ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ 11.1.2022!!!

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Δέκα γεγονότα σχετικά με την ρύπανση της  ατμόσφαιρας | Έμβολος 
 
Δειτε τι συμβαινει στον κοσμο...
1) Πάνω από 800 υποκαταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Coles της Αυστραλίας εισήγαγαν νέους κανονισμούς για περιορισμένα ψώνια ανά άτομο λόγω έλλειψης προϊόντων.
 
2)Οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν 131 υπόπτους της FETÖ που διείσδυσαν στο στρατό συμπεριλαμβανομένων εν ενεργεία και πρώην αξιωματικών.
 
3) Πέθανε ο Ernest Shonekan, πρώην επικεφαλής προσωρινής εθνικής κυβέρνησης της Νιγηρίας.
 
4)Θα παραιτηθεί ο Ρίτσαρντ Κλαρίντας, αντιπρόεδρος της FED ως ύποπτος για παραβίαση του κώδικα δεοντολογίας.
 
5) Πέθανε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου David Sassoli σε ηλικία 65 ετών. Δόθηκε εντολή να κατεβάσουν στο μισό τις σημαίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου λόγω πένθους.
 
6) Μαχητικό αεροσκάφος F-5 της πολεμικής αεροπορίας της Νότιας Κορέας συνετρίβη στην περιοχή Gyeonggi της πόλης Hwaseong, ο πιλότος έχασε τη ζωή του.
 
7)Ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου της Βουλγαρίας, ο πρωθυπουργός, ο πρόεδρος, οι βασικοί υπουργοί, οι επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας και πληροφοριών, μπαίνουν σε υποχρεωτική "κυραντίνα" μετά από στενή επαφή με κρούσμα στην εξάωρη συνεδρίαση του συμβουλίου εθνικής ασφάλειας.
 
8)Ο υπουργός εξωτερικών του Ισραήλ έχει τον ιό.
 
9) Πανεθνικό blackout στην Κένυα μετά τη κατάρρευση ενός σημαντικου υδροηλεκτρικου σταθμου. Η εταιρεία παραγωγής ενέργειας Kenya Power, δήλωσε ότι οι τεχνικοί δουλεύουν για να αποκαταστήσουν τη βλάβη. Η Kenya Power είναι ο μοναδικός πάροχος υπηρεσιών της χώρας.
 
10)Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ανδαλουσίας και υπουργός τουρισμού, αναγέννησης, δικαιοσύνης και τοπικής αυτοδιοίκησης Χουάν Μαρίν, αναγκάστηκε να διακόψει τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου λόγω ζάλης και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Torre Cárdenas όπου νοσηλεύεται.(γιατι αραγε)
 
11)Το υποθαλάσσιο καλώδιο οπτικών ινών που συνδέει τη Νορβηγία με τον δορυφορικό σταθμό της αρκτικής τελικά κόπηκε μυστηριωδώς σύμφωνα με δηλώσεις των τοπικών αρχών.(ενας κοντος γελαει)
 
12)Ο πρόεδρος της Αργεντινής Αλμπέρτο Φερνάντεζ, καταγγέλει δημόσια ότι το διεθνές νομισματικό ταμείο (ΔΝΤ) προσπαθεί να επιβάλει στη χώρα πρόγραμμα με τα οποία δεν συμφωνεί η διοίκησή του και δεν θα τα δεχτεί.
 
13) Τουλάχιστον 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν σε επίθεση με drones στην περιοχή Μεκέλε του Tigray στην Αιθιοπία.
 
14) Ο εκπρόσωπος τύπου των δυνάμεων του αραβικού συνασπισμού υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας και ο κυβερνήτης της πολιτείας Shabwah της Υεμένης, ανακοίνωσαν ότι οι Χούθι και οι άλλοι τρομοκράτες έχουν εξουδετερωθεί στην πολιτεία και ότι ξεκινάνε την επιχείρηση "Operation Happy Freedom Yemen".
 
15)Ο αντιπρόεδρος της Βολιβίας David Choquehuanca και έξι υπουργοί της κυβέρνησης έχουν τον Υιό.
16)Η επικεφαλής υγείας της Τασμανίας Morgan Wicks έχει τον ιό.
 
17)Ο πρόεδρος του Καζακστάν διόρισε τον Alojan Smailov πρωθυπουργό
 
18) Μέσα σε μία εβδομάδα η Κίνα έβαλε και μια τρίτη πόλη των 5 εκατομμύρια πολιτών σε Καραντίνα. Αυτή τη στιγμή 20 εκατομμύρια άνθρωποι βρίσκονται σε απόλυτο αυστηρό περιορισμό.
 
19)Ο Πούτιν πήρε τη νίκη στο Καζακστάν όπου πάνω από 10.000 τρομοκράτες συνελήφθησαν.
 
20)Το δικαστήριο του Κέιπ Τάουν διεξήγαγε τη δική του υπόπτου για την πυρκαγιά στο κοινοβούλιο και δήλωσαν ότι πάσχει από σχιζοφρένεια. Στα ερείπια του κτιρίου εντοπίστηκαν υπόγειες σήραγγες με χοντρούς αγωγούς και καλώδια που υποτίθεται τροφοδοτούσαν το κτίριο....!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις