«LOCKDOWN, μάσκες και εγκλεισμός ευθύνονται για την ηπατίτιδα στα παιδιά...»

  

Κρούσμα ηπατίτιδας σε

παιδι διαγνώστηκε κ στην Ελλάδα. 


Αν, όπως λένε, η αιτία είναι κάποιος Αδενοϊός , τότε κ επειδή η παθογονικότητα των αδενοϊών στον άνθρωπο είναι χαμηλή, σημαίνει ότι στα παιδιά που προκαλεί ηπατίτιδα ο Αδενοϊός βρίσκει καί τό κάνει , δλδη τα παιδιά αυτά έχουν εξαιρετικά εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα .


Η βασική αιτία , αν είναι έτσι, είναι το γεγονός ότι τα περισσότερα παιδιά απέχουν από φυσικές δραστηριότητες τα χρόνια της πανδημίας.


Με άλλα λόγια, Lockdown , μάσκες κ αποχή από την φυσική αγωγή δημιούργησαν προϋποθέσεις εξασθένησης στο ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Με λιγα λογια οι εγκλειστοι στις φυλακες θα πρεπε να εχουν ηδη πεθανει σπο ηπαττιτιδα αφου εχουν "μονιμο" λοκνταουν οπως επισης ολοα τα παιδια και οι ενηλικες που περασαν απανωτα λοκνταουν.Αφου αυτη ειναι η αιτια της ηπατιτιδας και οχι οι περιεργες ουσιες που βαλανε στους οργανισμους των παιδιων τοτε δεν ξερω αν το καταλαβατε αλλα ζουμε "μεγα θαυμα" που ειμαστε ακομα ζωντανοι μετα απο τοσα λοκνταουν.Μιλαμε ομως για επιστημη και μελετες οχι αστεια.Οι υπολοιποι σκιστε τα πτυχια σας.Να αναψουμε 3μετρες λαμπαδες τους τηλεειδικους.Δεν κλαιω τους γονεις αλλα τα παιδια που δεν ειχαν δικαιωμα επιλογης.

    ΓΑΜΙΩΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδενοιό χιμπατζή δεν είχαν τα εμβόλια, νομίζετε ότι το σώμα μπορεί να δεχτεί ότιδήποτε ή απλά αποβάλλονται από τη φύση!? το ήξεραν αυτό και είχαν τη πρόθεση να σκοτώσουν αλλά άντε πες το σε κάτι γονείς που το παίζουν μορφωμένοι τρομάρα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς τα περισσότερα παιδάκια στην εποχή μας γεννιούνται ορφανά από γονείς.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις