ΟΙ "ΑΡΒΥΛΕΣ" ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

 

Οι ΗΠΑ Το Σώμα Γενικού Εισαγγελέα του Ναυτικού Judge Judge απέρριψε

την Παρασκευή αίτημα του Deep State Dr. Ο Fauci να καθυστερήσει το πολυαναμενόμενο δικαστήριο του για μία εβδομάδα, είπε μια πηγή της JAG . Ο Fauci υπέβαλε το αίτημα αφού έμαθε ότι ο δικηγόρος του, Michael B. DeSanctis της megafirm Jenner & Block, δεν θα παρευρεθεί στο δικαστήριο επειδή αυτός και η οικογένειά του είχαν αποφασίσει ξαφνικά να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για τις διακοπές του Πάσχα και δεν θα επέστρεφαν στο σπίτι για τουλάχιστον μια εβδομάδα.

Ο DeSanctis δεν είναι άγνωστος στο GITMO. Το 2007, υπερασπίστηκε τον "εχθρό" Ντέιβιντ Χικς,  έναν Αυστραλό που είχε παραμεινει στο στρατόπεδο Αλ Φαρούκ της Αλ Κάιντα στο Αφγανιστάν και συναντήθηκε με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν το 2001.

Αν και ο DeSanctis έχει εμπειρία στο ποινικό δίκαιο, η βιογραφία του στην ιστοσελίδα της Jenner & Block απαριθμεί τις ειδικότητες του ως δίκαιο ακίνητης περιουσίας, δίκαιο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και πνευματική ιδιοκτησία, επομένως δεν είναι σαφές γιατί ο Fauci, χωρίς έλλειψη επιλογών, είχε προσλάβει έναν δικηγόρο του οποίου ο τρέχων φόρτος εργασίας αρμόζει περισσότερο σε έναν δικηγόρο ασχετο με το αντικειμενο παρά σε έναν δικηγόρο που κάποτε συμμετείχε με το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών.

«Ο DeSanctis "παραμυθιασε" τον Φαούτσι, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση», είπε η πηγή μας. «Αμφιβάλλω πολύ ότι διάλεξε την τελευταία στιγμή για να κάνει ένα ταξίδι. Μάλλον ήξερε τι ήταν πάνω από το κεφάλι του και πως θα κατεληγε . Ο τύπος σταμάτησε να ανταποκρίνεται στα τηλεφωνήματα του Fauci».

Ο Fauci, πρόσθεσε, είχε γράψει μια επιστολή στην JAG ζητώντας συνέχιση 7 ημερών για την πρόσληψη νέου δικηγόρου, αλλά ο Αντιδιοικ. Ο Crandall απέρριψε συνοπτικά την έφεση, λέγοντας ότι ο Fauci είχε περισσότερο από αρκετό χρόνο για να προμηθευτεί τον κατάλληλο συνήγορο.

Ένα στρατιωτικό δικαστήριο δεν μοιάζει με μια συμβατική δίκη, καθώς ο κατηγορούμενος, του οποίου αφαιρείται η αμερικανική υπηκοότητα, ονομάζεται «κρατούμενος» ή «εχθρός» και έχει λίγα δικαιώματα. Η παρουσία δικηγόρου υπεράσπισης είναι περισσότερο ευγένεια παρά απαίτηση.

«Οι άνθρωποι που μεταφέρθηκαν στο Γκουαντάναμο - η ενοχή τους πέρα ​​από εύλογη αμφιβολία αποδεικνύεται πολύ πριν φτάσουν εδώ», είπε η πηγή μας.

Η δίκη του Fauci έχει οριστεί να ξεκινήσει τη Δευτέρα, 18 Απριλίου, στις 11:00 π.μ.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις