ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ...“Οι πρώτοι νεκροί ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ στη Σαγκάη”

 

Αμετανόητοι και πολυ υποπτοι....


Πριν από τρεις ώρες το δημοσίευμα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ του Αλαφούζου.

 

Βλέπετε τον τίτλο:

“”Οι πρώτοι νεκροί από κορωνοϊό στη Σαγκάη”.

Τρόμος στους αναγνώστες της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ. Μετά τις τρομακτικές εικόνες των προηγούμενων ημερών, όπου όμως τα σχετικά ρεπορτάζ συνοδεύονταν και με την επισήμανση ότι δεν υπάρχουν θάνατοι παρά μόνο “κρούσματα”, και μάλιστα ελάχιστα σε σχέση με τα εκατομμύρια του πληθυσμού της Σανγκάης, να και ο τίτλος “”Οι πρώτοι νεκροί ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ στη Σαγκάη”. Και είναι γνωστό ότι μία πολύ μεγάλη μερίδα αναγνωστών διαβάζει μόνο τους τίτλους (όπως και στις κρεμασμένες στα περίπτερα εφημερίδες, όπως στους τίτλους που περνάνε στα δελτία ειδήσεων κάτω από την εικόνα). Και αυτό το ξέρουν πολύ καλά κυρίως οι επαγγελματίες ψεύτες.

 

Και βλέπετε και το ρεπορτάζ:

 

 

Το ότι πρόκειται για υπερήλικες άνω των 90 ετών ανθρώπους που είχαν υποκείμενα νοσήματα, είναι το λιγότερο.

Το ότι γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι οι τρεις νεκροί ήταν “ανεμβολίαστοι” (με το …άχρηστο κινεζικό…;), είναι το επόμενο σκαλοπατάκι.

Το τρομερό είναι αυτό:

“…ο Γου Κιανιού, επιθεωρητής της υγειονομικής επιτροπής της Σαγκάης, απέδωσε τον θάνατο των τριών στα υποκείμενα νοσήματα από τα οποία έπασχαν και όχι στον κορωνοϊό” !!!

Απίστευτοι !!

Ενώ γνωρίζουν ότι οι τρεις αυτοί υπερήλικες πέθαναν από άλλες αιτίες και όχι από κορωνοϊό, παραπλανούν τους αναγνώστες τους, ξέροντας πολύ καλά ότι πολλοί από αυτούς θα μείνουν στον τίτλο.

Τρομοκρατούν τον κόσμο χωρίς δισταγμό οι επαγγελματίες ψεύτες !

Στέλνω τη δημοσίευση αυτή στην ΕΣΗΕΑ. Αυξάνω κι άλλο την πίεση.

Όπως έχω πει, δεν είναι μόνο το απόστημα της Δικαιοσύνης που θα σπάσω στην ιστορία αυτή. Είναι πολλά τα αποστήματα, και ένα από τα αποκρουστικότερα  είναι αυτό των συστημικών Μ.Μ.Ε., τα οποία έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξαπάτηση του ελληνικού λαού.

Υ.Γ. Α, το στέλνω και στα Ελληνικά Hoaxes.

Για να μην κάνουν τίποτα και να επιβαρύνουν κι άλλο τη θέση τους στη νομική επίθεση που τους έχω κάνει σε ποινικό επίπεδο, γιατί τώρα ήρθε η ώρα και για το αστικό. Και όχι μόνο. Έχει φτάσει η ώρα και για τους Δημήτρη Αλικάκο και Στάμο Αρχοντή.

Όλα όπως έχω πει έχουν την ώρα τους σε αυτή τη μάχη…

 

 

 

 

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αυτοι που σχολιαζουν οτι τα περισσοτερα που δημοσιευω ειναι ψεμματα πηραν κανα τηλεφωνο στην καθημερινη η στις πρωινες δηθεν ενημερωτικες εκπομπες να ρωτησουν αν αυτα που λενε ειναι αληθεια η ψεμματα η εκει δεν τρεχει τιποτα και κανουμε την παπια...?

















ΠΗΓΗ

 

 

 

Σχόλια

  1. Yπάρχει περίπτωσις, μεταξύ μας τώρα, να ψεύδεται ο Παπαχελάς!
    Θα δακρύσει ακόμη και ο ΔΡΑΚΟΣ που έχει για έμβλημα η κίτρινη φυλλάδα του.
    Τα άλλα φίδια σαν και τον Χατζηνικολάκη, καθώς πιό χαζούλια που είναι τα πατάνε κάπου κάπου στους "δρόμους" αφού πάνε γυρεύοντας να δαγκώσουν αναστήματα σαν τον κ. Σαρτζετάκη.
    Ο Παπαχελάς όμως σαν φίδι κολοβό, εκτός από παπάς είναι και γλιστερό παναθεμάτο σαν χέλι.
    Εγώ αύριο παίρνω μερικά τηλέφωνα και ευγενικά στην αρχή τους ρωτάω:
    Σας παρακαλώ μπορείτε να μού εξηγήσετε πως είναι δυνατόν στο Μπουρούντι των 12 εκατομμυρίων, με εμβολιασμένους μόνο το 0.005% (6.000) και να μην ακούμε τίποτα για κρούσματα η για θανάτους ενώ θα έπρεπε να είναι το πρώτο θέμα μιας και ο θανατηφόρος ιος εκεί θα τους θέριζε σαν στάχυα, αφού και η ομικρον ακόμη όπως μας είπατε από κεί δεν ξεκίνησε;
    Και όταν θα άρχισουν (εαν και εφόσον θα έχω την τύχη να με ακούσουν) να μου πούν κάτι, εκεί τους διακόπτω πάλι ευγενικά λεγοντας:
    Αυτό που θα θελα να μάθω βασικά και συγγνώμη για τον πολύτιμο χρόνο που σας κλέβω, είναι πως εκεί κατάφεραν να απαλλαγούν από καθάρματα του είδους σας!
    Ο καθένας τώρα μπορεί να αυτοσχεδιάσει και να πράξει ανάλογα και καλλίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις