ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΤΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ...!!!

 

Πηγή του Mar-a-Lago, η οποία μίλησε

υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας, είπε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε την εκτέλεση Αμερικανών και Βρετανών μισθοφορων στρατιωτών που ανταποκρίθηκαν στη διεθνή κλήση του Volodymyr Zelenskyy .


Η πηγή μας, η οποία βρίσκεται σε σχεδόν καθημερινή επαφή με τον Πρόεδρο Τραμπ, είπε ότι ο 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έμαθε για τις δολοφονίες σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο ηγέτη το απόγευμα του Σαββάτου. Σύμφωνα με τον Πούτιν, ο Ρώσικος στρατός είχε αιχμαλωτίσει και σκοτώσει έξι Βρετανούς και δύο Αμερικανούς υπηκόους που προσπαθούσαν να τοποθετήσουν εκρηκτικά κατά μήκος μιας κύριας οδού εφοδιασμού (MSR) που εκτείνεται από τη νότια Ρωσία μέχρι την ουκρανική πόλη Χάρκοβο, όπου ο Πούτιν έχει διεξαγάγει πόλεμο εναντίον μιας εισβολής. των στρατοπέδων παιδεραστών.

«Ο Πούτιν είπε στον Τραμπ ότι οργανωναν και σχεδίαζαν να παγιδεύσουν τη διαδρομή με πυρομαχικά», είπε η πηγή μας.

Ο Πούτιν ισχυρίστηκε ότι οι «τρομοκράτες» έβαζαν καμουφλαρισμένες νάρκες αντιαρματικών μπαρ L9 και νάρκες Νο. 6 κατά προσωπικού—Η.Β. όπλα – όταν οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις τους έπιασαν σε μια αιφνιδιαστικη επιχειρηση. Οι Σπέτνατζ πυροβόλησαν και σκότωσαν δύο Βρετανούς που στέκονταν φρουροί και διέταξαν τους άλλους να ρίξουν τα όπλα και να γονατίσουν. Ο αρχηγός της ομάδας Σπετνατζ φέρεται να μιλούσε λίγα αγγλικά. Δεν εκτέλεσε αμέσως τους υπόλοιπους επειδή ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε αφήσει πάγια εντολή να ανακρίνει όλους τους ξένους υπηκόους.

«Τουλάχιστον από όσα είπε ο Πούτιν στον Πρόεδρο Τραμπ, οι «αιχμάλωτοι πολέμου» αρνήθηκαν να ταυτοποιηθούν. Ήταν ντυμένοι με ρουχα μάχης, κουβαλούσαν κλεμενα ρωσικά όπλα εκτός από τις νάρκες και είχαν βρετανικές ή αμερικανικές προφορές. Είχαν ραδιόφωνα συντονισμένα σε μια συχνότητα που χρησιμοποιούσε ο ουκρανικός στρατός. Θα έλεγαν μόνο ότι ήταν ανεξάρτητοι φορείς που δεν εργάζονταν για καμία κυβέρνηση», είπε η πηγή μας.
Οι Σπετνατζ μετέδωσαν εικόνες των κρατουμένων στην FSB, την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας, η οποία επιβεβαίωσε την ταυτότητα ενός αιχμάλωτου, πρώην πράκτορα της βρετανικής SAS με διεθνή φήμη.

Αυτό το άτομο ήταν ο 62χρονος Steven Billy Mitchell, πιο γνωστός ως Andy McNab, ο οποίος έγινε γνωστός το 1993 όταν δημοσίευσε ένα βιβλίο με τον τίτλο Bravo Two Zero που περιείχε μια αφήγηση μιας έντονα αμφισβητούμενης στρατιωτικής αποστολής στην οποία είχε λάβει μέρος με την Ειδική Αεροπορική Υπηρεσία (SAS) κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Περσικού Κόλπου, για την οποία του είχε απονεμηθεί το Μετάλλιο Διακεκριμένης Διαγωγής. Το Bravo Two Zero είναι επίσης το επώνυμο μιας μίνι σειράς του 1999 στο Ηνωμένο Βασίλειο με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Sean Bean ως McNab.

«Επειδή δεν ήθελαν να μιλήσουν, διέταξα τον θάνατό τους», φέρεται να είπε ο Πούτιν στον Τραμπ κατά την κλήση. «Όπως σας είπα την προηγούμενη φορά, δεν θέλω να βλάψω τους Αμερικανούς, αλλά αυτοί εδώ προσπαθούν να μας εμποδίσουν να σκοτώσουμε αυτούς τους βρώμικους παιδεραστές. Ναι, καταλαβαίνω ότι ίσως δεν ξέρουν πραγματικά γιατί είναι εδώ, αλλά αυτό δεν έχει καμία διαφορά. Τα όπλα τους θα είχαν σκοτώσει πολλούς από τους ανθρώπους μου. Δεν μπορώ να το ανεχτώ αυτό. Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανοί παραστρατιωτικοί έρχονται εδώ για να πολεμήσουν για τον Ζελένσκι — δεν είναι αποδεκτό».

«Πρόεδρε Πούτιν, καταλαβαίνω τη θέση σου και θα έκανα το ίδιο πράγμα. Δεν έχετε άλλη επιλογή, πραγματικά, και αυτούς τους πολύ κακούς παιδόφιλους, πρέπει να τους σταματήσουμε, στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη Ρωσία, για τα παιδιά», απάντησε ο Τραμπ.

«Επειδή δεν μιλούν και δεν δηλώνουν πίστη, τους έστειλα μήνυμα να τους πυροβολήσουν. Τώρα έχουν φύγει, έχουν φύγει και έχουν πεθάνει», είπε ο Πούτιν στον Τραμπ, προσθέτοντας ότι οι δυνάμεις του θα κυνηγήσουν και θα εξολοθρεύσουν όλους τους ξένους μισθοφόρους που δίνουν τις μάχες του Ζελένσκι.

Αυτό το περιστατικό σηματοδοτεί τη δεύτερη φορά που οι ρωσικές δυνάμεις αιχμαλωτίζουν και σκοτώνουν Αμερικανούς μισθοφόρους στην Ουκρανία. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις