"ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ" ΗΜΕΡΑ 2

 

Η ομάδα αξιωματικών που επιλέχτηκε να

εξετάσει την υπόθεση της JAG εναντίον του Anthony Stephen Fauci εξέδωσε ετυμηγορία ένοχη αφού άκουσε τα στοιχεία του αντιναύαρχου Darse E. Crandall, η οποία συνόψιζε 6ωρη κατάθεση μάρτυρα και αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν πέρα ​​από εύλογη αμφιβολία ότι ο Fauci διέπραξε προδοσία για κέρδος, πρόδωσε τον όρκο του Ιπποκράτη, προκάλεσε αμέτρητα βάσανα, ασθένειες και θάνατο, λεία για μειονεκτούντα παιδιά και συνωμότησε για να ανατρέψει τον Πρόεδρο Τραμπ με την ελπίδα να "εγκαθιδρυσει" έναν πρόεδρο πιο συμπαθή στις εντολές εμβολίων.

Στις καταληκτικές του παρατηρήσεις, ο αντιναύαρχος Crandall είπε ότι η JAG είχε περισσότερα ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Fauci από όσα είχε σε οποιοδήποτε προηγούμενο Deep Stater που είχε μεταφερθεί στον Κόλπο του Γκουαντάναμο.

Πράγματι τα στοιχεία εναντίον του Fauci ήταν πειστικά.

Αν και ο αντιναύαρχος Crandall δεν έφερε πίσω τον «μάρτυρα Sam», κατέθεσε σε απόδειξη τέσσερις ένορκες βεβαιώσεις, καθεμία υπογεγραμμένη είτε από νυν είτε από πρώην υπάλληλο της NIADS, βεβαιώνοντας ότι ο Fauci τους είχε συμβουλεύσει να αποφύγουν τους εμβολιασμούς λόγω μιας μεγάλης λίστας πιθανής απειλης της ζωής. και απειλητικές παρενέργειες. Κάθε ένορκη κατάθεση περιείχε μια απολογία. Οι μαρτυρες ισχυρίστηκαν ότι φοβούνταν ότι ο Fauci, ή άτομα για λογαριασμό του, θα "ανταπαντούσαν" εάν παραβίαζαν τις συμφωνίες εμπιστευτικότητας. «Λυπάμαι βαθιά για την αδράνειά μου να προχωρήσω. Ο Δρ Stephen S. Fauci είναι ένα κακότροπο, αλαζονικό, αυτάρεσκο, εκδικητικό άτομο και δεν διστάζω να πιστέψω ότι θα είχε αντίποινα εναντίον μου και της οικογένειάς μου», έγραφε μια ένορκη κατάθεση.

Ο Αντιναύαρχος Crandall έδωσε εντολή στην επιτροπή να διαβάσει κάθε ένορκη κατάθεση προσεκτικά. «Διαβάζοντας αυτά, μπορείτε να αναρωτηθείτε ποιο λογικό άτομο θα ένιωθε ότι απειλείται από τον κρατούμενο Fauci. Δεν είναι σε καμία περίπτωση σωματικά επιβλητικός. Είχε όμως πόρους, αφάνταστους πόρους στη διάθεσή του. Και αυτό φοβόντουσαν. Αυτές οι ένορκες βεβαιώσεις δημιουργούν μοτίβο, ένα μοτίβο που άσκησε ο Φάουτσι στη μακρά, επαίσχυντη καριέρα του. Η ουσία αυτού του μοτίβου ήταν — να με υπακούς ή αλλιώς....».

Εν τω μεταξύ, ο κατηγορούμενος, Anthony S. Fauci, κάθισε δεμένος και φιμωμενος στο εδωλιο αντιμετωπιζοντας τις συνέπειες της συμπεριφορας του λογου του το πρωί της Δευτέρας. Δίπλα του στεκόταν ένας πεζοναύτης στον οποίο είχε δοθεί εντολή να τον σταματησει εάν και μόνο αν ο Φάουτσι σήκωνε τους καρπούς του με χειροπέδες για να δώσει σήμα ότι ήθελε να κάνει μια ερώτηση.

Καθώς η επιτροπή εξέτασε τις ένορκες βεβαιώσεις, ο Fauci σήκωσε τα χέρια του και ο πεζοναύτης εκτελεσε την εντολη με την έγκριση του Αντιναύαρχου Crandall.

«Αφού είμαι εδώ δεμενος και φιμωμενος, δεν έχω το δικαίωμα να αντιμετωπίσω τους κατηγόρους μου», είπε ο Fauci με την βαρετή φωνή του.

« Αυτά τα έγγραφα υποστηρίζουν τη μαρτυρία του. Πώς νιώθεις, τώρα, επιτέλους, να υποχρεώνεις τον εαυτό σου σε μια υποχρεωτική εντολή μάσκας — το φίμωμα... Ξέρουμε ότι φορούσες μόνο μια για να παιζεις θεατρο στις καμερες», είπε ο αντιναύαρχος Crandall.

Ο πεζοναύτης έσφιξε το φίμωτρο πάνω από το στόμα του Φάουτσι.

Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα, ο αντιναύαρχος Crandall έδωσε στην επιτροπή οικονομικές καταστάσεις που έδειχναν ότι τρεις εξέχουσες φαρμακευτικές εταιρείες—Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson— είχαν κατά διαστήματα κατάθεση σημαντικών χρηματικών ποσών σε έναν υπεράκτιο τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα του Fauci. Αυτές οι καταθέσεις, παρεμπιπτόντως, άρχισαν να φτάνουν εντός ημερών από τη χορήγηση άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης από τον FDA για τον εμβολιασμό κάθε εταιρείας κατά του Covid-19. Συλλογικά, οι καταθέσεις ανήλθαν συνολικά στα 14 εκατομμύρια δολάρια.

«Ο κατηγορούμενος δεν είναι πρόθυμος να πει γιατί έλαβε αυτά τα χρήματα. Δεν δούλεψε για αυτούς, οπότε γιατί η πληρωμή; Θα σας πω γιατί: Τα χρήματα ήταν μίζες. Προώθησε τους εμβολιασμούς γνωρίζοντας από κρυφά δεδομένα δοκιμών ότι θα μπορούσαν να αρρωστήσουν ή να σκοτώσουν τους αποδέκτες. Άνθρωποι πέθαναν. Ο Φαούτσι έγινε πλούσιος. Η JAG θα μπορούσε να περάσει χρόνια για να βρει ανθρώπους που αρρώστησαν ή των οποίων η οικογένεια και οι φίλοι πέθαναν μετά τον εμβολιασμό. Αλλά δεν έχουμε χρόνια. Αυτό τελειώνει σήμερα. Ας επικεντρωθούμε στους δικούς μας, για μια στιγμή», είπε ο αντιναύαρχος Crandall στο πάνελ.

Στη συνέχεια παρουσίασε μια έκθεση που συντάχθηκε από τα «Λευκα Καπελα» στην Ιατρική Έρευνα και Διοίκηση του Στρατού των ΗΠΑ (USARMDC.) και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι 63 γυναίκες εν ενεργεία και 24 γυναίκες συζυγοι στρατιωτικων είχαν αποβολή εγκυμοσύνης εντός 21 ημερών από την πρώτη ή δεύτερη δοση του εμβολιου. Από αυτες, οι 23 ήταν πρώτο τρίμηνο, 15 δεύτερο τρίμηνο και 25 τρίτο τρίμηνο.

«Στείλαμε αυτήν την αναφορά σε κάθε σημαντικό μέσο ενημέρωσης στη χώρα. Πόσοι το ανέφεραν; Κανένας. Γιατί; Επειδή σέβονται ή φοβούνται την ιδιοτητα του γιατρου», είπε ο αντιναύαρχος Crandall.

Ο Φάουτσι σήκωσε τους καρπούς του και ο φρουρός των πεζοναυτών κατέβασε το φιμωτρο.

«Δεν καταλαβαίνεις την επιστήμη. Η συσχέτιση δεν είναι αιτιότητα. Ακόμα κι αν η μελέτη σας είναι αληθινή, κάτι που αμφιβάλλω για το ότι είναι, χωρίς να γνωρίζω πόσοι απο αυτους είχαν εμβολιαστει τα τελευταία δύο χρόνια, δεν έχει νόημα», είπε ο Fauci.

«Τουλάχιστον 63 γυναίκες θα διαφωνούσαν με την εκτίμησή σας», είπε αυστηρά ο αντιναύαρχος Κράνταλ. «Πεζοναυτη, φίμωσε αυτόν τον άνθρωπο».

Το δικαστήριο έκλεισε μια ώρα για μεσημεριανό γεύμα.

Στη συνέχεια, ο αντιναύαρχος Crandall ζήτησε από το πάνελ να εξετάσει ένα email, με ημερομηνία 1 Ιουνίου 2020, που είχε στείλει ο Fauci στην αείμνηστη Δρ. Deborah Birx. Διάβασε δυνατά: «Μπορούμε να τον ξεφορτωθούμε. Ο αδαής δεν καταλαβαίνει ούτε τη βασική επιστήμη. Είναι επιστημονικά αναλφάβητος. Μπορούμε να τον λυγίσουμε σύμφωνα με τη θέλησή μας, να τον κάνουμε να πει αυτό που θέλουμε να πει, και θα τελειωσει σε ελάχιστο χρόνο».

«Είμαι περίεργος, Fauci, σε ποιον αναφερόσουν σε αυτό το γράμμα;»

Ο φρουρός των πεζοναυτών χαμήλωσε το φίμωτρο του Φάουτσι, αλλά ο Φάουτσι έμεινε σιωπηλός.

«Ω, έλα τώρα, κρατούμενε Φάουτσι, είμαι σίγουρος ότι το όνομά του βράζει το αίμα σου και…»

«Φακ… Τραμπ. Ποιός νομίζεις? Αυτός ο ηλίθιος …».

«Αυτό είναι που ονομάζουμε στασιαστική συνωμοσία και προδοσία», είπε ο αντιναύαρχος Crandall. «Υποθέτω ότι τελικα δεν είναι τόσο ανόητος όσο νόμιζες — τελικά εσυ είσαι εδώ».

Ο πεζοναύτης φίμωσε ξανά τον Φαούτσι.

Με τον Fauci να φιμώνεται, ο αντιναύαρχος Crandall προχωρησε σε μια άλλη από τις κατηγορίες της JAG εναντίον του Fauci — καταγγελίες για παιδική παρενόχληση. Κάλεσε μαρτυρα έναν εξουσιοδοτημένο ιδιωτικό ερευνητή της D.C., το όνομα του οποίου ζητήθηκε να αποκρύψει η ιστοσελιδα, από φόβο ότι το Deep State μπορεί να εκδικηθειει αυτόν και την οικογένειά του. Ειχε εντυπωσιακά διαπιστευτήρια: Βετεράνος του Στρατού, υπηρέτησε έξι χρόνια στην ενεργό υπηρεσία και πολέμησε στην Επιχείρηση Desert Storm. Μετά από αυτό, πέρασε δώδεκα χρόνια ως αξιωματικός επιβολής του νόμου πριν ανοίξει τη δική του εταιρεία ιδιωτικών ερευνών.

«Γνωρίζετε τον κατηγορούμενο;» τον ρώτησε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

«Μόνο στο όνομα», είπε.

«Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να πείτε στην επιτροπή πώς βρεθήκατε σήμερα σε αυτό το τμήμα του δικαστηρίου;» είπε ο αντιναύαρχος Crandall.

«Κατά τύχη, υποθέτω. Δούλευα μια δουλειά που δεν είχε σχέση με το τι συμβαίνει εδώ όταν, πάλι κατά τύχη, είδα τον Δρ Fauci παρέα με έναν πολύ νεαρό αγορι να παρακολουθεί έναν αγώνα με μπάλα στο Nationals Stadium. Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Fauci. Ήξερα ότι είχε κόρες, όχι γιους. Μου φάνηκε περίεργο να κρατούνταν χέρι χέρι και να γέρνουν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο. Τράβηξα τις φωτογραφίες που έχετε τώρα. Μου κέντρισε το ενδιαφέρον και αποφασισα να τον ακολουθήσω μέρες μετά. Μετά τον είδα με ένα άλλο αγόρι στο Brookside Gardens, επίσης πιασμένο χέρι χέρι. Δεν τους είδα ποτέ σε οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα, επιτρέψτε μου να είμαι ξεκάθαρος, αλλά παρόλα αυτά—ενημέρωσα την D.C. Metro και υποθέτω ότι έθαψαν την αναφορά. Τον παρακολουθησα αρκετές φορές και τον είδα με 4 διαφορετικά παιδιά κατά τη διάρκεια, ας πούμε, τριών μηνών. Όταν μίλησα με έναν φίλο μου που είναι ακόμα ενεργός στρατιωτικός γι' αυτό, μου ζήτησε τις φωτογραφίες και υποθέτω ότι κατά κάποιο τρόπο τις ειδατε και καταλαβαινετε τι λεω»

«Έτσι τα αποκτήσαμε. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας». Ο Αντιναύαρχος Crandall αντιμετώπισε το πάνελ. «Αναγνωρίσαμε έναν από τους τέσσερις ανήλικους. Θα τον ακούσετε τώρα».

Στο ZOOM εμφανίστηκε ένας νεαρός άνδρας με ξανθά μαλλιά και πρόσωπο με εφηβική ακμή, του οποίου οι γονείς έχασαν τη ζωή τους σε ένα βίαιο αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 2020. Είχε γίνει προσωρινός κάτοικος στην Best Kids Inc., μια μονάδα τοποθέτησης παιδιών στην D.C. της οποίας η δήλωση αποστολής λέει, «Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι κάθε νέος σε ανάδοχη φροντίδα συνδέεται ουσιαστικά με θετικούς ενήλικες και νιώθει αυτοπεποίθηση και αξία. Καθοδηγούμε τους νέους μας στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων που απαιτούνται για την επιτυχία ως ενήλικες, ενώ αντιμετωπίζουμε επίσης συστημικές προκλήσεις που διαιωνίζουν την ανάγκη για ανάδοχη φροντίδα στην κοινότητά μας».

Ήταν 13 ετών όταν γνώρισε τον Δρ Fauci.

"Ξέρω ότι αυτό είναι δύσκολο, αλλά θα μπορούσατε να μας πείτε πώς συναντήσατε τον Anthony Fauci", είπε ο αντιναύαρχος Crandall.

Το παιδί είχε ένα περιφρονητικό υφος. «Δεν είναι δύσκολο. Το μισώ αυτό το κάθαρμα. Ήμουν ηλίθιος και τον πίστεψα όταν μου είπε ότι θα με βοηθούσε αν απλώς τον άκουγα. Ήρθε στο Best, μίλησε με ένα σωρό από εμάς, μας πήγε σε παιχνίδια με μπάλα, στον ζωολογικό κήπο, μας έδωσε λίγα χρήματα για παιχνίδια ή οτιδήποτε άλλο. Δεν μας έπαιρνε σε ομάδες, μόνο έναν κάθε φορά, ιδιωτικα, ξέρεις. Ήταν η τρίτη φορά που τον είδα — ζήτησε να αγγίξει τα ευαισθητα σημεια μου. Κατέβασε το παντελόνι του για να μου δείξει το δικό του και άρπαξε τον καβάλο μου. Ελπίζω να σαπίσει στη φυλακη», είπε το αγόρι, τώρα 14 ετών.

Το πρόσωπο του αγοριού ταίριαζε με τη φωτογραφία του μαρτυρα που τραβήχτηκε στο Nationals Stadium.

Ο ανώτερος αξιωματικός στο πάνελ, ένας Ταγματάρχης Πεζοναυτών, σήκωσε το χέρι του. «Συγγνώμη, κύριε, αλλά ακούσαμε αρκετά. Ομόφωνα βρίσκουμε τον κατηγορούμενο ένοχο για όλες τις κατηγορίες και προτείνουμε να επιβληθεί η μέγιστη ποινή».

«Έτσι θα γινει», είπε ο αντιναύαρχος Κράνταλ. «Ο κατηγορούμενος, κρατούμενος Anthony Stephen Fauci, καταδικάζεται με το παρόν σε απαγχονισμό μέχρι θανάτου. Η ποινή θα εκτελεστεί μια εβδομάδα από σήμερα, δηλαδή στις 26 Απριλίου. Αυτό το δικαστήριο εληξε».

Ο Φάουτσι μουρμούρισε ασυνάρτητα μέσα από τη φίμωτρο του καθώς ο πεζοναύτης τον συνόδευε από την αίθουσα του δικαστηρίου.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 








Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ21 Απριλίου, 2022 08:27

    ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΥΡΙΕ ΣΥΜΟΜΟΣΙΟΛΟΓΕ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΘΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΗΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΡΔΙΖΟΜΑΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ .
    .... Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ...ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΑΥΤΟΣ , ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ...
    ΕΕΕΜΜΜ ! ΒΕΒΑΙΑ ! ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ !
    ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΧΩΝΟΥΝ ΜΕ ΝΑΝΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΕΚΡΑ ΕΜΒΡΥΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΗ Η ΠΑΓΩΝΗ ,ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑΣ .
    ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ .
    ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ,ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΕΣ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ,
    ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΔΑΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΚΟΣΜΟ.
    ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΦΙΜΩΣΕΙ Ε ;
    ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ,ΜΕ ΤΗΝ JAG ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ .
    WHERE THEY COME ONE THEY COME ALL TO GITMO.
    ΠΑΕΙ Ο ΑΡΧΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ .ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ .
    ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΕ ! ΚΑΝΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΗ !
    ΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΚΟΠΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ,ΕΤΣΙ ,ΓΙΑ ΣΑΤΥΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .
    Υ.Γ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟ ΚΡΑΝΤΑΛ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αριστόμαχε, δεν έχω να προσθέσω τίποτα σ'αυτά που γράφεις.
    Απλά να προτείνω κάτι που ίσως να ταν προτιμότερο στην περίπτωση.
    Και η πρότασίς μου εαν γινόταν πράξις ισως να προκαλούσε περισσότερο γέλιο.
    Να σταλεί η είδησις, αλλά στην αρχική αγγλική έκδοση όμως, όχι μόνο στον ΣΚΑΙ και όχι αναγκατικά από τον Sinomosiologo. Ας είναι κι απο μας.
    Και στο τέλος να τους Καλούμε.
    Ρωτήστε σας παρακαλούμε τους αγγλομαθείς Κυρίάκο, Τσιόρδα, Μόσιαλο:
    Τι γράφει εδώ, αυτό το Ρου Ρου Νου ρε παιδιά;
    Kι αν δεν μπορέσουν να σας πούν, ρωτάτε τον Αλέξη.
    Εγώ πάντως, το διασκεδάζω.
    Και μάλιστα χωρίς σχόλιο ιστολογίου.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις