Ο Στρατος συμβουλεύει τον Τραμπ: «Όχι άλλες συνεντεύξεις»

 

Ο στρατός και στο κέντρο διοίκησης Mar-a-Lago του Trump συνέστησαν

στον Πρόεδρο Donald J. Trump να αποφεύγει περισσότερες συνεντεύξεις με Deep Staters που μεταμφιέζονται σε φίλους ή ουδέτερα κόμματα, είπε μια πηγή


Η συμβουλή ήρθε αφότου ο Τραμπ και ο Πιρς Μόργκαν που μισεί την ελευθερία κάθισαν σε μια συζήτηση που διοργανώθηκε από τη βρετανική The Sun που υποδύεται τη σοβαρή δημοσιογραφία. Λίγα λεπτά μετά τη συνέντευξη, ο Μόργκαν, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν φίλος του Τραμπ, επιτέθηκε άγρια ​​στη στάση του Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του 2020. Συζήτησε τον μακροπρόθεσμο ισχυρισμό του Τραμπ ότι οι εκλογές είχαν νοθευτεί και κλαπεί και του ζήτησε να παραδεχτεί, επιτέλους, ότι έχασε τις εκλογές.

Ο Τραμπ αποκάλεσε σοφά τον Μόργκαν «ανόητο» και με ακρίβεια χαρακτήρισε τους Deep Staters Mitch McConnell και Michael Pence «Εξαιρετικά ανόητοι» και «πολύ αδύναμοι», αντίστοιχα.

«Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει την τάση να θέλει να κανει γνωστη τη θέση του και αυτό τον έκανε να εμπλακεί σε συνεντεύξεις με τους Deep Staters προσπαθώντας να τον ξεγελάσουν ή να τον βάλουν σε μια κατάσταση «γκέλας». Ο Μόργκαν είναι αυτό που λέμε Δούρειος Ίππος, ένας τύπος που προσποιείται τη φιλία ενώ κρυφά σχεδιάζει να υπονομεύσει. Η ιστορία του Morgan το δείχνει αυτό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τη συνέντευξή του με τον Άλεξ Τζόουνς, η οποία απέδειξε ότι ο Μόργκαν είναι κομμουνιστής», είπε η πηγή μας.

Το σχόλιό του ήταν μια αναφορά σε μια έντονη συζήτηση του 2012 για τα δικαιώματα των όπλων μεταξύ του Morgan και του παρουσιαστή του Infowars, Alex Jones. Ο Morgan ειπε ότι οι Αμερικανοί δεν πρέπει να έχουν το δικαίωμα να φέρουν όπλα και υποστήριξε την κατάργηση της 2ης Τροποποίησης.

«Για κάποιον που είπε κάποτε ότι μισεί την Αμερική, ο Morgan περνάει σίγουρα πολύ χρόνο εδώ», είπε η πηγή μας. «Ο Τραμπ κρατάει τους φίλους του κοντά και τους εχθρούς πιο κοντά, αλλά περίμενε μια δίκαιη συνέντευξη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Μόργκαν είναι αμειβόμενος».

Ο Τραμπ, πρόσθεσε η πηγή μας, ήταν αρχικά ανήσυχος για τον προγραμματισμό της συνέντευξης, αλλά προχώρησε αφού ένας από τους κορυφαίους συμβούλους του, ο στρατηγός Μάικλ Φλιν, του είπε: «Κάνε το. Πρέπει να υπενθυμίσουμε στη χώρα ότι είστε ακόμα εδώ και δεν κάνετε πίσω».

Άλλα μέλη του στενού κύκλου του Τραμπ, ωστόσο, τον προειδοποίησαν εκ των προτέρων ότι η συνέντευξη δεν θα ήταν παρά μια προσπάθεια δυσφήμησής του.

Το δεξί χέρι του Τραμπ και μακροχρόνιος σύμμαχος Στίβεν Κ. Μπάνον τον είχε προειδοποιήσει ότι ο Μόργκαν ήταν ένας πράκτορας προβοκάτορας που αναζητούσε την προσοχή και χρηματοδοτήθηκε από από τον Τζορτζ Σόρος. Ακόμη και η πατριώτης εκπρόσωπος Marjorie Taylor Greene είχε προειδοποιησει, παρομοιάζοντας τον Morgan με έναν κουλουριασμένο κροταλία που περιμένει να χτυπήσει.

«Γνωρίζουμε το αποτέλεσμα, αλλά ο Πρόεδρος Τραμπ ήταν αρκετά έξυπνος ώστε να τελειώσει τη συνέντευξη και να αποχωρήσει αφού συνειδητοποίησε την κρυφή ατζέντα του Μόργκαν. Το επόμενο πρωί, έλαβε τηλέφωνο από τον Στρατηγό του Σώματος Πεζοναυτών, Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ, διοικητή των Λευκών Καπέλων. Ο στρατηγός Μπέργκερ, ευγενικά, ζήτησε από τον Πρόεδρο Τραμπ να απόσχει από πρόσθετες συνεντεύξεις όσο οι άνθρωποί του εργάζονται για να καθαρίσουν το Deep State», είπε η πηγή μας.

"Κύριος. Πρόεδρε, δεν έχω καμία εξουσία να απαγορεύσω, αλλά είναι αντίθετο με το συμφέρον σας να υποβάλλεστε σε συνεντεύξεις. Δεν είναι συνεντεύξεις. είναι ανακρίσεις, ανακρίσεις που έχουν σκοπό να σε ενοχοποιήσουν με βάση σαθρή λογική και ψευδείς ισχυρισμούς. Θα υπάρξει χρόνος για συνεντεύξεις, αλλά όχι τώρα. Ζητώ μόνο να λάβετε υπόψη τα λόγια μου», φέρεται να είπε ο στρατηγός Μπέργκερ στον Τραμπ.

Ο Τραμπ αναγνωρίζει τη συμβουλή. είπε ότι θα το λάβει υπόψιν.

Η κακή συνωμοσία του Μόργκαν να παγιδεύσει τον Τραμπ απέτυχε, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τραμπ σκόνταψε στον ιστό εξαπάτησης του Deep State. Τον Ιούλιο του 2020, ο δημοσιογράφος του Axios και συμπαθής του κομμουνιστή Τζονάτον Σουάν παρέσυρε τον Τραμπ σε ανάκριση διάρκειας 30 λεπτών, όπως και η "δαιμονικη" Λέσλι Σταλ των 60 Minutes, τον Οκτώβριο του 2020.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις