Η CIA, είπε αυτό που φωνάζουμε και εμείς από την αρχή του πολέμου

CIA: Η Μόσχα θα σκηνοθετήσει μια “Ουκρανική επίθεση κατά του ρωσικού στρατού” 

Ο διευθυντής της CIA, William Burns, σε πρόσφατη δήλωσή του

είπε ότι, εάν ο Πούτιν τα βρει σκούρα στην Ουκρανία και στριμωχτεί στο εσωτερικό της χώρας του, θα χρησιμοποιήσει τακτικά πυρηνικά όπλα. Ο κύριος Burns, είπε ακριβώς αυτό που έγραψα δημόσια, πριν από ένα μήνα και παραπάνω. Ότι δηλαδή, ο Πούτιν, έχει ενστερνιστεί το δόγμα Σαμψών, που σημαίνει ότι, εάν είναι να «πεθάνει», θα τους πάρει όλους κάτω μαζί του και μάλιστα, ότι θα χρησιμοποιήσει υποκιλοτονικά πυρηνικά όπλα.

Είναι πολύ σημαντική η προειδοποίηση Burns προς τους διαχειριστές των εξελίξεων στην Ουκρανία, αλλά και στο Ουασινγκτόνιο ακροατήριο. Ήθελε πολύ θάρρος εκ μέρους του, να βγει δημόσια και να πει κάτι τέτοιο, την στιγμή που στην Ουάσινγκτον κυριαρχεί η αντιρωσική υστερία από τα παρτσακλά του Μπαράκ Ομπάμα.

Επίσης, μπορούμε να εικάσουμε από τη δήλωσή του, ότι η CIA δεν έχει τον έλεγχο των καταστάσεων στην Ουκρανία. Αυτή την στιγμή λειτουργούν στο πεδίο της μάχης μισθοφόροι, πράκτορες ξένων υπηρεσιών, ιδιωτικοί εργολάβοι και εγκληματικά στοιχεία, που κάνουν εμπόριο ανθρώπων, οργάνων, όπλων και ναρκωτικών και είναι ουσιαστικά ανεξέλεγκτοι.

Δε ξέρουμε αυτή την στιγμή ποιος από αυτούς που δρουν στην Ουκρανία, μπορεί να ανάψει την σπίθα που θα κάψει τον πλανήτη. Έχει ξεφύγει η κατάσταση από τα χέρια του Ζελένσκι, ο οποίος το μόνο που κάνει είναι αυτό που τον έχουν προγραμματίσει να κάνει, δηλαδή να προσποιείται τον αρχηγό του κράτους του.

Ο Μητσοτάκης, είναι μία Φιλιππινέζα της Καγκελαρίας και της διεθνούς των παιδεραστών και των ομοφυλόφιλων, ο οποίος έχει εναποθέσει την τύχη της χώρας μας στα χέρια Ουκρανών μαφιόζων, μισθοφόρων και πρακτόρων μυστικών υπηρεσιών, που χειρίζονται τις εξελίξεις στην Ουκρανία. Ουδείς άλλος Έλληνας πολιτικός, έχει διανοηθεί να διαπράξει τέτοιο έγκλημα κατά των συμφερόντων της ίδιας του της χώρας. Ο Τούρκος Πρόεδρος και οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες που κοιτάζουν μόνο το Εθνικό τους συμφέρον, έχουν χειριστεί τον Ρωσο-Ουκρανικό πόλεμο, με σκακιστική μαεστρία. Αυτή είναι η αλήθεια, όσο και αν αυτή, δεν μας αρέσει.

Οι Τούρκοι, αναβάθμισαν το γεωστρατηγικό τους ρόλο μέσα σε ένα μήνα, με την στήριξη του Ισλαμιστή Μπαράκ Ομπάμα, που κινεί τα νήματα στην Ουάσινγκτον.

Εγώ, θα συνταχθώ με τον αδελφό Πρόεδρο της Κύπρου, Νίκου Αναστασιάδη, που είπε με κομψό τρόπο (το go fuck yourself) στη Βικτώρια Νούλαντ και τον κολλητό της Τζέφρι Πάιατ, ότι κουμάντο στον East Med κάνουν οι Κύπριοι, οι Έλληνες και οι Ισραηλινοί, όχι το παρεάκι του Μπαράκ Ομπάμα, που διά της Νούλαντ και του Πάιατ, που προσπαθούν εναγωνίως να πετάξουν την Ελλάδα στα χέρια του Πολιτικού Ισλάμ και των Αδελφών Μουσουλμάνων.

Κυριάκο, εγώ στη θέση σου θα άκουγα τον William Burns περισσότερο από τον Πάιατ και την Νούλαντ…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Επειδη απο την αρχη της φασης στην Ουκρανια ολοι οι υψηλα ισταμενοι πιπιλιζουν την λεξη πυρηνικα θα ηθελα να πω τα εξης....Μια τετοια βομβα ισοπεδωνει χιλιαδες τετραγωνικα γης και οτι ζωντανο η τεχνητο υπαρχει στο διαβα του.Αυτο το ισοπεδωμενο μερος θα μεινει νεκρο και αρρωστο για χιλιαδες χρονια καθοτι η ραδιενεργια εχει 7000 χρονια ημιζωης.Μια τετοια βομβα σημαινει θανατο σε βαθος χρονου και χωρου,καρκινους και δε συμμαζευεται.Και ρωτω....ποιον συμφερει μια τετοια καταστροφικη και αρρωστη φαση?Υπαρχει καποιος που θα βγει κερδισμενος?Τι να την κανεις την νεκρη γη, τα μολυσμενα νερα,τα νεκρα ζωα, τους ακρωτηριασμενους ανθρωπους?Θελω να πιστευω οτι τα "αγορια" απλα κανουν επιδειξη του ποσο μεγαλα οπλα εχουν και οτι παιζουν με το θεμα της ψυχολογιας του αντιπαλου.Αυτα τα οπλικα συστηματα δεν ειναι για παιχνιδια....και καλα θα κανουν να συμμαζευτουν.....μη θυμωσω και αρπαξω καμια παντουφλα.Αντε γιατι αντε.

    ΓΑΜΙΩΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αστυνόμος Μπέεεκας18 Απριλίου, 2022 20:20

    Άν την πέσουν στην αρκούδα οι δυτικοί λύκοι όλοι μαζί τότε ναι είναι σίγουρα ότι θα πέσουν ή θά σκάσουν σε προγραμματισμένο υψόμετρο, βόμβες που δεν έχει ξαναδεί η ανθρωπότητα. Να ζοριστεί από τους Ουκρανούς κομματάκι δύσκολο.
    Εν τω μεταξύ ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει ακριβώς το φουσταΝΑΤΟ. Περιμένουν εισβολή εξωγήινων και δεν το διαλύουν το μαγαζί ή μήπως είναι ο μπάτσος της παγκοσμιοποίησης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα που πήραν την απάντηση από τον Πούτιν τους ενοχλεί μα αυτή προκαλούν κάθε μέρα είδη έχουν σπείρει όλους τους πολέμους και ξεκλειρησμα λαών είδη παγκόσμιος μας κάνουν ψυχρό πόλεμο για αυτό δεν έχουν να πούνε τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις