Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟΣ

 

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει πάρει

μια εσωτερική τροπή με τις δύο πλευρές να πραγματοποιούν μαγικα και να επικαλούνται πνευματικές δυνάμεις. «Όλες οι δυνάμεις του κακού από όλο τον πλανήτη έχουν συγκεντρωθεί σε ένα μέρος στην Ουκρανία για την τελευταία μαχη», έτσι περιγράφει την κατάσταση μια ρωσική πηγή της FSB. Εν τω μεταξύ, οι μάγισσες της Χαζαρικής μαφίας, οι σατανιστές και οι νεοναζί ισχυρίζονται ότι ετοίμαζαν εδώ και 40 ημέρες «ένα ξόρκι για να εξολοθρευσουν τον Πούτιν και τη Ρωσία». 


Είμαστε έτοιμοι. Η ιεροτελεστία μας έχει αναπτυχθεί από μια ομάδα σοβαρών τελεταρχισων από την πρώτη μέρα. Κάναμε πολλές προπαρασκευαστικές εργασίες, σπάζοντας τις άμυνες των εχθρών, σχεδιάζαμε προσεκτικά και επιλέγαμε τελετουργίες», δήλωσαν οι μάγισσες.

Ukrainian Witches To Perform Three-part Ritual To Topple Vladimir Putin (indiatimes.com)

Σε απάντηση, οι Ρώσοι «κάλεσαν όλους τους Σαμάνους του Βορρά για να βάλουν τους θεούς της φύσης να προστατεύσουν τη Ρωσία», λέει η FSB. Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τους Σαμάνους στη δουλειά.


Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία έχει επίσης δηλώσει δημόσια ότι η ουκρανική κυβέρνηση χρησιμοποιεί «μάγισσες και σατανικές τελετές» εναντίον των Ρώσων. Ο Ορθόδοξος ιερέας Andriy Tkachov λέει «Η Ουκρανία δεν έχει τίποτα άλλο παρά να ζητήσει βοήθεια από τους δαίμονες».

Οι Ρώσοι έχουν εκδώσει πολλές αποδείξεις ότι πραγματικά πολεμούν τους λάτρεις του Σατανά.

ROC says Ukrainian authorities use “witches and satanic rites” in war with Russia – video – News84Media.com

Για παράδειγμα, αφού κατέστρεψαν μια θέση της «Ομάδας Προώθησης Παρατήρησης», μιας υποτιθέμενης μονάδας μισθοφόρων των ΗΠΑ πρώην στρατιωτικών και ειδικών επιχειρήσεων που βρίσκονται επί του παρόντος στην Ουκρανία, οι Ρώσοι έδωσαν στοιχεία ότι «λατρεύουν τον διάβολο με την αληθινή έννοια της λέξης».

Satanic Statues Recovered From Russian Missile Strike in Ukraine — Russia Claims U.S. Mercenaries Fighting in Ukraine “Worship the Devil” – DailyVeracity

 


 


 Είναι γεγονός ότι η διοίκηση των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ είχε επικεφαλής κάποια στιγμή τον αυτοαποκαλούμενο σατανιστή στρατηγό Michael Aquino.

 


 Ο Ακίνο στάλθηκε από "για να συναντήσει τον κύριό του", σύμφωνα με πηγές της συμμαχίας, και τώρα φαίνεται ότι μερικοί από τους μαθητές του έχουν ενταχθεί εκεί.

Ας ρίξουμε λοιπόν μια άλλη ματιά στους ανθρώπους της KM που τώρα διευθύνουν το χρηματοπιστωτικό σύστημα και τις μεγάλες εταιρείες του Δυτικού Κόσμου. Έχουν πει ρητά και επανειλημμένα «για να σώσουν το περιβάλλον» θέλουν να σκοτώσουν το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού των «άχρηστων τραγων». Αφού η συμμαχία τους είπε ότι -αν ήταν ειλικρινείς στην επιθυμία τους να σκοτώσουν το 90% των ανθρώπων- θα μπορούσαν να το αποδείξουν συμφωνώντας να είναι οι πρώτοι που θα πεθάνουν, οι KM άλλαξαν τη στοιχομυθια τους. Τώρα λένε ότι θα βάλουν το 90% των ανθρώπων με το «βασικό εισόδημα» και θα συνεχίσουν να τους υπνωτιζουν ενώ τους οδηγουν στα ναρκωτικά.

Ο Yuval Harari, ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Klaus Schwab Rothschild, λέει πράγματα όπως: Οι άνθρωποι είναι πλέον ζώα που μπορούν να χακαριστούν, ελεύθερη βούληση, αυτό τελείωσε…αυτή η ιστορία του Ιησού που αναστήθηκε από τους νεκρούς, αυτά είναι ψεύτικα νέα… Ο Covid είναι η στιγμή που ξεκίνησε η παρακολούθηση πηγαίνοντας κάτω από το δέρμα….Το μεγαλύτερο ερώτημα τις επόμενες δεκαετίες θα είναι τι να κάνουμε με όλους αυτούς τους άχρηστους ανθρώπους».

 


 Something REALLY BAD is About to Fundamentally Change Humanity – (Pt 1) – YouTube

 Αυτό που πραγματικά έχουν κάνει αυτοί οι άνθρωποι είναι να παραδεχτούν την ανικανότητά τους λέγοντας ότι δεν ξέρουν πώς να κάνουν αυτούς τους ανθρώπους «χρήσιμους».

Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν αυτοί οι άνθρωποι με προσκάλεσαν να συμμετάσχω μαζί τους είπαν «δεν υπάρχει Θεός, εμείς είμαστε Θεός». Μπορεί να μην υπάρχει Θεός αλλά δεν δημιουργήσαμε τον εαυτό μας, κάτι άλλο μας δημιούργησε έτσι, υπάρχει δημιουργός. Η συμμαχία προτείνει να γίνουν όλοι οι άνθρωποι «χρήσιμοι τραγοι», ζητώντας τους να φυτέψουν κήπους, να υποστηρίξουν μικρά ζώα και να συμβάλουν με άλλο τρόπο στη δημιουργία. Μπορεί να μην είμαστε Θεός, αλλά είμαστε όλοι οι διαχειριστές της τοπικής μας δημιουργίας και όλοι μπορούμε να εργαστούμε για να τη βελτιώσουμε αυξάνοντας τον αριθμό των φυτών, των ζώων, ακόμη και των μορφών ζωής με βάση το πυρίτιο κ.λπ. στην περιοχή μας.


 Αν και αυτοί οι άνθρωποι σίγουρα δεν είναι Θεός, παραμένουν ισχυροί και επικίνδυνοι. Το Πολιτικό Γραφείο της Χαζαρικής Μαφίας είναι η ομάδα Octagon με έδρα γύρω από τη λίμνη της Γενεύης στην Ελβετία. Ελέγχουν δυτικούς ηγέτες όπως ο Μπόρις Τζόνσον του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Εμμανουέλ Μακρόν της Γαλλίας, ο Τζάστιν Κάστρο του Καναδά και φυσικά το ψεύτικο καθεστώς του Τζο Μπάιντεν.

Ελέγχουν επίσης τον Πάπα μέσω της προσωπικής του ασφάλειας, της Ελβετικής Φρουράς. Αφού ο Πάπας Φραγκίσκος τους αδίκησε, τον αντικατέστησαν, πρώτα με ένα ολόγραμμα και μετά με έναν απατεώνα που φορούσε μάσκα από καουτσούκ.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη φωτογραφία καθώς το καπέλο του «Πάπα» Φραγκίσκου πετάει καθώς κάνει τη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα στο Βατικανό


 Μπορείτε να δείτε ότι ΔΕΝ είναι ο Φράνσις.

Αν μια εικόνα δεν σας πείθει, τότε ακούστε τα λόγια του. Μιλάει για «κοπροφιλία» ή σεξουαλική διέγερση και ευχαρίστηση από τα κόπρανα, υποστηρίζει ανοιχτά την ομοφυλοφιλία (αυτό δεν νοείται ως ομοφοβικό σχόλιο, αλλά σαφώς δεν είναι η στάση του αρχικού Φραγκίσκου) και σπρώχνει επικίνδυνα εμβόλια.

Το Πάσχα, προχώρησε παραπέρα λέγοντας «Δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι ο Ιησούς αναστήθηκε αληθινά, ότι πραγματικά νίκησε τον θάνατο. Θα μπορούσε να είναι μια ψευδαίσθηση; Καρπός της φαντασίας μας; ”

 

https://leozagami.com/2022/04/17/catholic-world-in-shock-as-pope-francis-questions-the-resurrection-of-christ-on-easter-day/

https://leozagami.com/2022/04/15/shocking-gay-icon-to-sing-in-st-peters-square-for-easter-monday/

 

 Σε κάθε περίπτωση, η μάχη για την ανατροπή αυτών των τεράτων πηγαίνει πολύ καλά για τη συμμαχία.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 








Σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΙΣ ΣΛΙΠΙ ΤΖΟ ""ΚΕΡΔΙΣΕ"" ΤΟΝ ΕΥΦΥΉ ΤΡΑΜΠ. ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΛΕΒΑΣΤΙΚΟ ΟΛΟ ΑΥΤΌ? ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ Ο ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ ΣΕ""ΚΕΡΔΙΣΕ""
    ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΜΟΥ ΤΟΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΙΓΌΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΒΑΡΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΩ,ΕΤΣΙ!ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ! ΚΙΟ ΚΙΝΕΖΟΣ...?!



    ΜΑΝΤΑΜ ΞΟΥΞΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πλανο ειναι πολυ καλα στημενο και πρεπει να το αντιληφθουμε αναβαθμιζοντας το νοητικο και το αστρικο μας σωμα.
    Απο οτι μπορουμε να συμπερανουμε ολα βαινουν καλως και ωφειλουμε να συγχρονιστουμε ευθυγραμιζομενοι με την αναβαθμιση του πλανητη μας σε ολους τους τομεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις