ΡΟΥΚΕΤΑ Έλληνα καθηγητή για την Όμικρον και το «ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ»!

 

Ο Κωνσταντίνος Πουλάς είναι αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας στο Τμήμα. Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών όπου

υπηρετεί περισσότερα από 15 έτη.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους αναφέρθηκε στην παραλλαγή Όμικρον, η οποία, κατά τον ίδιο, είναι ήπιας μορφής: «Δεν έχει διασωληνωθεί κανένας με Όμικρον. Όλοι την περνούν ήπια σπίτι τους. Είναι μεν μεταδοτική, αλλά δεν διαφέρει σε τίποτα από τα παλιά κρυολογήματα».

«Για ποιόν λόγο η Πολιτεία επιμένει στην υποχρεωτικότητα των εμβολίων, τα οποία δε μπορούν να καταπολεμήσουν αυτό το στέλεχος;;;. Αυτό είναι παραλογισμός», σημείωσε.

Στο τέλος πέταξε «βόμβα» για το τέλος της πανδημίας, ερχόμενος σε συμφωνία με επιστήμονες από το εξωτερικό που καταθέτουν στοιχεία για τα οότι η Όμικρον είναι και αυτή προϊόν εργαστηρίου

«Δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά αν η Όμικρον σημαίνει το τέλος της πανδημίας, γιατί αυτή την στιγμή πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως η εμφάνιση των στελεχών ανά τον κόσμο μάλλον δεν είναι φυσική πορείας, αλλά κατευθυνόμενη. Όπως και το αρχικό αγρίου τύπου στέλεχος κατά 99% κατασκευάστηκε, έτσι δεν μπορούμε να αποκλείσουμε πως και οι άλλες παραλλαγές κατασκευάζονται και αφήνονται ελεύθερες».

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. "ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΟΜΙΚΡΟΝ" ΛΕΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΘΕΙ ΜΕ ΚΟΒΙΝΤ; ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΒΙΝΤ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις