Η Αυστραλία απελαυνει τον Νόβακ Τζόκοβιτς - Ακύρωσε τη βίζα του

 ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Αυστραλία απέλασε τον Νόβακ Τζόκοβιτς - Ακύρωσε τη βίζα του

Η Αυστραλία ακύρωσε εκ νέου τη βίζα του Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Σέρβος τενίστας

αναμένεται να απελαθεί. 

Ο υπουργός Μετανάστευσης της Αυστραλίας Άλεξ Χοκ χρησιμοποίησε την προσωπική του εξουσία για να ακυρώσει τη βίζα του Νόβακ Τζόκοβιτς, καθώς οι δικηγόροι του ετοιμάζονται να καταθέσουν άμεσα ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης.

Η δήλωση του Άλεξ Χοκ αναφέρει: «Σήμερα άσκησα την εξουσία μου σύμφωνα με το άρθρο 133Γ(3) του νόμου περί μετανάστευσης για να ακυρώσω τη βίζα που κατείχε ο κύριος Νόβακ Τζόκοβιτς για λόγους υγείας και καλής τάξης, με τη βάση ότι ήταν προς το δημόσιο συμφέρον να το πράξω».

Η απόφαση αυτή ακολούθησε τις εντολές του Ομοσπονδιακού Περιφερειακού και Οικογενειακού Δικαστηρίου στις 10 Ιανουαρίου 2022, ακυρώνοντας μια προηγούμενη απόφαση ακύρωσης για λόγους διαδικαστικής δικαιοσύνης.

«Κατά τη λήψη αυτής της απόφασης, εξέτασα προσεκτικά τις πληροφορίες που μου παρείχαν το Υπουργείο Εσωτερικών, η Αυστραλιανή Συνοριακή Δύναμη και ο κ. Τζόκοβιτς. Η κυβέρνηση Μόρισον είναι σταθερά δεσμευμένη στην προστασία των συνόρων της Αυστραλίας ιδιαίτερα σε σχέση με την πανδημία κορωνοϊού».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Καλυτερα να φυγει απο την φιδοφωλια.Εχω την περιεργια να δω τι θα κανουν οι στοιχηματικες που οσοι πονταραν στον Νοβακ χασαν εκ των προτερων.Θα ακυρωθουν?Θα τους επιστρεψουν τα χρηματα?Τελικα η αστραλια πρεπει να μετονομαστει σε ναζιστικη γερμανια νουμερο 2.Οπως επισης εχω την περιεργια αν και ο ναδαλ καποια στιγμη σωριαστει.Αν οχι τοτε ειναι ανεμβολιαστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ναδάλ δεν πρόκειται "να σωριαστεί" γιατί δεν έχει εμβολιαστεί.
      Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής της Σίδνεϊ, Μίλος Νίνκοβιτς κατήγγειλε πως η κυβέρνηση της Αυστραλίας δεν έδειξε την ανάλογη… «ευαισθησία» για τον Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος μπήκε στην Αυστραλία μερικά 24ωρά ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ.
      «Ουδείς ασχολήθηκε με αυτό, όμως θυμάμαι ότι ο Ναδάλ ανακοίνωσε πως νόσησε από κορωνοϊό στις 20 Δεκεμβρίου και μπήκε στην Αυστραλία στις 30 ή στις 31 Δεκεμβρίου! Δεν είχαν περάσει δύο εβδομάδες και για να μπεις στην Αυστραλία, πρέπει να έχουν περάσει 14 ημέρες από την νόσησή σου, είτε είσαι Αυστραλός, είτε είσαι ξένος. Ουδείς έχει γράψει κάτι γι’ αυτό, κανείς δεν ρωτάει τι συνέβη. Πως έγινε κάτι τέτοιο; Και όμως, όλο αυτό δείχνει ότι ήξεραν από νωρίς τι ήθελαν να κάνουν και γιατί το έκαναν με τον Νόβακ», ανέφερε ο 37χρονος εξτρέμ.
      Βέβαια ο ναδάλ δεν χάλασε δουλειά 3,5 δις σε αυστραλιανή επιχείρηση εξόρυξης. Πρωτοστατούσε στις διαμαρτυρίες για την περιβαλλοντική καταστροφή που θα έφερνε η εξόρυξη στην περιοχή.
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  2. Όχι πρέπει να μείνει και να παλέψει.Να ζητήσει ηθική ή υλική αποζημίωση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι παγιδα δεν ειναι ματς για ρακετες.Οσο ειναι εκει δεν ειναι ασφαλης.Στις ενεδρες δεν εχεις να παλεψεις τιποτα.Τα νομικιστικα δεν ισχυουν στις φιδοφωλιες.Και το πιο περιεργο...δε βλεπω πουθενα την διοργανωση να τον στηριζει...μουγκα στη στρουγκα.Τον καλεσαν για να τον παγιδευσουν οχι για να παιξει.

      Διαγραφή
    2. Σωστή γνώμη.Αλλα ο άνθρωπος είναι Σπαρτιάτης και φυσικά λεβέντης.Και ως τέτοιο ς οφείλειι να μείνει και να πολεμησει.
      Υγ.Ειχα την εντύπωση ότι το τέννις είναι μόνο για γυναίκες.Ο ανωτέρω κύριος ,μου απόδειξε ότι σφάλλω.Απο εδώ και πέρα όταν ανοίγω την τηλεόραση και τον βλέπω να παίζει ,θα παρακολουθώ το ματς με φανατισμό.και δεν θα αλλάζω καναλι.Μπράβο του.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις