ΒΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΑΙΤΙΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ....!!!

 

Ένα συνεχοζομενο χάσμα χωρίζει τώρα τον Ντόναλντ Τζέι Τραμπ από τους υψηλόβαθμους στρατιωτικούς

διοικητές των «Λευκων Καπέλων», οι οποίοι πριν από λίγο καιρό υποσχέθηκαν να υποστηρίξουν τον πόλεμό του στο Βαθύ Κράτος με την ελπίδα να αποκαταστήσουν την αμερικανική ευημερία στους πατριώτες πολίτες. Αν και συνεχίζει να καταδιώκει, να συλλαμβάνει και να φυλακίζει "παίκτες" του Deep State, ο στρατός έχει φτάσει σε σημείο ρήξης με τον Τραμπ για την υποστήριξή του για εμβολιασμούς και ενισχυτικές δοσεις.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο Τραμπ τον περασμένο μήνα εκνεύρισε ένα πλήθος MAGA στο Ντάλας όταν προέτρεψε τους υποστηρικτές του να κάνουν εμβόλια και ενισχυτικες δοσεις, λέγοντας ότι είχε εμβολιαστει και ότι τα εμβόλια Covid-19 είχαν σώσει δεκάδες εκατομμύρια ζωές. Στη συνέχεια συναντά την συντηρητική σχολιάστρια Candace Owens, η οποία αμφισβήτησε τη θέση του σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Ο Τραμπ ισχυρίστηκε χωρίς στοιχεία ότι τα νοσοκομεία είναι γεμάτα από μη εμβολιασμένους ασθενείς και ισχυρίστηκε ότι τα άτομα που είχαν λάβει εμβόλια και ενισχυτικες δοσεις «δεν αρρωσταίνουν». Ο θαυμασμός για την Επιχείρηση Warp Speed ​​και τα εμβόλια του κέρδισε ένα τηλεφώνημα από τον άνθρωπο που ήταν ο βασικός στρατιωτικός του σύμμαχος, ο Στρατηγός του Σώματος Πεζοναυτών David H. Berger. Ζήτησε από τον 45ο πρόεδρο να αμβλύνει τη ρητορική για τα εμβόλια.

Πιο πρόσφατα, η αμφιθυμία του Τραμπ σχετικά με το ποιος πρέπει να εμβολιαστεί και πότε...έθεσε τους MAGA σε δίλημμα. Σε μια συνέντευξη της Τετάρτης στο NPR, ο Τραμπ έκανε λόγο για εμβολιασμούς: «Τα εμβόλια, συνιστώ να τα πάρετε. Πολλοί τα συστήνουν. Και νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Προσωπικά νιώθω πολύ άνετα που τα έχω πάρει. Δεν είχα καμία απολύτως παρενεργεια». Την επόμενη μέρα είπε ότι δεν καταλάβαινε γιατί όποιος είχε αναρρώσει από τον Covid-19, και πιθανώς έχει αντισώματα, θα εμβολιαζόταν...!!
 

Με τις αμφιδρομες δηλωσεις του έχει διευρύνει τώρα το χάσμα μεταξύ του ίδιου και του στρατού των ΗΠΑ.

«Στέλνει ανάμεικτα μηνύματα που βλάπτουν την αξιοπιστία του. Κανείς δεν θέλει να αμφισβητήσει τον χαρακτήρα του, αλλά ο Τραμπ πρέπει να δώσει ένα σαφές και συνεπές μήνυμα. Είναι είτε υπέρ των εμβολίων και των ενισχυτικών δοσεων, είτε εναντίον τους. Έχουμε δικαίωμα να γνωρίζουμε, όπως και η βάση του», είπε ο πλοίαρχος του Σώματος Πεζοναυτών Τόμας Γουίλερ, ο οποίος υπηρετεί υπό τον στρατηγό Μπέργκερ.

Μια δεύτερη ισχυρή στρατιωτική πηγή, που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη, απέδωσε τις δηλωσεις του Τραμπ για τα εμβόλια στο εγώ του.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει πολλή περηφάνια και δεν του αρέσει να παραδέχεται την αποτυχία. Ξεγελάστηκε για να λανσάρει το Operation Warp Speed ​​και να βγάλει επικίνδυνα εμβόλια στην αγορά. Κοιτάξτε, ο Τραμπ έχει κάνει πολλά για αυτήν τη χώρα, αυτό δεν αμφισβητείται, αλλά θα έπρεπε να βγει και να πει ότι εξαπατήθηκε και να πει την αλήθεια για χιλιάδες ανθρώπους που αρρώστησαν ή πέθαναν από τον εμβολιασμό. Η Omicron δεν σκοτώνει κανέναν, είναι τα εμβόλια που το κανουν. Και η απροθυμία του να είναι απολογητικος βλάπτει την αποστολή μας και τον ίδιο», είπε η πηγή αυτή.

Επιπλέον, η ιστοσελιδα επικοινώνησε με τις επαφές στο Σώμα Δικαστών του Γενικού Ναυάρχου του Ναυτικού των ΗΠΑ.

«Πολλοί από τους ανθρώπους που διώξαμε καταδικάστηκαν, τουλάχιστον εν μέρει, για τα εγκλήματά τους για τον Covid – ο Μπιλ Γκέιτς, ο Άντριου Κουόμο και ο Γκάβιν Νιούσομ έρχονται στο μυαλό μου. Πώς μπορούμε με καλή συνείδηση ​​να συνεχισουμε να τους διωκουμε εάν ο Τραμπ προωθεί, ακόμα κι αν δεν είναι υπέρ των εντολών, τα εμβόλια στα μέσα ενημέρωσης. Το να λέει κανείς ότι αντιτίθεται στις εντολές δεν είναι αρκετά ισχυρή δήλωση. Είτε επέλεξε ο ίδιος αυτήν την κατεύθυνση, είτε λαμβάνει κακές συμβουλές, και δεν προέρχονται από εμάς», είπε ο captain Nathan Brown του Τμήματος Ποινικού Δικαίου της JAG.

Ερωτηθείς ποια στάση θα κρατήσει η JAG εάν ο Τραμπ συνεχίσει τα ιδια, ο captain Βrown είπε: «Αυτή τελικά δεν είναι δική μου απόφαση. Άνθρωποι που είναι ανώτεροι από εμένα στην αλυσίδα διοίκησης δεν είναι ευχαριστημένοι και θέλουν να υπαρχει μια ενιαια γραμμη. Μπορώ να πω το εξής: ο Τραμπ ενεργοποίησε την πράξη της εξέγερσης, αλλά οπως φαινεται δεν ειναι υποστηρικτικος πλεον σε αυτήν». 



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 










Σχόλια

  1. Σαν να μας λένε και όλοι αυτοί ΑΝ! δεν υπήρχαν τι κάνεις ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ;ΧΜΜ.. ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν παιζει τετοιο ενδεχομενο με τιποτα!Απορω πως δημοσιευτηκε κατι τετοιο!Εδω δεν παιζουμε τσελικ-τσομακ σαν τα παιδια!Εαν δεν γνωριζετε αυτο το παιχνιδι σας λεω Μπιλιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρισκομαι Καναδα .Ο Τραμπ εχει φιλοξενηθει απειρες φορες στο Fox News,λυπαμαι που θα σε απογοητευσω αλλα ειναι υπερ τον εμβολιων αυτος και η νυφη του . Αυτα βγαινει και λεει καθε λιγο και λιγακι σε αυτο το τηλ.καναλι . Στο μονο που ειναι αντιθετος ειναι στη υποχρεωτικοτητα ,γιατι οπως ισχυριζεται ο ιδιος ειναι κακο για την οικονομια .Ο ιδιος στις επιχειρησεις που εχει το προσωπικο του πρεπει να κανει τα εμβολια η τα τεστ !

      Διαγραφή
  3. Είναι ακατανόητη η στάση του Trump για τα εμβόλια. Τα διαφημίζει ασύστολα – ούτε πληρωμένος να ήταν.

    Συνεχίζοντας το άρθρο του ο Mike Baxter σε σχόλιο γράφει:
    Ξέχασα να συμπεριλάβω ένα απόσπασμα στο άρθρο:
    Me to Cpt. Brown: «Η JAG εξακολουθεί να στέκεται με τον Trump;»
    Ο Captain Brown προς εμένα: «Δεν είναι αν στεκόμαστε πίσω από τον Trump, είναι ότι ο Trump είναι με την Αμερική. Εκπροσωπούμε ένα έθνος, μια ιδέα, όχι έναν και μόνο άνθρωπο».

    Σχολιαστής τον ρωτά : Είναι δυνατόν να αληθεύουν οι φήμες για αλλαγή του εμβολίου από τότε που ανέλαβε η νέα διοίκηση; (του υπνούλη Joe)

    Η απάντηση του Baxter: «Αν λέτε ότι τα εμβόλια ήταν ποτέ ασφαλή, ((επί προεδρίας Trump) δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Έχω την αίσθηση ότι ήταν πάντα επικίνδυνα.»

    Είναι δεδομένο ότι θέλουν να τον τελειώσουν αυτοί που τον είχαν ως προμετωπίδα στον αγώνα απελευθέρωσης της χώρας τους – των ΗΠΑ. Το λογικό είναι ότι γίνεται σε συνεργασία με τον ίδιο τον Trump. Είναι με την Αμερική, αλλά «αφήστε με - έχω σκελετούς στην ντουλάπα μου – συνεχίστε χωρίς εμένα.»

    Δεχθήκαμε ως δεδομένο, ότι η κωλυσιεργία του Trump στο θέμα της αποκάλυψης της εκλογικής νοθείας – υπάρχουν πλείστα όσα αποδεικτικά στοιχεία για αυτό – οφειλόταν στο γεγονός ότι η cabal τον εκβίαζε με πυρηνικό ολοκαύτωμα σε πόλεις των ΗΠΑ. Από στοιχεία – φωτογραφίες και βίντεο - όμως που κυκλοφορούν στο dark web προκύπτει ότι το παληκάρι είχε αδυναμίες. Αδυναμίες σε «άγουρα φρούτα», πάντα θηλυκού γένους. Ακόμη και με εξ αίματος συγγενικά του «φρουτάκια».

    Από αυτά που κυκλοφορούν προκύπτει πράγματι μια διαφορά ανάμεσα στους «κακούς» και στους «καλούς».
    Οι «κακοί» πδνε τα παιδιά τους – τα δανείζουν σε συνεργάτες και αφεντικά τους – εμπορεύονται παιδιά – τρώνε και πίνουν σάρκες και αίμα παιδιών.
    Οι «καλοί» απλά, μόνο πδνε παιδιά - γιατί όχι ΚΑΙ τα παιδιά τους.

    ΖΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η συμπεριφορα του τραμπ γενικοτερα δεν κολλαει.Οσο ηταν προεδρος ελεγε απο το 2018 οτι θα βγαζε στη φορα 6000 πατεντες για ελευθερη ενεργεια μεντ μπεντ κτλ.Εκτοτε σιωπη.Και στο καπακι σκαει ο κοβιος στις αρχες του 2020 οπου ο τραμπ το μονο που εκανε ηταν να βγαινει στα καναλια και να μιλαει για τον κινεζικο γιο χωρις ομως να κανει δυναμικες κινησεις ωστε να ληξει η παπαντζα.Ζητησε απο τους αμερικανους να τον ψηφισουν και θα ληγε τον κοβιο και θα φερνε ολα τα θαυματουργα.Οι αμερικανοι τον ψηφισαν και αυτος την εκανε με ελαφρα.Οσο για τη νοθεια....την ηξερε εκ των προτερων αλλα δε σταματησε τιοοτα και δεν εκμεταλευτηκε καμια ευκαιρια για να παρει την προεδρια παρα ετρεχε απο πολιτια σε πολιτια για να κλεγεται για τις χαμενες ψηφους.Μεταξυ μας....θεωρω οτι τις πουλησε τις εκλογες...και ας με κραξουν μερικοι.Για τις επανακαταμετρησεις τσιμουδια.Ακομα μετρανε?Που ειναι τα μπουυυυμ που θα γινονταν με τις μετρησεις της αριζονα?Σαν την κατινα της γειτονιας κραζει τον μπιντε στα ποστ τον οποιο ξερει οτι ειναι φεικ.Κυριοι ακομα και να γυρισει στην εξουσια δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι ο αγαπητος που ξερανε οι αμερικανοι.Φωναξε πολλες φορες για εναν λυκο που δεν ηρθε.Οταν θα ρθει ο λυκος κανεις δε θα τον πιστευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις