ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΗΔΑΝΕ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ

 

Σειρά είχε ο Γκίκας Μαγιορκίνης, μπροστά στους εμβρόντητους

  δημοσιογράφους του OPEN, oι οποίοι μαζί με τους συναδέλφους τους στα συστημικά κανάλια και συνεργούς τους στην προπαγάνδα της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους, βλέπουν ότι μένουν μόνοι τους, ομολόγησε και αυτός την τεράστια απάτη της λίστας των νεκρών με την οποία εξαπάτησαν έναν ολόκληρο λαό, χτίζοντας πάνω σε αυτή την απάτη της “πανδημίας” και τρυπώντας εκατομμύρια ανθρώπους για να τους “προστατεύσουν” από έναν ιό, που τώρα ομολογούν ότι τελικά σε μεγάλο ποσοστό δεν ευθύνεται για τους χιλιάδες θανάτους της λίστας της απάτης.

Γιατί ο Γκίκας Μαγιορκίνης δεν μίλησε πια μόνο για “σημαντικό” ποσοστό, αλλά για “μεγάλο” ποσοστό. Σε συνέχεια των ομολογιών που άρχισαν με Τζανάκη και Γκάγκα, στη συνέχεια είχαμε Πλεύρη και Μητσοτάκη, τη σκυτάλη πήραν Παπαευαγγέλου, Γουργουλιάνης και Γεωργιάδης, και τώρα, και προς το παρόν (γιατί τα ποντίκια είναι πολλά), ο Μαγιορκίνης.

Βλέποντας τις διώξεις που έρχονται, καθώς παρακολουθούν με τρόμο την πολιορκία μου στην ομάδα της Δικαιοσύνης που τους κάλυπτε μέχρι τώρα στα φριχτά εγκλήματα σε βάρος των Ελλήνων πολιτών, πηδάνε ο ένας μετά τον άλλο από το καράβι της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του έθνους.

Έρχεται η δίκη του αιώνα. Δύο μόλις εβδομάδες έμειναν μέχρι την 4η Μαΐου. Και εκεί δεν θα έχουμε μόνο τη λίστα της απάτης των νεκρών. Εκεί θα έχουμε τη λίστα των νεκρών του πρωτοκόλλου του θανάτου. Εκεί θα έχουμε το έγκλημα του εμβολιασμού.

Εκεί θα τελειώσουν όλα.

Τις επόμενες ώρες θα ανοίξω τα χαρτιά μου. Για τη δίκη.

Πάμε να την κάνουμε !!

Πάμε να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας !!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΝ...ΟΡΓΑΝΩΝ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ΧΡΌΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ?!ΓΙΑ ΑΔΡΕΝΟΧΡΟΜΙΟ;! ΑΓΩΓΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ;ΣΤΟΥΣ 301 ;;;

    ΠΩΩ...ΠΩ! ΠΩ! ΠΩ!
    ΠΟΙΗΤΉΣ!🤔


    Ι'Μ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝΤΡΟ ΣΧΟΙΝΙ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΑΠΟΥΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μακαρι να αποκαλυφθουν και ποιοι γιατροι ηταν μενγκελε , να τους κρεμανε στα φαναρια και να τους τρωνε τα περιστερια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και πανω στον ενθουσιασμο θα του πουν....παρε μια αναβολη της δικης και ελα ξανα το χειμωνα.Ρε παιδια εκεινος ο Φουλμιχ που μαζευε επι μηνες στοιχεια με τη βοηθεια 10000 επιστημονων κτλ τι απεγινε?Στην Αμερικη εκεινο το πανεπιστημιο που του στειλαν 1500 δειγματα απλης γριπης δηθεν για κορονα περιπου 1,5 χρονο πριν και μυνησε το cdc τι απεγεινε?Ο αλλος παλι στην Αμερικη που εκανε μηνυση για τους 45000 θανατους απο τα μπολια τι απεγινε?Ολοι ξεκινανε.....παραδοξως δεν ακουμε καταληξη.

    ΓΑΜΙΩΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ολα γινοντουσαν οπως επρεπε η οπως ηταν δικιο τοτε δε θα υπηρχε βαθυ κρατος

      Διαγραφή
  5. Σιγά κ. Αντωνιάδη, σε τρέμουν βλέπω, σωθήκαμε πάλι...σανό for ever...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειδα ομως κανεναν αλλο να προσπαθει και μαλιστα τσαμπα

      Διαγραφή
  6. Και ποιος θα είναι αυτός που θα κάνει τις διώξεις; Ο Πούτιν; Ο Τραμπ; Ο Ράμπο ή ο Φουφουτος;
    Δεν πείθεται ο κόσμος πλέον.
    Μόνο Θεϊκή δίωξη μπορεί να υλοποιηθεί.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 13:31 Το τσάμπα να το προσέχεις...

    Μόνο εκ του αποτελέσματος!

    Καλή Ανάσταση Sinomosiologe

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις