Πληροφοριοδοτης του CDC: "Τα εμβόλια δεν είχαν σκοπό να σταματήσουν τον Covid-19"

 

«Οι τρέχοντες εμβολιασμοί

για τον Covid-19 δεν είναι πιο αποτελεσματικοί στην πρόληψη του Covid από το Robitussin που εμποδίζει ένα άτομο να κολλήσει το κοινό κρυολόγημα», ήταν τα λόγια που είπε ένας πρώην ερευνητής του CDC που τον Οκτώβριο απολύθηκε και ανακριθηκε γιατι "μιλουσε πολυ".

Η πηγή, που θα τον αποκαλέσουμε τον Λάρι για να προστατεύσουμε την ανωνυμία του, είχε εργαστεί για την υπηρεσία που χρηματοδοτείται από το Deep State για 12 χρόνια και ήταν υπεύθυνη για την επιμέλεια και τη δοκιμη εμβολίων οπως των Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson καθως είχαν στείλει δειγματα στο CDC για ανάλυση και τήρηση αρχείων.

Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή, είπε, ότι η πρόθεση του CDC ήταν να θάψει ή να παραποιήσει αναφορές ανεπιθύμητων παρενεργειών, ενώ πίεζε την Task Force του Τραμπ για την Covid-19 να πιστέψει ότι τα αποτελέσματα κλινικών δοκιμών, τις οποίες παραποιούσε η Big Pharma, έδειξαν >95% αποτελεσματικότητα στην πρόληψη από τον ιό της Κίνας. Η Big Pharma έκανε  ερευνα σε 50.000 συμμετεχοντες στην κλινική δοκιμή και άλλοι 47.000 έλαβαν εικονικό φάρμακο. Δύο τοις εκατό - ένας ανησυχητικός αριθμός - από τους 50.000 ανέπτυξαν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες που περιλαμβάνουν μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα εντός 21 ημερών από την πρώτη ή τη δεύτερη εμβόλιμη δοση.

Επιπλέον, το 85% των συμμετεχόντων στη δοκιμή που έλαβαν το φάρμακο και εκτέθηκαν σκόπιμα στο Sars-Cov2 βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 εντός 4-14 ημερών από την έκθεσή τους στον ιό. Εν ολίγοις, οι εμβολιασμοί φάνηκε να προστατεύουν μόνο το 15% των ληπτών.

«Το επίπεδο της εξαπάτησης είναι συγκλονιστικό. Αλλά το γεγονός είναι ότι δεν μπορούμε καν να εμπιστευτούμε το ποσοστό του 15%, γιατί με κάθε ασθένεια, ένα τμήμα του πληθυσμού θα έχει μια εγγενή ή φυσική ανοσία. Το έχουμε δει αυτό με την ευλογιά, την πολιομυελίτιδα, ακόμη και τον Έμπολα. Μερικοί άνθρωποι έχουν βιολογική αντίσταση. Είναι απολύτως πιθανό το 5%, το 10% ή ακόμα και το 15% να έχει ανοσία στο Sars-Cov2. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Big Pharma, το CDC και το NIH λειτουργούν σχεδόν ως ενιαία οντότητα. Είναι όλοι μαζί σε αυτό. Έτσι, όταν το CDC πήρε τα στατιστικά των δοκιμών που έπρεπε να "μαγειρεψουν". Ποιος λογικός άνθρωπος θα διακινδύνευε να πάρει ένα εμβόλιο που προκαλεί μια σοβαρη ασθένεια για 15% πιθανότητα να προστατευτεί από μια ασθένεια με ποσοστό θνησιμότητας μικρότερο από 1%», είπε ο Larry.

«Το CDC γνώριζε από νωρίς, από το ξέσπασμα της επιδημίας στην Ιταλία, ότι ο Covid-19 δεν αρρώστησε σοβαρά.....άτομα που είναι γενικά υγιή. Απλώς δεν συνέβη. Κάποιοι εμφάνισαν συμπτώματα γρίπης ή βρογχίτιδας, αλλά ήταν σύντομο και δεν ήταν απειλητικό για τη ζωή», πρόσθεσε ο Λάρι.

Πριν από τη γένεση της σχεδιασμένης κατασυκοφαντησης ​​του Τραμπ, τα μέλη του CDC, NIH, FDA και Big Pharma πραγματοποιούσαν συστηματικά μυστικές συναντήσεις για να συζητήσουν τρόπους εξαπάτησης ενός δυνητικά επιφυλακτικού κοινού για να μην αποδεχθεί παραμυθι το - εμβολιαστείτε ή θα πεθάνετε - που επινοήθηκε πριν ολοκληρωθούν οι δοκιμές εμβολίων.

Θυμήθηκε ότι είδε ένα εσωτερικό υπόμνημα CDC με ημερομηνία 5 Μαΐου 2020. Υποστήριξε ότι οι κλινικές δοκιμές Φάσης 3 του εμβολίου mRNA-1273 Covid-19 της Moderna είχαν αποδείξει αδιαμφισβήτητα ότι το προϊόν ήταν ~93,7% αποτελεσματικό. Η πηγή μας σημείωσε, ωστόσο, ότι η Moderna δεν είχε ξεκινήσει δοκιμές Φάσης 3 μέχρι τις 27 Ιουλίου 2020 και τις οποίες ολοκλήρωσε τον Οκτώβριο του ίδιου έτους. Επομένως, το CDC και/ή η Big Pharma είχαν κατασκευάσει αυθαίρετα την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου πολύ πριν ολοκληρωθούν οι κλινικές δοκιμές.

«Πιστεύω ότι το σημείωμα κυκλοφόρησε ευρέως κατά λάθος, γιατί εξαφανίστηκε από τους διακομιστές του CDC την επόμενη μέρα. Πιστεύω ότι έχει γίνει μια συλλογική προσπάθεια να διοχετευθεί αυτό το δηλητήριο σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, ανεξάρτητα από το πόσο αποτελεσματικό είναι. Αυτή τη στιγμή, η πλειονότητα των ατόμων που νοσηλεύονται έχουν υποβληθεί σε μία, δύο ή τρεις δοσεις. Υπάρχουν περισσότεροι εμβολιασμένοι παρά μη εμβολιασμένοι στα νοσοκομεία. Αυτό λέει. Τα εμβόλια δεν προορίζονταν ποτέ να σταματήσουν τον Covid-19», είπε ο Larry.

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Ο τραμπ θα μπορουσε να σταματησει τα μπολια εν τη γενεση τους πλασαροντας τις θεραπιες σε αντιθεση.Αν οι δοκιμες τελειωναν το 2023 ο κοβιος θα χε τελειωσει πολυ πριν και θα ταν αχρειαστα ουτως η αλλως.Ουτε τα μεντ μπεντ που μας πιπιλιζε απο το 2018 οτι θα βγαζε εβγαλε.Το οτι τα βγαλε νωριτερα και ειναι ατελη η μπορει καποιος να τα κηνηγησει μεσω δικαιοσυνης εγω τα ακουω βερεσε.Και ατελη ακομα τις ζημιες τις κανουν.Οσο για την δικαιοσυνη.....αστο....καποτε μετα το 2023 μπορει και να λειτουργησει.Ενα καλο..αν μπορει καποιος να το πει καλο που κανανε αυτα τα απατεωνιστικα ητσν οτι πλεον φανηκε ποιος ειναι ποιος.Απο τους συντροφους και τους γειτονες ως και ολο τον κοσμο περα απο μας.Οταν φορεθηκαν οι μασκες...τοτε ηταν που πραγματικα επεσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Unknown ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΟΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ,ΑΠΑΝΤΗΣΗ:πρώτου το τέλος μακάριζε,χωρίζει η Ήρα απτό σιτάρι, η το κριθάρι απτό σιτάρι όπως θες πέτο.ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΟΤΕΣ ΟΤΙ ΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑΚΑΝΑΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ, ΤΟΤΕ ΠΩΣ;;;ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΒΑΡΝΑ!?ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΧΑΛΟΣΥΝΕΛΑΥΣΗ ΤΟΥ 15ΜΕΛΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ..ΕΤΣΙ; ΝΑΙ; ΝΑΙ.ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΣ ΜΙΑ ΑΡΝΙΤΗΚΗ ΣΚΕΨΕΙ.ΔΕΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΌΤΑΑΑ..ΚΟΥΡΑΓΙΟ!ΠΙΣΤΗ!ΔΥΝΑΜΗ!IC.XP NIKA.ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ!+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις