Ξεστοκαρουν....Η κυβέρνηση έδωσε εντολή για τέταρτη δόση εντός 12μήνου!

pfizer_emvolio 

Η κυβερνητική Εθνική Επιτροπή Εμβολισμών, κατά τη διάρκεια της σημερινής της συνεδρίασης, έδωσε εντολή για

χορήγηση της 4ης δόσης των σκευασμάτων που η ίδια χαρακτηρίζει «εμβόλια» (τι είδους εμβόλια είναι αυτά που χορηγούνται 4 φορές μέσα σε ένα έτος; Ποιο εμβόλιο στην ιστορία της ιατρικής και της φαρμακολογίας γίνεται ανά 3 μήνες;) στους πολίτες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αποφασίστηκε ότι η συγκεκριμένη κατηγορία των ανοσοκατεσταλμένων πολιτών θα μπορεί να κάνει την 4η δόση 3-6 μήνες μετά την τρίτη δόση.

Το πρωί της Τρίτης ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, είχε προαναγγείλει τις αποφάσεις της επιτροπής.

«Το πιθανότερο η Επιτροπή Εμβολιασμών θα δώσει το πράσινο φως σε πολύ συγκεκριμένες ομάδες και είναι η μόνη συζήτηση που υπάρχει», τόνισε ο κ. Θεμιστοκλέους και συνέχισε: «Από εκεί και πέρα 4η δόση στον γενικό πληθυσμό δεν έχει εγκριθεί ειδικά σε χώρες της ΕΕ και δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αν η Όμικρον θα απαιτήσει μία καινούρια τροποποιημένη δόση εμβολίου. Εγώ είμαι αισιόδοξος ότι δεν θα πάμε σε 4η δόση στον γενικό πληθυσμό».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Αστυνόμος Μπέεεκας11 Ιανουαρίου, 2022 16:58

    Καί γιά νά τά διατηρούν στούς -70C πρέπει νά καταναλώνουν καί πολύ ρεύμα καί κοστίζειιιιιιι. Γι' αυτό πάρτε καί φόρους καί πρόστιμα. Ανάπτυξη μέ πρόστιμα, ο μόνος τρόπος παραγωγής χρήματος από τίς διάνοιες πού έχουν κατακλύσει τά κώμματα μετά τήν αλλαγή καθεστώτος τό 1974 είναι μέσω χρεών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις