ΕΠΙΘΕΣΗ Σ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ...!!!

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "Medical Clinic COVID IDIOTS now turned UKRAINE IDIOTS Where have you been The Last 20 Yrs While the US Dropped 337 ,000 Bombs on Syria Yemen Iraq Somalia Pakistan Afgan." 
 
Υπάρχουν άνθρωποι που εξακολουθούν να είναι πεπεισμένοι ότι η στρατιωτική σύγκρουση στην Ουκρανία είναι μια συλλογική παραφροσύνη των ρωσικών ελίτ ("ιμπεριαλιστικός πόλεμος") και άλλοι που θεωρούν την Ρωσία επιτιθέμενη "εναντίον ενός κυρίαρχου κράτους". Και οι δύο περιπτώσεις ανθρώπων, κομμάτων, αρχηγών κρατών, "καταδικάζουν", για δικούς τους, συγκεκριμένους λόγους.
 
Οσοι μιλούν για "ιμπεριαλιστικούς πολέμους", αναφέρονται στην θεωρία της αρπαγής ενός κυρίαρχου κράτους, για εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών του πηγών και δυνατοτήτων, προς ίδιον όφελος. Κάτι που δεν ισχύει, στην περίπτωση του πολέμου της Ουκρανίας. Τα εδάφη που πάτησε η Ρωσική Αρκούδα ήταν, από πάντα Ρωσικά. Με Ρωσόφωνο πληθυσμό. Μόνο η "πιριστρόϊκα" του Γκορμπατσόφ επέτρεψε, στους προκατόχους του και στον σημερινό Ζελένσκι να θεωρεί ότι είναι "Ουκρανία".
 
Ολα αυτά τα εδάφη θα ΕΠΡΕΠΕ να είχαν επιστραφεί στην Ρωσία, από την στιγμή, που αυτή πήρε, από τους Δυτικούς το "χρίσμα" του "κληρονόμου" της Σοβιετικής Ενωσης και αυτά ήταν Σοβιετικά εδάφη. Ως "κληρονόμος", η Ρωσία θα αναγκαζόταν να πληρώσει όλα τα χρέη όλων των Δημοκρατιών, που ανήκαν στην ΕΣΣΔ. Για την Ουκρανία, πλήρωσε 16 δις δολ. και η Ουκρανία ήταν υποχρεωμένη να επιστρέψει τα εδάφη που της είχαν παραχωρηθεί, από την επανάσταση των μπολσεβίκων και μετά. Δεν το έκανε.
 
Επομένως, εκεί δεν υπάρχει κανένας "ιμπεριαλιστικός πόλεμος".
 
-"Επίθεση σε ένα κυρίαρχο κράτος", επίσης ΔΕΝ υφίσταται.
 
Η Ουκρανία δεν έχει ανακηρύξει, παρά μόνο την "ανεξαρτησία" της. Καμία "κρατική υπόσταση".
Πέρα από τα τυπικά, όμως, υπάρχει και ένα ουσιαστικό ερώτημα: "Ποιος είναι ο επιτιθέμενος και ποιος ο αμυνόμενος";;
 
Γνωρίζουν όλοι οι πολίτες, τα κόμματα και οι αρχηγοί των κρατών ότι επί 8 συναπτά έτη, οι Ρωσόφωνοι πληθυσμοί του Ντομπάς (Ντανιέτσκ και Λουγκάνσκ) δέχονταν έναν ανελέητο πόλεμο, από το φασιστικό καθεστώς του Κιέβου με 14.000 νεκρούς. ΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ;;;;; Ποιος είναι ο αμυνόμενος;; Ποιος μετατράπηκε σε πολίτη δεύτερης κατηγορίας, στην ίδια του την χώρα;; Ποιος δεχόταν βασανιστήρια, συλλήψεις, απαγωγές των παιδιών του, καταστροφές των μνημείων του, παραποίηση της Ιστορίας του και χλευασμούς, στην καθημερινότητα του, από φασιστικά τάγματα;;
 
Μόλις τον Δεκέμβριο του 2021 ανακαλύφθηκε μαζικός τάφος Ρωσόφωνων με αποκεφαλισμένα όλα τα πτώματα. (Δεν μπορώ ν΄ανεβάσω το σχετικό βίντεο, γιατί θα μου ρίξουν το προφίλ). Μιλάμε πια, για ένα στρατό τύπου ISIS. Εκπαιδευμένο, από τις ΗΠΑ, από την πρώτη 5ετία των ΄90.
 
Ολοι, επομένως, ξέρουμε την απάντηση στο ερώτημα. Είναι τόσο προφανής! Δεν χρειάζεται να μας την "εξηγούν" οι "αναλυτές", οι στρατηγοί, οι κομματικοί, οι "δημοσιογράφοι". Οσες κωλοτούμπες κι αν γίνονται, όσα ψέματα κι αν ειπωθούν, όσο τεχνητό μίσος κι αν αναπαραχθεί, η λογική δεν ηττάται!
 
Σήμερα, η αλήθεια είναι ότι η Ρωσία βρίσκεται σ΄έναν ακήρυχτο πόλεμο, όχι με την Ουκρανία, που δεν τον έχει κηρύξει, αλλά με ολόκληρη την συλλογική Δύση και αυτό δεν είναι "προπαγανδιστικό κλισέ"! 
 
Οπως ανακοίνωσε ο Μπάιντεν "ο πόλεμος αυτός, θα δοθεί, μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό!".
 
 Αυτός είναι ο ορισμός του υβριδικού πολέμου, που πρώτες ανακάλυψαν και εφάρμοσαν οι ΗΠΑ. Πολεμούν "δι΄αντιπροσώπου!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ22 Απριλίου, 2022 23:16

    ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟ ΕΡΠΕΤΩΝ :ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕ .
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΣΟΒΑΡΩΤΑΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ,ΤΟ ΕΜΠΑ , ΟΙ ΡΩΣΟΙ.
    Η ΕΥΡΕΣΙΣ ΜΙΑΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΩΝΑ .ΔΗΛΑΔΗ ,ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟΥ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΟ ΚΑΜΠΑΛΑΣ .
    ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΗΔΗ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενας πολεμος που επρεπε να δοθει για να διαλευκανθει το αεναο σατανιστικο έγκλημα των τραπεζικων χαζαρων στον πλανητη , στα πατρωα εδαφη τους.
    Ο Αγιος Πουτιν σε ρολο επιγειου Αγγελου , επιτελικου εγκληματολογου και δικαστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις