ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 11/01/22


Λοιπόν, έχουμε και λέμε, μεγάλη επανεκκίνηση του «οραματιστή» του παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ δεν θα δούμε, αλλά θα δούμε την μεγάλη αποκάλυψη των ΠΑΝΤΩΝ!! 
 
Όπως φαίνεται θα ξεκινήσουμε από την δημιουργία του κοβιντ στην Κίνα, στην οποία συμμετείχε ο Φάουτσι μαζί με την EcoHealth Alliance του Peter Daszak (τον οποίο το LANCET έδιωξε πριν από περίπου μισό χρόνο, αφού κατάλαβε τι είχε παιχτεί..). 
 
 
 
Ο Daszac με τον Φάουτσι έγιναν πολύ καλά φιλαράκια και ακόμα είναι στη μνήμη μου τα emails που ανταλλάζανε και τις ευχαριστίες του πρώτου στον δεύτερο επειδή στο ξεκίνημα της κορωνας ο δεύτερος ισχυριζόταν ότι η κορωνα δεν φτιάχτηκε στην Κίνα, όπως ισχυριζόταν ο Πρόεδρος Τραμπ. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ‎1 άτομο και ‎κείμενο που λέει "‎il Donaldo Trumpo @PapiTrumpo JAIL THAT PISOSHITO!!! Translate Tweet ... Election Wizard @ElectionWiz 4h BREAKING: GOP House Oversight Committee releases never before seen emails showing Dr. Fauci may have concealed information about #COVID19 originating from the Wuhan ab & intentionally downplayed the lab leak theory. Congress lmiteb btates Bnbnga, (200 هة 2408 Taloada 5:47 PM Jan 11, 2022 Twitter Web App‎"‎‎
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "Donald Trump Jr. @DonaldJTrumpJr Lock him up. Election Wizard @ElectionWiz 17m BREAKING: GOP House Oversight Committee releases never before seen emails showing Dr. Fauci may have concealed information about #COVID19 originating from the Wuhan lab & intentionally downplayed the lab leak theory. Congress Emiteb etates #abrgo, 20015 Junas MHEE FhsMaada 5:03 PM Jan 11, 2022. Twitter for iPhone" από το Twitter
 
Επίσης, είχα αναρτήσει βίντεο με τον Daszac να καυχιέται για το πόσο εύκολα φτιάχνανε κορωνες στην Ουχάν! Επίσης συνεργάτης του ήταν ένας επιστήμονας με το όνομα Baric που εργάζονταν στο πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, ο οποίος υπέγραψε συμφωνητικό μη-αποκάλυψης πληροφοριών, καθώς συμμετείχε στο πρόγραμμα της Μοντερνα για κατασκευή εμβολιων mRNa για κορωνοιους, από τον Δεκέμβριο του 2019!!! Δηλ. πριν από την εμφάνιση της κορωνας!!! 
 
 
Η εκπομπή Προτζεκτ Βεριτας στις ΗΠΑ με τον Τζεϊμς ο Κίφι, αποκάλυψε έγγραφα που δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την προέλευση του ιου, την έρευνα «κέρδους λειτουργίας (Ιατρική έρευνα που τροποποιεί γενετικά έναν οργανισμό με τρόπο που μπορεί να ενισχύσει τις βιολογικές λειτουργίες των γονιδιακών προϊόντων με σκοπό να αποκαλύψει στόχους για καλύτερη πρόβλεψη αναδυόμενων ασθενειών και κατά συνέπεια ανάπτυξη εμβ0λ!ων και θεραπευτικών μεθόδων)» και τα οποία αποσιωπήθηκαν με κυβερνητικό στόχο να συγκαλυφθούν όλα!
Τα επίμαχα έγγραφα προέρχονται από μια αναφορά στην Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Προγραμμάτων του υπ. Άμυνας, πιο γνωστή ως DARPA, τα οποία ήταν κρυμμένα σε ένα άκρως απόρρητο δίσκο.
 
Η DARPA είναι ένας οργανισμός υπό το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, υπεύθυνος για τη διευκόλυνση της έρευνας στην τεχνολογία με πιθανές στρατιωτικές εφαρμογές.Το Πρότζεκτ Βεριτάς έλαβε μια ξεχωριστή αναφορά στον Γενικό Επιθεωρητή του Υπουργείου Άμυνας, γραμμένη από τον Ταγματάρχη των Πεζοναυτών των ΗΠΑ, Τζόζεφ Μέρφι, πρώην Μέλος της DARPA.
 
Η έκθεση αναφέρει ότι η EcoHealth Alliance προσέγγισε την DARPA τον Μάρτιο του 2018, αναζητώντας χρηματοδότηση για τη διεξαγωγή έρευνας λειτουργιών για κορωνοιους που μεταδίδονται με νυχτερίδες. Η πρόταση, με το όνομα Project Defuse, απορρίφθηκε από την DARPA [ΛΟΓΩ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ] και την ιδέα ότι παραβιάζει το μορατόριουμ για το «Κέρδος λειτουργίας» της έρευνας.
 
Σύμφωνα με τα έγγραφα, η NIAID (Εθνικό ινστιτούτο Αλλεργιών και Μολυσματικών Ασθενειών) , υπό τη διεύθυνση του Δρ. Φάουτσι προχώρησε στην έρευνα στη Γουχάν της Κίνας και σε πολλές τοποθεσίες στις Η.Π.Α.
 
Ο Φάουτσι έχει επανειλημμένα υποστηρίξει, [[ενόρκως]], ότι το NIH και το NAIAD δεν έχουν συμμετάσχει στην έρευνα «κέρδους λειτουργίας» με το πρόγραμμα EcoHealth Alliance. Όμως, σύμφωνα με τα έγγραφα που έλαβε το Πρότζεκτ Βεριτάς, τα οποία περιγράφουν γιατί απορρίφθηκε η πρόταση της EcoHealth Alliance, η DARPA σίγουρα ταξινόμησε την έρευνα ως κέρδος λειτουργίας.
«Η πρόταση δεν αναφέρει ούτε αξιολογεί τους πιθανούς κινδύνους της έρευνας για το Gain of Function (Κέρδος λειτουργίας) (GoF)», ένα άμεσο απόσπασμα από την επιστολή απόρριψης της DARPA.
Η έκθεση του Ταγματάρχη Murphy συνεχίζει λεπτομερώς τη μεγάλη ανησυχία σχετικά με το πρόγραμμα κέρδους λειτουργίας του κ0β!ντ, την απόκρυψη εγγράφων, την καταστολή πιθανών θεραπευτικών φαρμάκων, όπως η Ιβερμεκτίνη και η Υδροξυχλωροκίνη, και τα εμβόλια mRNA.
 
Το Πρότζεκτ Βεριτάς επικοινώνησε με την DARPA για σχόλια σχετικά με τα κρυφά έγγραφα και μίλησε με τον επικεφαλής επικοινωνίας, Jared Adams, ο οποίος είπε, «Δεν μου ακούγεται φυσιολογικό», όταν ρωτήθηκε για τον τρόπο με τον οποίο τα έγγραφα καλύπτονταν από μυστικότητα. "Εάν κάτι βρίσκεται σε μια ταξινομημένη ρύθμιση, τότε θα πρέπει να επισημανθεί κατάλληλα", είπε ο Άνταμς. «Δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένος με έγγραφα χωρίς σήμα που βρίσκονται σε απόρρητο χώρο, όχι».
 
Σε ένα βίντεο που περιγράφει αυτή την ιστορία που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα το βράδυ, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Πρότζεκτ Βεριτάς Τζέιμς Ο Κίφι έθεσε μια βασική ερώτηση στη DARPA:
«Ποιος στην DARPA πήρε την απόφαση να θάψει την αρχική έκθεση; Θα μπορούσαν να είχαν υψώσει κόκκινες σημαίες στο Πεντάγωνο, στον Λευκό Οίκο ή στο Κογκρέσο, κάτι που μπορεί να είχε αποτρέψει ολόκληρη αυτή την πανδημία που οδήγησε στον θάνατο 5,4 εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως και προκάλεσε πολύ πόνο και ταλαιπωρία σε πολλά εκατομμύρια ακόμη».
 
Ο Φάουτσι δεν έχει απαντήσει ακόμη σε αίτημα για σχόλιο σχετικά με αυτήν την ιστορία.
Διαβάστε όλα τα συγκλονιστικά έγγραφα εδώ
 
 
Όπως καταλαβαίνετε, όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους και τώρα… Κερασάκι στην τούρτα σε όλο αυτό είναι η δημοσίευση από την Επιτροπή Εποπτείας των Ρεπουμπλικάνων email που δεν είχαν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας και στα οποία ο Φάουτσι φαίνεται να έχει συγκαλύψει στοιχεία για την καταγωγή της κορωνας από το εργαστήριο της Ουχάν και ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ υποβάθμισε την θεωρεία διαρροής από εργαστήριο…
 
Έτσι η επιτροπή εποπτείας και μεταρρυθμίσεων του Κογκρέσου ζήτησε από τον Υπ. Υγείας να δοθεί μια απομαγνητοφωνημένη συνέντευξη του Φάουτσι στην οποία θα πρέπει να απαντήσει σε μια σειρά ερωτημάτων που θέτουν και καθιστούν υπεύθυνο και τον Υπουργό για συγκάλυψη αν δεν συνεργαστεί!! Εδώ όλα τα έγγραφα…
 
 
Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Πρόεδρος Τραμπ και ο Τζούνιορ σχολίασαν σε ποστ «ΦΥΛΑΚΙΣΤΕ  ΤΟΝ»..
 
 
 
 
Τώρα θα αρχίσει το «κελάηδημα» και [ξαφνικά] θα ανοίξου τα στόματα….και όλα αυτά όταν παντού αρχίσουν να λένε πως η κορωνα πρέπει να πάψει να ονομάζεται πανδημια, να αναστέλλονται τα διαβατήρια κορωνας και να μιλούν πως τα Τ-λεμφοκύτταρα του οργανισμού καταπολεμούν την κορωνα... Γυρίζει το αφήγημα και το πλοίο βουλιάζει.. κανείς δεν ξεχνά και έρχεται η ώρα της ΤΙΜΩΡΙΑΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η [ΠΡΩΤΗ] ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΝΤΡΟΠΣ; ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ, ΟΛΟ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 ilDonaldo Trumpo @PapiTrumpo THEIR NARRATIVE IS FALLING APART!!! 3:47 AM Jan 11, 2022 Twitter Web App 4587 17,20205 !!Hs1Jq13jV6 ID:4dc5f No. 9991332 4dc5f C19 narr ative kill date Election Day +1 Prepare for zero-day [massive cyber-power] attacks attempts on 11.4. 284240420302536705 44.6K 10:59 AM"
 
Την λέξη αφήγημα χρησιμοποίησε και ο Πρόεδρος Τραμπ σε ποστ λέγοντας «ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ!!!». Το ποστ αυτό οδηγεί στο Qντροπ 4587 που αναφέρει: «Ημέρα τερματισμού στο αφήγημα του Κ0β!ντ-19: Ημέρα εκλογών+1. Ετοιμαστείτε για την Ημέρα-Μηδέν [μαζικές κυβερνοεπιθέσεις] [προσπάθειες] στις 11.4». Κάτι ανάλογο έχει αναφέρει και στην ανάλυση του ο αγαπητός Whiplash. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
Θα μοιραστώ μαζί σας κάτι σημαντικό χωρίς να μπορώ να αναφέρω περισσότερα. Η ώρα πλησιάζει. Όλα είναι έτοιμα όσο ποτέ άλλοτε! Ξεκινά και θα είναι Βιβλικό!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. ΒΙΒΛΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΗΛΙΘΙΟΥΣ!ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ!ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ονειρα θερινης νυχτος σε καποιο κεφαλι κουρδισμενο σαν του trump'''''μονο ενας παγκοσμιος θα φερη τη λυτρωση και τα πανω κατω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχώρησε κρατικό ραδιοφωνικό δίκτυο των ΗΠΑ, προέτρεψε τους Αμερικανούς να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού όμως δήλωσε αντίθετος σε κάθε υποχρεωτικότητα.
    «Τα εμβόλια, συστήνω να τα κάνετε, όμως πιστεύω πως αυτό πρέπει να είναι μια ατομική επιλογή», είπε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.
    https://www.pronews.gr/kosmos/1048835_ntonalnt-tramp-gia-emvolio-kata-toy-koronoioy-pisteyo-pos-ayto-prepei-na-einai-mia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΕΙΔΉ ΞΕΡΩ ΜΕΡΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ EXOPOLITICS,ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΚΛΗΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.

    ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ: Η DARPA ΑΘΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΕΝΕΣΕΩΝ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ:ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΜΑΙΤRE.ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ MAITRE KAI MANTIS.
    OI VLAD,VLASH,VRILL/ΝΑΖΙ EINAI ΥΠΕΡΑΝΩ ΑΥΤΩΝ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΜΝΙΟΝ-ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΝΕΑ.

    ΟΙ ΧΑΣΣΜΑΛΙΜ=ΕΛΙΤ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ΤΗΣ ΤΑΫΓΈΤΗΣ ΚΑΤΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ,ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ SAMPLES ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ PFIZER, ASTRAZENECA, KAI MODERNA.
    AYTA ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΠΟΥ ΝΑΙ ΝΑΙ!ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΓΙΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ LETHAL INJECTIONS, ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΌΡΕΥΕ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ/ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.ΟΜΩΣ...ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΔΙΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΤΙ ΣΤΑ ΦΥΑΛΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΟΛΑΣΙΣ ΤΟΥ ΔΑΝΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΗΙΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ,ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ TOLECA ΠΛΕΙΑΔΩΝ ΚΑΘΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΩΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΑ.ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΤΑΫΓΈΤΗΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.ΚΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΙΣ.
    ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΛΩΝΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΤΟΤΕ ΖΕΙ ΣΕ ΤΕΧΝΗΤΟ ΣΩΜΑ Ο ΔΥΣΤΥΧΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΘΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΑ MED POD ΠΟΥ ΜΕΧΡΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΒΓΑΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΣΩΖΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ.ΤΟΣΟ ΚΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΟΡΙΣΜΈΝΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΕΙΔΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ.

    ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ Η ΣΤΡΟΦΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΓΗ,ΚΑΘΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ 5ης ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΓΡΙΟΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ+ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΩΝ ΑΡΚΤΟΥΡΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΕΛΕΑΝΩΝ=ΜΠΛΕ ΕΠΙΔΕΡΜΙΣ ΔΙΟΛΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΙΚΗ,ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΣΩΝΟΥΣ ΓΚΕΧΑΝΟΜ,ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ,ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΝΤΡΑΓΚΙΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ...

    ΔΕΝ ΣΩΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ,ΚΑΘΟΤΙ ΞΕΡΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΙ ΟΙ ΠΑΠΆΔΕΣ ΚΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΛΕΓΙΑΤΡΟΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΟ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ON CAMERA ΠΛΑΣΕΜΠΟ ΜΠΟΛΙΑ.

    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ

    ΡΙΤΑ







    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://fdocuments.in/document/alien-races-book.html

      Προς όσους απορούν τι εννοεί η Ρίτα, επισκεφτείτε την σελίδα 175 του ηλ. βιβλίου που παραθέτω και διαβάστε το μήνυμα των «εξωγήινων»: Μητριαρχία και ανδρόγυνο φύλο. Εάν δεν καταβαίνετε την γελοιότητα το όλου θέματος, μάλλον είστε άξιοι της μοίρας σας.

      Διαγραφή
  5. Και από που ΠΡΟΚΕΙΠΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΡΙΤΑ.ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑΣΑΙ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ..ΚΑΠΙΟΥ; ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ.ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΩΩΝΕΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρίτα σε τι σε οφελουν ΟΛΑΥΤΑ;Ψυχηκα νοητικά;Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις