ΠΟΝΑΝΕ ΩΡΕ ΜΑΝΩΛΙΟ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ....?

Γαλλία: Φήμες για την σεξουαλική ζωή του Μακρόν - Είναι ο Γάλλος πρόεδρος ομοφυλόφιλος; 

Μετά τις φήμες για το φύλο της Μπριζιτ Τρονιε τώρα φήμες

και για την σεξουαλική ζωή του προέδρου στην Γαλλία.

Γαλλικό ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε χθες από το δίκτυο BFM υποστηρίζει ότι, η Μπριζίτ Μακρόν έλαβε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, στο οποίο ένας άγνωστος φέρεται να της είπε ότι ο πρόεδρος της χώρας ήταν με ένα γκέι εραστή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο ντοκιμανταίρ, παρά τους εξονυχιστικούς ελέγχους σε όλες τις τηλεφωνικές συσκευές του Ελιζέ, ο άγνωστος άνδρας κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί της και να της πει: «Ξέρω ότι ο σύζυγός σου είναι αυτή τη στιγμή με έναν άντρα».

Όπως αναφέρει το περιοδικό «Gala» όπως και η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», o πολιτικός σχολιαστής, Νικολά Πριζέτ, προέβη σε αυτό τον ισχυρισμό στο ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε χθες το βράδυ, υπό τον τίτλο: «Η κόλαση των προεδρικών εκστρατειών».

Από την πλευρά του, ο Γάλλος γερουσιαστής Φρανσουά Πατριά, επιβεβαίωσε ότι η Μπριζίτ ένιωσε συντετριμμένη από το τηλεφώνημα κι ότι είπε σε φίλους της:
«Συνειδητοποιείτε τι τολμούν να πουν; Δεν θα μας χαριστούν σε τίποτα. Ήμουν στεναχωρημένη και σοκαρισμένη που το άκουσα, αλλά θα συνεχίσω».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι φήμες περί ομοφυλοφιλίας του Μακρόν κυκλοφορούν στη Γαλλία από το 2017, όταν άρχισε να καταγράφεται δημοσκοπική άνοδος του πρώην υπουργού Οικονομίας επί Ολάντ.

Υπήρξαν δημοσιεύματα ότι, ο τότε ανεξάρτητος υποψήφιος Εμανουέλ Μακρόν που διεκδικούσε τη γαλλική προεδρία, είχε «διπλή ζωή» κι ότι ήταν ζευγάρι με τον  πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Γαλλικής Ραδιοφωνίας "Radio France", Ματιέ Γκαλέ.

 

 

 

 

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Εχω αναρτησει αρθρα τουλαχιστον 2 ετων που λενε αναλυτικες λεπτομεριες.Καποιοι τοτε γελουσαν....μαλλον ανηκαν στην ιδια συνομοταξια....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 


 

 

Σχόλια

  1. ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ANONYMOUS CHAT ΟΠΟΥ ΕΝΑΣ ΕΛΒΕΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΔΗΛΩΝΕ ΠΩΣ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΤΕΡΕΖΑ ΜΕΎ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΕΛΙΚΌΠΤΕΡΟ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ(ΠΑΛΙΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΗ ΦΑΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΧΑΖΑΡΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ...)ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ,ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΎΤΑ.
    ΕΚΕΙ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΖΈΝΙΦΕΡ ΑΝΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕ ΕΝΙΟΤΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ ΤΗΣ Ο ΚΩΜΙΚΟΣ ΑΝΤΑΜ ΣΑΝΤΛΕΡ.
    ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΔΥΟ ΧΑΖΑΡΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΣΗΣ ΥΠΟΨΙΑΣ ΜΕ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ,ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΤΩΝ ΜΙΝΤΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΥΠΕΡΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
    ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΑΜΊΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.

    ΤΩΡΑ,ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΚΡΟΝ,ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ/ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ,ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΣΒΑΜΠ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΑ ΒΙΑΖΟΥΝ/ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΕΞ ΑΠΑΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΘΥΜΑΤΑ ΘΥΤΕΣ ΜΕ ΑΙΜΟΒΟΡΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣ ΜΚ ULTRA ΤΡΑΥΜΑ ΦΥΤΕΥΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΚΕΨΗΣ+ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.

    Η ΦΥΛΗ "ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ" ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΣ ΥΠΟΓΕΙΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΗ "ΜΠΟΥΣ"....

    ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΩΣ VLAD DI VENETIA.

    KI O MAKPON,KI O MHTΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΗΔΗ.ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ.ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΎΝ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΛΑΟ,ΚΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΒΉΣΕΙ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΧΤΙ.

    "YOUR WORDS WILL DISAPPEAR,YOUR NAME WILL DISAPPEAR, YOUR HOUSE WILL DISAPPEAR,ALL MEMORY OF YOU WILL DISAPPEAR "

    SANSA STARK?

    NO. SWARUU SOFIA D'JEDI RONIN JAΖ'ΗI A'TA TASHERIT.

    TO "ΜIKPO ΦΤΕΡΟ" ΠΟΥ 'ΕΛΥΩΣΕ' ΤΗΝ ΠΛΑΝΔΗΜΙΑ.
    Η ΥΨΗΛΟΤΑΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ 12.000 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΑ.
    Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.
    H ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ.

    ΡΙΤΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΙΤΑ μην χανόμαστε....να μας γραφής που και που έτσι να παίρνουμε τα πάνω μας!

      Διαγραφή
  2. Μωρέ και δεν ρωταμαι τον Αντωνάκη..📻ΚΑΦΡΙΛΑ,που σουλατσαρε στην Αφρική ΦΡΙΚΗ!ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οικογένεια ….Μακρονώμαστε.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://katohika.gr/ellada/pateras-emmanouil-stin-proti-karantina-kathe-mitropoli-pire-gyro-sto-1-ekat-evro-gia-na-kleisei-tis-ekklisies-pantote-prepei-na-yparchei-ena-antitimo-stin-prodosia-vinteo-focus-fm/

    Εδώ, ένας άλλος Μανωλιός λέγει αλήθειες που σπάνε κόκκαλα προδοτών.
    Ο πάτερ Μανωλιός...
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις