conflict. Subscribe to RT QuantumLi.., QuantumLight1111 ΞΕΦΟΡΤΩΜΑ 10000000% 031 QuantumLi...,"
 
Η ΑΠΟΔΟΛΑΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ… ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΑΙ…
>>ΕΠΙΣΗΜΗ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ TRUTH. ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΩΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΒΚ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ! ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ! ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ! 
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΔΗΛΩΣΕ: «Ποτέ δεν ήμασταν τόσο κοντά σε έναν Γ’ ΠΠ όπως σήμερα υπό την ηγεσία του Τζο Μπάιντεν. Μια παγκόσμια σύγκρουση μεταξύ πυρηνικών δυνάμεων θα σήμαινε θάνατο και καταστροφή σε μία κλίμακα ασύγκριτη στην ανθρώπινη ιστορία. Θα είναι πυρηνικός Αρμαγεδδών. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να αποφύγουμε αυτόν τον εφιάλτη. Θα τον αποφύγουμε, αλλά χρειαζόμαστε νέα ηγεσία. Πρέπει να σταματήσουν οι εχθροπραξίες και να φέρουμε ειρήνη εδώ και τώρα χωρίς καθυστέρηση. Πρέπει επίσης να υπάρξει μια πλήρης δέσμευση για την εξάρθρωση ολόκληρου του νεοσυντηρητικού κατεστημένου των παγκοσμιοποιητών που μας παρασύρει διαρκώς σε ατελείωτους πολέμους, προσποιούμενοι ότι αγωνίζονται για την ελευθερία και τη δημοκρατία στο εξωτερικό, ενώ μας μετατρέπουν σε τριτοκοσμική χώρα και τριτοκοσμική δικτατορία, εδώ μέσα στο σπίτι μας. Το ΥπΕξ, η αμυντική γραφειοκρατία, οι υπηρεσίες πληροφοριών και όλα τα υπόλοιπα πρέπει να αναθεωρηθούν πλήρως. Πρέπει να βάλουμε την Αμερική Πρώτα. Οι παγκοσμιοποιητές προσπαθούν να φέρουν τον κόσμο σε σύγκρουση με μια πυρηνικά οπλισμένη Ρωσία με βάση το ψέμα ότι η Ρωσία αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη απειλή μας. ΑΛΛΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕ ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΙΑ!!!! ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΡΙΚΤΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ!!!! 
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "Donald Trump @realDonaldTrump 23ω There MUST be complete commitment to dismantling the entire globalist neo-con establishment that is perpetually dragging us into endless wars, pretending to fight for freedom and democracy abroad, while they turn us into third-world country and a third-world dictatorship right here at home! #AGENDA47 rumble.com/v2df9wo-agenda47- pr... 9,05k Reposts 23k Likes 16 Μαρ 2023, 8:35 μμ" από το Twitter
 
Είναι οι μαρξιστές που μας έβαλαν να γίνουμε ένα έθνος χωρίς Θεό. Και είναι η τάξη των παγκοσμιοποιητών που μας έχει κάνει απόλυτα εξαρτημένους από την Κίνα και άλλες ξένες χώρες που βασικά μας μισούν. Αυτοί οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να σπαταλήσουν όλη τη δύναμη, το αίμα και τον θησαυρό της Αμερικής, κυνηγώντας τέρατα και φαντάσματα στο εξωτερικό, κρατώντας μας αποσπώντας την προσοχή από τον όλεθρο που δημιουργούν εδώ στο σπίτι. [[[[[Αυτές οι δυνάμεις κάνουν μεγαλύτερη ζημιά στην Αμερική από ό,τι θα μπορούσαν ποτέ να ονειρευτούν η Ρωσία και η Κίνα]]]]]. Η εξάλειψη αυτού του άρρωστου και διεφθαρμένου κατεστημένου είναι το μνημειώδες καθήκον για τον επόμενο πρόεδρο – και είμαι ο μόνος που μπορώ να το κάνω. Είμαι ο μόνος που μπορεί να κάνει την δουλειά. Ξέρω ακριβώς τι πρέπει να γίνει»
 
 
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΚ ΤΩΝ ΗΠΑ; ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΒΚ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΝ!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ;
ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΒΓΑΙΝΕΙ Η
ΕΙΔΗΣΗ ΠΩΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ;
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Disclose.tv NEWS EXCLUSIVE WATCH WATCHNOW NOW DONALD TRUMP Law enforcement agencies are prepping for a possible Trump indictment as early as next week ageno are diso Criminal ourt case Trump tSom Daniels. charged plans or with Manhattan hush money JUST IN New York law enforcementis preparing for a possible Trump indictment as early as next week. @disclosetv htp:/8484 QuantumLig...,8:43"
 
>>ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΖΡΑ: Το κυνήγι είναι σε εξέλιξη και όλος ο κόσμος είναι στην ουρά σου.
Συγκεντρώστε τους άντρες!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Shadow of Ezra The hunt is on, and the whole world's on your tail. Assemble the men! @ShadowofEzra 8:29PM"
 
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. https://diodotos-k-t.blogspot.com/2023/03/blog-post_37.html?m=1

    Σχετικά με το πρώτο θέμα, το σιδηροδρομικό δίκτυο των ΗΠΑ είναι το χειρότερο, πιο κακοσυντηρημενο και πιο επικίνδυνο παγκοσμίως. Πολύ χειρότερο της Ελλάδος εννοείται.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις