ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ....Ο γενικός χειρουργός του Μπάιντεν είναι CGI...!!!

 

Η οντότητα που εμφανιζεται

ως γενικός χειρούργος της διοίκησης, Vivek Murthy, δεν είναι άνθρωπος αλλά εικόνες που δημιουργούνται από υπολογιστή (CGI) που τοποθετούνται σε έναν δυναμικό αλγόριθμο που προωθεί μια πλασματική κατασταση Covid από κάποιο απομακρυσμενο μερος στην Ουάσιγκτον, είπε ο υπολοχαγός David Hoffer. αναλυτής προγράμματος στο Αρχηγείο Διοίκησης Κυβερνοδικείου Στρατού των ΗΠΑ στο Φορτ Γκόρντον.

Τον Οκτώβριο, το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα του Ναυτικού των ΗΠΑ ξεκίνησε έρευνα για το παρελθόν του Μέρθι. Ο στόχος ήταν να συγκεντρώσει στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι είχε συνωμοτήσει με ομοσπονδιακές υπηρεσίες υγείας για την προώθηση της προπαγάνδας του Covid-19. Με τέτοια στοιχεία στα χέρια, η JAG και η OMC θα μπορούσαν να τον κατηγορήσουν για προδοσία και να τον αναγκάσουν να αντιμετωπίσει ένα στρατιωτικό δικαστήριο.

Όμως η έρευνα που διήρκεσε ένα μήνα έδωσε περίεργα αποτελέσματα. Ο JAG δεν βρήκε καμία απόδειξη ότι ο Vivek Murthy, ένα ασυνήθιστο όνομα για κάποιον που ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχει στην πραγματικότητα, παρά το γεγονός ότι έχει μια πλούσια βιογραφική ιστορία στη Wikipedia, μια διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια που γράφτηκε και συντηρείται από μια κοινότητα εθελοντών.

Στα χαρτιά, ο Murthy είναι ένας Αμερικανός γιατρός και ένας αντιναύαρχος (στην περίπτωση, ένας τελετουργικός τίτλος) στο σώμα των Ηνωμένων Πολιτειών Δημόσιας Υγείας που έχει υπηρετήσει ως ο 19ος και 21ος γενικός χειρουργός των Ηνωμένων Πολιτειών υπό τον Πρόεδρο Ομπάμα και τον Πρόεδρο Μπάιντεν . Το Wiki ισχυρίζεται ότι κέρδισε MD από την Ιατρική Σχολή του Yale και MBA από το Yale School of Management. Λέει ότι ο Murthy είναι ένας οικογενειάρχης, με σύζυγο και δύο παιδιά, που ζει σε ένα πολυτελές σπίτι, σε μια εύπορη γειτονιά D.C.

Η JAG, καταρχάς, δεν μπόρεσε να επαληθεύσει το εκπαιδευτικό υπόβαθρο του Murthy. Οι ερευνητές έλαβαν τα αρχεία εγγραφής του Γέιλ για τα χρόνια που ο Μέρθι υποτίθεται ότι φοιτούσε στο σχολείο, αλλά το όνομά του –ούτε κάποιο παρόμοιο όνομα– δεν εμφανίστηκε πουθενά, ούτε στα χαρτιά, ούτε στη διοικητική βάση δεδομένων του Γέιλ. Δεν υπήρχαν αποδείξεις ότι ο Murthy είχε γράψει ή καταθέσει μια διατριβή και αργότερα οι ερευνητικές εργασίες που έφεραν το όνομα του Murthy φαίνονταν λογοκλοπές. Οι ερευνητές πήραν διακριτές συνεντεύξεις με καθηγητές που δίδασκαν μαθήματα στα οποία φέρεται να είχε εγγραφεί ο Murthy, αλλά κανένας από αυτούς δεν θυμόταν έναν μαθητή που ονομαζόταν Vivek Murthy. Εν ολίγοις, οι εκπαιδευτικές του διακρίσεις και οι επακόλουθες πρακτικές του κατασκευάστηκαν από ενα ολόκληρο βρωμερο συστημα.

Το ίδιο ήταν και η προσωπική του ζωή, είπε μια πηγή της JAG

Οι ερευνητές είχαν παρακολουθήσει το σπίτι του Μέρθι, το οποίο, αν και αγοράστηκε στο όνομά του, δεν έδειξε σημάδια κατοικησης.. Τα εσωτερικά φώτα λειτουργούσαν 24/7. Κανείς δεν φάνηκε να μπαίνει ή να βγαίνει από το σπίτι κατά τη διάρκεια της 10ήμερης περιόδου επιτήρησης. Η εικονικη οικογενεια δεν έλαβε ταχυδρομείο, παρά το γεγονός ότι αναφέρεται ως η κύρια κατοικία. Έλεγξαν αν κάποιος που ισχυριζόταν ότι είναι ο Βιβέκ Μέρθι είχε νοικιάσει ταχυδρομική θυρίδα—τίποτα. Ωστόσο, μια αξιολόγηση των αρχείων της περιφέρειας έδειξε ότι τόσο οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας όσο και οι φόροι είχαν πληρωθεί με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες στο όνομα του Murthy.

«Καλύψαμε τόσες πολλές βάσεις. Κανένα σχολικό αρχείο για τα παιδιά του. Δεν υπάρχει πραγματικό ιστορικό για τη γυναίκα του. Ρωτήσαμε γείτονες που όλοι είπαν ότι το σπίτι είναι πάντα άδειο και δεν έχουν δει ποτέ κανέναν να μένει εκεί. Τσεκάραμε ένα ενοίκιο για διακοπές στο Cape Cod - ακόμα τίποτα. Ήταν σαν κάποιος να είχε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κατασκευάσει την ταυτότητά του και της οικογένειάς του. Ένα πράγμα που παρατηρήσαμε, μια πιστωτική κάρτα Chase Bank εκδόθηκε στο όνομα του Murthy μόλις 3 ημέρες πριν τον διορίσει ο Obama. Εχουμε τεραστιες αμφιβολιες  αν αυτός ο τύπος ήταν ένας πραγματικός ζωντανός άνθρωπος που αναπνέει και τότε ζητήσαμε από τις επαφές μας στο Cyber ​​Command να εξετάσουν το ψηφιακό του αποτύπωμα», είπε η πηγή της JAG.

Ο υπολοχαγός Hoffer στο Cyber ​​Command είπε ότι αυτός και άλλοι ειδικοί είχαν αναλύσει σχολαστικά 50 δημόσια διαθέσιμα βίντεο του Murthy, το παλαιότερο από τα οποία ανέβηκε στο YouTube το 2014, όταν ο εγκληματίας Barack Hussein Obama κυβερνούσε ακόμη τη χώρα. Δεν υπάρχει βίντεο ή φωτογραφική απόδειξη της ύπαρξης του Μέρθι πριν από εκείνο το έτος, είπε ο υπολοχαγός Χόφερ.

«Εντοπίσαμε τεράστιες ασυμφωνίες τη στιγμή που αρχίσαμε να εξετάζουμε τα βίντεο. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι, ως εκ θαύματος, δεν έχει γεράσει πολύ. Σε μια περίοδο οκτώ ετών θα περιμέναμε να δούμε σημάδια ηλικίας, κάποια σημάδια, έστω και ελαφρά, αύξησης ή απώλειας βάρους και αλλαγές στο πρόσωπο, ακόμα κι αν ηταν μακιγιαρισμενος. Η τεχνολογία μας βλέπει κάτω από τα καλλυντικά. Σίγουρα, οι φαβορίτες του είναι λίγο πιο γκρίζες, αλλά αυτό αλλάζει εύκολα με μερικές γραμμές κώδικα. Δεν μπορώ να συζητήσω τεχνολογικές ιδιαιτερότητες, γιατί θα έδινε στην αντιπολίτευση γνώση του τρόπου με τον οποίο εντοπίζουμε σωσιες και κλώνους. Αλλά στην περίπτωση του Murthy, είναι CGI, και κακο CGI », είπε ο υπολοχαγός Hoffer.


Ο Vivek Murthy που δημιουργήθηκε από υπολογιστή, πρόσθεσε, πιθανότατα δημιουργήθηκε την εποχή Ομπάμα αλλά δεν αναβαθμίστηκε ποτέ για να αντικατοπτρίζει τις τεχνολογικές εξελίξεις. Ακόμη και χαμηλού προϋπολογισμού ταινίες που είναι φτιαγμένες για τηλεόραση, πρόσθεσε, χρησιμοποιούν καλύτερο CGI.

«Πρόσεξτε τα μάτια του. Οι κινήσεις του στόματός του. Οι μύες που περιμένουμε να δούμε να κινούνται με συγκεκριμένες κινήσεις δεν είναι φυσικες. Ειλικρινά, εκπλήσσομαι που δεν είχε επισημανθεί πριν από χρόνια, γιατί είμαι 99,8% σίγουρος ότι είναι καθαρά κακοφτιαγμενο κατασκεύασμα, που ελέγχεται από έναν αλγόριθμο που ανταποκρίνεται δυναμικά σε ερωτήσεις που του τέθηκαν», είπε ο υπολοχαγός Hoffer. 

Ερωτηθείς πώς ο Murthy, εάν ένα κατασκεύασμα CGI, είναι σε θέση να κάνει προσωπικές εμφανίσεις, ο υπολοχαγός Hoffer απάντησε: «Η εκπομπή είναι CGI. Αυτό που έχουμε δει είναι ότι σπάνια εμφανίζεται ο ίδιος οπουδήποτε, και όταν το κάνει, βλέπετε έναν συνδυασμό ολογραφίας και αλγορίθμου.»

Δειτε τα βιντεο και κρινετε μονοι σας....

 

 

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΕΣΥ Sinomosiologe καλά κάνεις και μας δηλώνεις,τι σου ειν η τεχνολογία Εεε;Το μόνο που λέω είναι ότι αναφέρουν ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΑΤΡΙΟΤΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑΝΑΙ ΜΟΥΦΑ;ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΝΙΡΟΠΟΥΛΟΣ..ΚΙΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ;;;ΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΓΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟ;;;🤔ΑΣ δούμε την ταινια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ RED QUEEN. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η "ΜΗΧΑΝΗ Α.Ι." ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥ DENVER AIRPORT.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις