"ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ" ΗΜΕΡΑ 1

 

Ενας βασικος εκπροσωπος του Ντιπ Στέιτ,

ο Δρ. Άντονι Φάουτσι, κάθισε μόνος στο εδωλιο, με τα χέρια σταυρωμένα σαν φοβισμενο περιστέρι μεσα σε ένα σωρό σημειώσεων. Κάθισε ακίνητος εκτός από τα μάτια του, που κινούνταν αργά πάνω από την ψηλοτάβανη αίθουσα του δικαστηρίου από το ένα αντικείμενο στο άλλο, σαν να αναζητούσε μια λεωφόρο διαφυγής ή απλώς να συλλογιζόταν τη δύσκολη θέση του με σιωπηλή εκφραση.

«Είσαι εδω μαζί μας, κρατούμενε Anthony Stephen Fauci; Μην χαλατε τις σκεψεις σας αλλου γιατι πρέπει να ξεκινήσουμε», είπε ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall. «Χαιρόμαστε που σας έχουμε μαζί μας σήμερα».

«Είμαι ο Δρ Φάουτσι», τον διόρθωσε ο Φάουτσι.

"Οχι πια."

Ο Φάουτσι κατηγορήθηκε για μυριάδες εγκλήματα: Μαζική ιατρική αμέλεια, προδοσία, ταραχή συνωμοσία, δολοφονία, απόπειρα δολοφονίας, συνωμοσία για φόνο, δωροδοκία, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και παραποίηση κυβερνητικών αναφορών. Τα τρεμάμενα δάχτυλά του έμπαιναν στα χαρτιά που είχαν απλώσει μπροστά του.

«Αυτά δεν είναι τα εγκλήματά μου. Δεν αναγνωρίζω αυτές τις κατηγορίες ούτε αναγνωρίζω την εξουσία αυτού του δικαστηρίου. Ξέρω ποιος με έβαλε εδώ, και θα πληρωσει γι' αυτό, όπως και εσύ, κι εσύ κι εσύ». Ο Φάουτσι έδειξε με το δάχτυλο τον Αντιναύαρχο Κράνταλ και τους τρεις αξιωματικούς που δεν είχαν ακούσει ακόμη τα στοιχεία του JAG εναντίον του. Ο γιατρός του Deep State προχώρησε υποδεικνυοντας τον Ντόναλντ Τζ. Τραμπ και τον γερουσιαστή Ραντ Πολ, κατηγορώντας τους ότι ανατρέπουν την επιστήμη και διώκουν τους αθώους για κανέναν άλλο λόγο παρά μόνο για να ικανοποιήσουν προσωπικές βεντέτες. «Δεν θα παραδεχτώ τίποτα εκτός από την αθωότητά μου. Έχω σώσει εκατομμύρια – δισεκατομμύρια ζωές. Εσείς οι άνθρωποι που παίρνετε εντολές από τον Τραμπ ή όποιον αλλο…»

Η απολογια του Φάουτσι ήταν σαν ένα βαρέλι που κυλούσε στην κατηφόρα. Μόλις ξεκίνησε, η ομιλία του ειχε μια δυναμική, αλλα συνεχιζοντας επεφτε όλο και πιο γρήγορα, αναπηδώντας και ξεφευγε από τον έλεγχο. Χρειαζόταν κάποια απότομη εξωτερική δύναμη για να τον σταματήσει. Αυτή η δύναμη ήταν ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

«Πρέπει να κυβερνάς τα πάθη σου, κρατούμενε Φάουτσι, αλλιώς θα το κάνουμε εμεις για σένα—με φίμωση και χειροπεδες», είπε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

Ο Φάουτσι έκλεισε τελικά το στόμα του.

 Τα πρώτα εκθέματα που συμπεριλήφθηκαν σε αποδεικτικά στοιχεία ήταν τα ίδια email που βοήθησαν να καταδικαστεί ο συνεργάτης του Fauci, ο αείμνηστος Francis Collins. Εν ολίγοις, η αλυσίδα emails ήταν μια μακρά πορεία για το απεχθές δίδυμο, στα οποία συζητούσαν για τους δολοφόνους γιατρούς και αξιωματούχους υγείας που υποστήριζαν την ιβερμεκτίνη και την υδροξυχλωροκίνη έναντι των δυνητικά θανατηφόρων εμβολίων.

"Είναι ενδιαφέρον. Γνωρίζατε, κρατούμενε Φάουτσι, ότι ο φίλος σας Φράνσις προσπάθησε να απαλλάξει τον εαυτό του από την ευθύνη κατηγορώντας για όλα εσένα. Τι υπέροχος φίλος πρέπει να ήταν», είπε ο αντιναύαρχος Crandall.

Μετά από μια σύντομη διακοπή, ο αντιναύαρχος Crandall παρουσίασε έναν μάρτυρα της κατηγορίας, έναν ειδικό σε μολυσματικές ασθένειες και έναν από τους πρώην συνεργάτες του Fauci στο Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων.

Ζητήθηκε από την ιστοσελιδα να μην αποκαλύψει το όνομα του μάρτυρα αυτή τη στιγμή, επομένως θα τον αναφέρουμε ως «μάρτυρα Σαμ» και θα παραλείψουμε το όνομά του από τον αναφερόμενο διάλογο. Χρησιμοποιήσαμε επίσης παραποιητικα στοιχεια για να κρύψουμε μαρτυρία που θα μπορούσε να προδώσει την ταυτότητά του.

Εμφανιζόμενος στο ZOOM, ο μάρτυρας Σαμ δήλωσε το όνομά του και τα διαπιστευτήριά του και παραδέχτηκε ότι του είχε χορηγηθεί εισαγγελική ασυλία σε αντάλλαγμα για την κατάθεσή του.

«Παρά τη συμφωνία σας με το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών και την JAG, ορκίζεστε να πείτε την αλήθεια, όλη την αλήθεια, και τίποτα άλλο εκτός από την αλήθεια», ρώτησε ο Αντιναύαρχος Κράνταλ.

Ο μάρτυρας Σαμ συμφώνησε.

«Αναγνωρίζετε τον πρώην εργοδότη σας σε αυτό το τμήμα του δικαστηρίου σήμερα;»

"Τον αναγνωριζω"

«Θα τον περιγραψεις;» ρώτησε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

«Ο Δρ. Ο Άντονι Φάουτσι, άντρας με γκρίζα μαλλιά με πορτοκαλί ολόσωμη φόρμα κάθεται σε εκείνο το τραπέζι».

Όταν ρωτήθηκε πόσο καιρό είχε εργαστεί υπό τον Fauci, ο μάρτυρας Sam είπε ότι ήταν στο NIADS από τα 19…περιπου....

"Είκοσι…. Είναι ασφαλές να υποθέσουμε, λοιπόν, ότι γνωρίζετε αρκετά καλά τον κατηγορούμενο, επαγγελματικά και προσωπικά;». ρώτησε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

«Πολύ καλά», απάντησε ο μάρτυρας Σαμ.

Πίσω από το εδωλιο, ο Φάουτσι κοίταξε απειλητικά την οθόνη.

«Επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω το εξής: Με βάση την αρχική σας κατάθεση. Είχατε μια συνομιλία με τον κατηγορούμενο στις 11 Δεκεμβρίου 2020, δύο ημέρες αφότου η FDA έδωσε την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης στην Pfizer για τον εμβολιασμό για τον Covid-19;» ρώτησε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

«Ναι την εκανα. Πολλοί από εμάς την κάναμε.”

«Και ποια ήταν η φύση αυτής της συνομιλίας», είπε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

«Μου είπε να μην κάνω το εμβόλιο», είπε ο μάρτυρας Σαμ.

«Σου είπε γιατί;» Ο Αντιναύαρχος Κράνταλ τον πιεσε.

«Είπε ότι προκάλεσε καρδιακή ανακοπή σε έναν ανησυχητικό αριθμό συμμετεχόντων στη δοκιμή. προκάλεσε ανδρική υπογονιμότητα. προκαλούσε αυθόρμητη αποβολή εγκύων. και θα μπορούσε δυνητικά να προκαλέσει Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσοανεπάρκειας. Είπε ότι οι πληροφορίες δεν δημοσιοποιήθηκαν», είπε ο μάρτυρας Σαμ.

Ο Αντιναύαρχος Κράνταλ ήθελε να μάθει γιατί ο μάρτυρας Σαμ, ένας γιατρός που είχε δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη, δεν είχε κάνει τα σχόλια του Φάουτσι θέμα δημόσιας αντιπαραθεσης. Ο μάρτυρας Sam είπε ότι δεσμευόταν από συμφωνίες εμπιστευτικότητας και φοβόταν ότι θα χάσει την επικερδή δουλειά του.

«Αυτός ο άνθρωπος είναι ψεύτης!» φώναξε ο Φαούτσι. «Δεν το είπα ποτέ αυτό, και το ξέρει».

Ο υποναύαρχος Crandall διέταξε τον Fauci να συγκρατήσει το ξέσπασμά του, αλλά ο Fauci δεν το εκανε. Φωναξε και ούρλιαζε και ισχυρίστηκε ότι τον είχαν «στήσει». Ο ναύαρχος είπε στη συνοδεία ασφαλείας του GITMO να βγαλει τον Fauci εξω από την αίθουσα του δικαστηρίου.

Στη συνέχεια έβαλε το δικαστήριο σε διακοπή μέχρι την Τρίτη το πρωί.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΑΠΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΦΟΞ ΝΙΟΥΖ ΣΙΕΝΜΠΙΣΙ ΚΛΠ ΣΝΝ ΜΠΙΜΠΙΣΙ Ε; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΛΑ ΕΔΏ.
    ΦΙΜΟΛΟΓΙΤΕ ΜΩΡΕ ΝΑ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ;ΜΟΝΟ Ο ΤΑΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑΛΕΝ ΦΙΜΟΛΟΓΙΤΕ;😁


    ΚΛΑΣΙΚΉ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΒΛΆΒΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το υστερόγραφο :
    "Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....",
    ξέρεις πώς μεταφράζεται ;

    Αν βγουν αληθινά, βγαίνω και πανηγυρίζω ότι εγώ τα έλεγα εδώ και καιρό.
    Αν βγουν ψεύτικα, εντάξει μωρέ, σατιρικά άρθρα ήταν.

    Δηλαδή με μια φράση της πιάτσας : "Κρατάω πισινή"

    Εξάλλου πολλά από αυτά τα σατιρικά άρθρα έχουν διαψευστεί. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι έγραφες για τον αχρείο τον Γκέιτς, ότι κρατείται, ότι πέθανε, δεν θυμάμαι ειλικρινά. Ο οποίος ζει και βασιλεύει, δίνει συνεντεύξεις και μας καταδυναστεύει.

    Προσωπικά όταν βλέπω κάτω-κάτω αυτό το υστερόγραφο ούτε καν διαβάζω το άρθρο.
    Έχεις ένα αξιόλογο σάιτ, δεν χρειάζεσαι τέτοια άρθρα.

    Αν αυτά τα άρθρα ήταν αληθινά, δεν θα μας πρέσαρε τόσο πολύ το Σύστημα, δεν θα τραβάγαμε το ζόρι, που τραβάμε. Ο Μητσοτάκης δεν θα είχε ξεσαλώσει, θα φοβόταν κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το εχω εξηγησει πανω απο 2 φορες τι σημαινει το σχολιο μου

      Διαγραφή
  3. Βασικα δεν καταλαβαινω το νοημα των κρυφων συλληψεων,εκτελεσεων κτλ.Αν γινοταν φανερα δε θα μπορουσαν να βγαζουν πχ βιντεο και να λενε "να οριστε ο φουτσι ειπε αυτο".Οι εμφανισεις και τα βιντεο θα ηταν ακυρα μονομιας.Απο την αλλη η αποψη οτι το κανουν κρυφα για να μην διασαλευτει η ροη της καθημερινοτητας η να μην καταλαβει το deep state οτι του πειραξανε τα κουκλακια του μου ακουγεται παιδιαριστικο.Το ds δεν ειναι τοσο χαζο.Οποτε μηπως και αυτα τα αρθρα παιζουν τον ρολο της βαλβιδας αποσυμπιεσης δηλαδη μην ανησυχειτε κατι κινειται.Πιανονται οι κακοι.Εξαλλου αν το καλοσκεφτουμε δεν εχουμε απτες αποδειξεις για τιποτα.Δεν ειμαστε εκει για να τα ζουμε και να τα επιβεβαιωσουμε.

    ΓΑΜΙΩΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το εχω ξαναεξηγησει αυτο....αν ισχυουν...οσα μεταφερει η συγκεκριμενη ιστοσελιδα εδω και πολυ καιρο.
      Αν γινοταν οπως τα λες τοτε θα επρεπε να γινει πραξικοπημα κι εμφυλιος.Οποιος δε θελει να το δεχθει ουτε καν σαν εκδοχη δεν ασχολειται καθολου και παει σε παρακατω αρθρο

      Διαγραφή
    2. Δηλαδη ενω τωρα που υποτιθεμενα τους πιανουν δεν μπορει να γινει εμφυλιος η πραξικοπημα?Λες και υπαρχει το "κρυφα" για το ντιπ στειτ.Και να σου πω την αληθεια τα περισσοτερα τετοια αρθρα τα περναω χωρις αναγνωση.Ψαχνω διαφορετικες ειδησεις μπας και βγαλω καποια ακρη αλλα αυτο που τους πιανουν και τους εκτελουν καμια 15αρια φορες με ξεπερναει.Στο τελος θα μας πουν οτι ολοι ζουν και οτι απλα βιωσαμε το φαινομενο Μαντελα.

      ΓΑΜΙΩΤΑΚΗΣ

      Διαγραφή
    3. Kαταρχην ποτε το συγκεκριμενο σαιτ εγραψε για καποιον οτι τον επιασαν 15 φορες?
      Καταδευτερον στο ντιπ στειτ υπαρχει μονο το κρυφα.
      Κατατριτον για να σε βοηθησω να βγαλεις ακρη ειτε πρεπει να πιστεψεις οτι λεει η τηλεοραση και δεν υπαρχει τιποτε αλλο ειτε υπαρχει το κατι αλλο και δεν ειναι οπως τα λεει η τηλεοραση.
      Οσον αφορα τ αρθρα εγω μπορω να πιστοποιησω μονο αυτα που γραφω εγω.Τα υπολλοιπα αφορουν το ευρος μια συνωμοσιολογικης πλευρας που την ευθυνη την φερνει ο εκαστοτε αρθρογραφος.Τι τι δεχεται ο καθενας ειναι ευθυνη του καθε αναγνωστη,Αλλωστε κανενας δεν μπορει ν αποδειξει οτι ειναι ετσι η οτι δεν ειναι ετσι

      Διαγραφή
    4. Ενα χρονο πριν υποτιθεται οτι ο Τραμπ συνελαβε τον Φαουτσι και στη συνεχεια τον "εξαναγκασε" να βοηθησει την πλευρα του Τραμπ σε σχεση με τον κοβιντ.Μονο που ο Φαουτσι δεν ηταν ιδιαιτερα συνεργασιμος και τον ξαναμαζεψαν.Εκτοτε υποτιθεται οτι ο Φαουτσι που κυκλοφορει ειναι καποιος με μασκα σιλικονης η ηθοποιος δεν θυμαμαι.Τωρα τον ξανασυνελαβαν και μαλιστα με "δυσκολια" γιατι ποτε δεν ηταν μονος.Ποσες συλληψεις εχουμε μεχρι τωρα?Και ερχεσαι στο τελος στα λογια μου....δεν μπορουμε να αποδειξουμε ουτε και να επιβεβαιωσουμε κατι...απλα τα διαβαζουμε ως ιστοριουλες.

      ΓΑΜΙΩΤΑΚΗΣ

      Διαγραφή
  4. Sinomosiologe Να τα λες γιατί είναι όπως το θινκ ποσιτιβ! Σε όποιους αρέσει... Για τους άλλους(Κλαψομιζερους😁το μπλοκ δεν θα μπορέσει) ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ! ΣΤΑ @ΡΧΔΑ ΜΑΣ Κ ΜΑΣ🤣


    ΣΠΑΝΟΒΑΓΓΕΛΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ (ΓΥΛΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις