Η Ανώτατη Δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών Sonia Sotomayor λεει ψεμματα οτι ειναι εμβολιασμενη....!!!

 

Όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι, το Ανώτατο Δικαστήριο εξετάζει

επί του παρόντος επιχειρήματα σχετικά με το εάν οι εντολές εμβολιασμού κατά του Covid-19 της εγκληματικής κυβέρνησης Μπάιντεν είναι νόμιμες και συνταγματικές. Οι Συντηρητικοί Δικαστές είτε απέκρυψαν τη γνωμη τους είτε είπαν ότι τόσο το Άρθρο 564 του νόμου περί τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών όσο και το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών απαγορεύουν σε ένα κυβερνητικό όργανο να εξαναγκάζει έναν πολίτη να υποβληθεί σε ιατρική περίθαλψη. Οι εμβολιασμοί κατά του Covid-19 είναι ανάλογοι με την ιατρική περίθαλψη, δήλωσε η SCJ Brett Kavanaugh. Από την άλλη πλευρά, το φιλελεύθερο κουαρτέτο του Δικαστηρίου έχει κηρύξει το αντίθετο, λέγοντας ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν έχει καθήκον και ευθύνη να προστατεύει τις ζωές των Αμερικανών μέσω εντολών που επιβάλλονται .


Η πιο φανατικη υποστηρικτής των εντολών αυτων είναι η Sonia Sotomayor (δικαστικός και νομικός, που υπηρετεί ως Ανώτατη Δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών από το 2009), μια διορισμένη από τον Ομπάμα, η οποία την περασμένη εβδομάδα ισχυρίστηκε ψευδώς ότι 100.000 Αμερικανακια νοσηλεύονται επί του παρόντος με Covid-19. Ο ισχυρισμός της ήταν τόσο εξωφρενικά ψευτικος που ακόμη και οι σύμμαχοί της MSM και CDC έσπευσαν να τον διαψεύσουν.

Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που η Sotomayor έκανε κακή χρήση της πλατφόρμας της. Ενώ η λειτουργία του SCJ είναι η αμερόληπτη ερμηνεία του νόμου, η Sotomayor συχνά τον ανατρέπει δινοντας ένα επιβλαβές μείγμα απόψεων και στάσης στις δικαστικές αποφάσεις της. Προτού λάβει καταγγελίες περι ηθικής, προώθησε τη μεταρρύθμιση της κοινωνικής δικαιοσύνης και τις ιατρικές εντολές στον άδειο πλέον λογαριασμό της στο Twitter.

Το χειρότερο είδος υποκρισίας.

Σε αντίθεση με τους συναδέλφους της, η Sotomayor, η οποία είπε ότι έχει εμβολιαστεί με ολες τις δοσεις, δεν ακούει επιχειρήματα στην αίθουσα του δικαστηρίου. Αντίθετα, σκύβει στο γραφείο της και, με διπλή μάσκα, δειχνει το πρόσωπό της μέσω του ZOOM στην αίθουσα του δικαστηρίου. Έχει πει ότι το κάνει αυτό από φόβο μήπως κολλήσει Covid.

Η αλήθεια, τουλάχιστον σύμφωνα με πρώην συνεργατες της δικηγόρους, ειναι οτι η Sotomayor είναι ανεμβολίαστη ...!!!


Η Penny Sampson είναι μια 24χρονη φοιτήτρια νομικής που έγινε δεκτή στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης του Ανωτάτου Δικαστηρίου την άνοιξη του 2021, λίγο πριν ξεκινήσει το μορατόριουμ λόγω τηε ψευτικης πανδημιας. Οι αρμοδιότητές της στο Γραφείο περιελάμβαναν την ανταπόκριση σε ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση από δικηγόρους και διαδίκους, τόσο αυτοπροσώπως όσο και τηλεφωνικά, και να βοηθά τους υπαλλήλους του γραφείου πλήρους απασχόλησης με μια μεγάλη ποικιλία εργασιών, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας και της συντήρησης των δικαστικών καταθέσεων και αρχείων. Η πρακτική άσκηση την έφερε επίσης σε σποραδική επαφή με την Sotomayor.

Την άνοιξη του 2021, καθώς εκατομμύρια αφελείς πολίτες εισέβαλαν σε χώρους εμβολιασμού, ζητώντας εμβόλια, η κα Sampson βρέθηκε σε μια περίεργη κατάσταση.

«Ζήτησα άδεια να φύγω από τα γραφεία νωρίς μια Τετάρτη, για να μπορέσω να εμβολιαστώ, και επειδή έχω υποκείμενα προβλήματα υγείας, προκρίθηκα για τη διανομή Φάσης Ι. Τέλος πάντων, έπεσα πάνω στην δικαστή Sotomayor φεύγοντας. Είχαμε δύο προσωπικές συζητήσεις πριν, οπότε της είπα ότι πήγαινα να εμβολιαστώ. Τότε ήταν που μου έριξε μια αστεία ματιά και είπε κάτι που δεν θα περίμενα ποτέ»

Η Sotomayor, είπε, την προειδοποίησε να μην εμβολιαστεί.

«Δεν μπορώ να παραθέσω αυτό που είπε αυτολεξεί γιατί μιλάμε πριν από 18 μήνες. Η ουσία του ήταν ότι ήμουν νεα και αδυνατη και πιθανότατα δεν θα αρρώσταινα και δεν θα χρειαζόμουν εμβόλιο. Ρώτησα πολύ ευγενικά αν έχει εμβολιαστεί και πιστευα οτι όλοι οι δικαστές το εχουν κανει, αλλά μου απάντησε αμείλικτα, λέγοντας ότι δεν πρέπει να παίρνω αποφάσεις για την υγεία με βάση το τι κάνει κάποιος άλλος. Της είπα ότι είχα διαβήτη—είναι αναληθής ότι όλοι οι άνθρωποι με διαβήτη είναι υπέρβαροι—και μου είπε ότι δεν πρέπει να εμβολιαστώ ακόμα. Είπε ότι με προσέχει και χωρίσαμε. Είχα πλεον την αίσθηση ότι δεν ήταν εμβολιασμένη και για οποιονδήποτε λόγο, δεν ήθελε να εμβολιαστώ, παρόλο που το έκανα αργότερα», συνέχισε η κ. Sampson.

Η διαίσθηση και οι εικασίες, φυσικά, δεν αποδεικνύουν τίποτα, και συμπεριλάβαμε την ιστορία της κας Sampson μόνο επειδή υποστηρίζει τον ισχυρισμό ενός νομικού υπαλλήλου του οποίου η μαρτυρία παρέχει μια πιο συγκεκριμένη άποψη της στάσης της Sotomayor για τους εμβολιασμούς.

Μεταξύ 2020-2021, ο "Mark Cull", ένα ψευδώνυμο, ήταν ένας από τους οκτώ νομικούς που είχαν εργαστεί υπό την Sotomayor κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ζήτησε να παραμείνει ανώνυμος φοβούμενος ότι λεγοντας ποιος ειναι μπορεί να χασει πιθανές ευκαιρίες απασχόλησης.

Τον Φεβρουάριο του 2021, ο κ. Cull άκουσε μια τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ της Sotomayor και του  Barack Hussein Obama. Αν και ο κ. Cull δεν άκουσε τη φωνή του Ομπάμα, είναι σίγουρος ότι ήταν αυτός επειδή η Sotomayor συνέχιζε να απευθύνεται στον καλούντα ως «κ. Πρόεδρος» και στο τέλος της κλήσης είπε, «Δώσε τα χαιρετισματα μου στη Μισέλ». 

«Η δικαστής Sotomayor ήταν στο τηλέφωνο 20 λεπτά περίπου. Κάποια στιγμή, σώπασε για λίγο και μετά είπε «Ναι, με έχουν ήδη προειδοποιήσει». Δεν παίρνω το εμβόλιο, ούτε και η οικογένειά μου, και, ναι, θα είμαι εξαιρετικά συνετη με οτι με συμβουλευεις.» Ήμουν στο γραφείο μου στον προθάλαμο έξω από το γραφείο της και μάλλον δεν με υποψιαστηκε γιατί εγώ είχα ακουστικά στα αυτιά μου με τη μουσική κλειστή. Ήταν ξεκάθαρο για μένα ότι κάτι πηγαινε στραβά με το εμβόλιο. Γι' αυτό είμαι ακόμα ανεμβολίαστος», είπε ο κ. Cull.

Κλείνοντας, είναι οδυνηρά προφανές ότι η Sotomayor, όπως και οι περισσότεροι δόλιοι Δημοκρατικοί, έχει δημόσιο και ιδιωτικό πρόσωπο. Από τη μία πλευρά, υποστηρίζει ότι κάθε Αμερικανός πολίτης εμβολιάζεται. Από την άλλη, όχι μόνο αποφεύγει να εμβολιαστεί η ίδια, αλλά και συμβουλεύει τους φιλους της και την οικογένειά της να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΕΕΙΙΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΚ Ο ΟΜΠΑΜΙΑ.ΤΣ! ΠΡΙΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις