Πούτιν: Ο Ζελένσκι προστατεύει τους διακινητές παιδιών...!!!

 

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν πραγματοποίησε άλλη μια τηλεφωνική

επικοινωνία το Σάββατο στον Ντόναλντ Τζ. Τραμπ. Σε αυτό, είπε ότι ο Ουκρανός Πρόεδρος Volodymyr Zelenskyy στεγάζει τρεις "αρχηγους" διακίνησης παιδιών για τους οποίους ο ρωσικός στρατός έχει εκδώσει εντάλματα σύλληψης, σύμφωνα με μια πηγή Mar-a-Lago που ήταν μυστική στις συνομιλίες Τραμπ-Πούτιν.

Ο Πούτιν παραδέχτηκε ότι το να απαλλάξει την Ουκρανία από τη «βρωμιά και τα αποβράσματα» ήταν ένα επίπονο έργο και ότι παρόλο που οι δυνάμεις του είχαν εξαλείψει εκατοντάδες διακινητές παιδιών και απελευθέρωσαν δεκάδες χιλιάδες φυλακισμένα παιδιά, ορισμένα παράσιτα είχαν γλιστρήσει μέσα από τις χαραμάδες - στη ζεστη, φιλόξενη "αγκαλια" του Zelensky. Ο Πούτιν αποκάλεσε τον Ζελένσκι «ακάθαρτο πνεύμα» που είχε πουλήσει την ψυχή του σε δυτικές εγκληματικές κυβερνήσεις για πολλά μετρητά.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, ο Ζελένσκι φιλοξενεί επί του παρόντος τρεις φυγάδες, όλοι Ουκρανοί υπήκοοι, οι οποίοι είναι συλλογικά υπεύθυνοι για την απαγωγή, τη φυλάκιση και τον βασανισμό αμέτρητων παιδιών, τα περισσότερα από τα οποία είχαν απαχθεί το βράδυ από τα σπίτια τους κατά μήκος των ρωσο-ουκρανικών συνόρων. Η FSB, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας, είχε συγκεντρώσει τις ταυτότητες των διακινητών μέσω χιλιάδων συνεντεύξεων με τους απαχθέντες.

«Ο Πούτιν είπε στον Πρόεδρο Τραμπ ότι όλα αυτά τα παιδιά θα είχαν πουληθεί για σεξουαλική σκλαβιά. Είπε ότι είναι αποφασισμένος να αρπαξει τα βρώμικα καθάρματα ό,τι κι αν χρειαστεί. Αυτό που είπε στον Τραμπ - θα συνεχίσει να χτυπάει μέχρι να τους παραδώσει ο Ζελένσκι. Ο Πούτιν είπε επίσης ότι υπάρχουν ακόμα στρατόπεδα διακίνησης γύρω από το Ντόνετσκ που θέλει να καταστρέψει», είπε η πηγή μας.

Πρόσθεσε ότι ο Πρόεδρος Τραμπ είναι προσωπικά υπεύθυνος για να φέρει στο σπίτι 100 Αμερικανακια και να τα επανενώσει με τις οικογένειές τους.

«Κάνεις πολύ καλό πράγμα και ο Ζελένσκι είναι πολύ κακός. Πολλοί πίστευαν ότι ήταν καλός τύπος, αλλά δεν είναι. Αυτό που έχω δει κι εχω ακουσει ειναι τοσο φρικτο και θα ήθελα να μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο, αλλά αυτή τη στιγμή έχω τοσα πολλα να κανω, να διορθώσω προβλήματα. Κάνουμε ό,τι πρέπει», φέρεται να είπε ο Τραμπ στον Πούτιν.

Ο Πούτιν μίλησε επίσης για τη βύθιση του Μόσχα. Είπε ότι στοχοποιήθηκε συμβολικά επειδή εκανε το πρωτο χτυπημα όταν βομβάρδισε και εξαφάνισε ένα ισραηλινό εργαστήριο βιοόπλων στο Snake Island, μια χερσαία περιοχη που ανήκε στην Ουκρανία, που βρίσκεται στη Μαύρη Θάλασσα.

«Όταν ο Τραμπ ρώτησε αν υπήρχαν πυρηνικά στο πλοίο, ο Πούτιν δεν απάντησε, είπε ότι ήταν απόρρητο», είπε η πηγή μας. «Αλλά είπε επίσης ότι δεν υπάρχουν ρωσικά πυρηνικά όπλα στα χέρια της Ουκρανίας».

Κλείνοντας, ο Πούτιν ευχήθηκε στον Τραμπ και την οικογένειά του καλό Πάσχα και ένα μέλλον χωρίς διαμάχες και πολέμους. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις