Έκθετος ο γλείφτ@ς του Μπάιντεν....!!!

smart 

Πριν τις Αμερικάνικες εκλογές αναρωτιόμασταν που είχε

κάνει τατουάζ τον Μπάιντεν ο Μιχάλης Ιγνάτιου. Υποστήριζε φανατικά την εκλογή του SLEEPY JOE και τις θέσεις του υπέρ του Αντονυ Φαουτσι και των λοιπών πλασιέ φαρμάκων και τον αποκαλούσε μεγάλο φίλο της Ελλάδας και Φιλέλληνα!!!!!

Στις ανταποκρίσεις του έκρυψε επιμελώς τη Νοθεία στις Αμερικανικές εκλογές περνώντας καθαρά θέση υπέρ του Φιλέλληνα, όπως έλεγε, Τζο.

Χθες είδαμε το Μιχαλάκη κακόκεφο να αναφέρει πως ο… Φιλέλληνας Τζο αποφάσισε να παρακάμψει το σχέδιο του East Med και να υποστηρίξει καθαρά τις θέσεις της Τουρκίας στη μεταφορά Φυσικού Αερίου. Την ίδια ώρα που οι εμβολιασμένοι με το γενετικό σκεύασμα των χορηγών του SLEEPY JOE και του κολλητού του Αντονυ Φαουτσι πεθαίνουν κατά χιλιάδες στην Αμερική από καρδιακά και εγκεφαλικά και με εξασθενημένο ανοσοποιητικό μετατρέπουν την απλή γρίπη σε πανδημία πνευμονίας.

Όταν ένας δημοσιογράφος παίρνει τόσο απροκάλυπτα και ξεκάθαρα θέση και την επόμενη στιγμή δε διαψεύδεται απλώς αλλά συμβαίνουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ από ότι πλάσαρε,ΟΦΕΊΛΕΙ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΑΚΙ ΤΟΥ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ, ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΝΊΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Εσύ μιλάς για κάτι που μπορεί να κάνει ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΟΧΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΣ.
    ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΈΝΟΣ.

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΊ ΣΕ ΧΡΗΜΑ,ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ,ΣΠΙΤΙΑ,ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΈΣΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟΙ ΩΣ ΝΕΑ "ΕΛΙΤ" ΘΑ ΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ 24/7 ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΉ ΣΥΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΕΠΙΖΏΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗΔΕΣ ΙΓΝΑΤΊΟΥ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΣ.

    ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ...
    ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΚΟΥΓΑΝΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΠΡΟΣ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΤΑ ΚΑΓΚΟΥΡΌ ΤΟΥ ΣΙΔΕΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΥ ΑΝΤΡΈΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΧΑΎΝΩΣΗ.

    ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΣΕ Ο ΓΕΡΟΑΝΩΜΑΛΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΎΓΑΤΕ.
    Η ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΑΝΕΒΑΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΦΩΤΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.
    ΚΙ ΟΙ "ΙΓΝΑΤΙΟΥ" ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΟΛΟΚΑΡΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά τα άθλια σιχαμερά υποκείμενα σαν και το άλλο, το φιλαράκι του Κλίντον Στεφανόπουλο, οι σαυρομάτες τα φύλαγαν για τελευταία αφού κατάφερναν να γενοκτονήσουν όλους τους άλλους πρώτα με την βοήθεια των υπηρησιών των.
    Να τους χαίρονται αυτοί που τους ακούγανε.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις