Η Χαζαρική μαφία υφίσταται τεράστια ήττα καθώς χάνουν την πατρίδα τους

 

Έπειτα από ένα χρόνο ταραχών

κάτω από μια ψεύτικη πανδημία COVID 19, "οι καλοι" βρίσκονται σε επίθεση σε όλο τον κόσμο ενάντια στη Χαζαρική Μαφία (KM). Αυτό συμβαίνει στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία, την Κίνα και αλλού. Τα αποτελέσματα αντικατοπτρίζονται σε πράγματα όπως η αναγέννηση της Σοβιετικής Ένωσης, η κατάρρευση του Χόλιγουντ, η απελευθέρωση της Ιαπωνίας κ.λπ. Εάν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, η ανθρωπότητα θα απελευθερωθεί το 2022.

Ας ξεκινήσουμε με την αναγέννηση της Σοβιετικής Ένωσης. Αυτό φάνηκε όταν οι KM υπέστησαν μια εκπληκτική ήττα την περασμένη εβδομάδα καθώς έχασαν την πατρίδα τους, το Καζακστάν, συμφωνούν πολλές πηγές. Η χώρα δέχθηκε επίθεση από «20.000 πολύ καλά εκπαιδευμένους, οργανωμένους και "υπογεια" διοικούμενους γκάνγκστερ και τρομοκράτες», πολλοί από τους οποίους «μιλούσαν μη καζακικές γλώσσες», σύμφωνα με τον Πρόεδρο Kassym-Jomart Tokayev. 

https://tass.com/world/1384935

Αυτό έκανε τον Οργανισμό Συνθήκης της Συλλογικής Ασφάλειας (CSTO), που αποτελείται από τη Ρωσία, την Αρμενία, το Καζακστάν, το Κιργιστάν, το Τατζικιστάν και το Ουζμπεκιστάν να στείλει στρατεύματα για να βοηθήσει το Καζακστάν. Όπως δείχνει αυτός ο χάρτης, το αποτέλεσμα ήταν η de facto αποκατάσταση ενός μεγάλου κομματιού της Σοβιετικής Ένωσης.

Το πιο σημαντικό ειναι οτι η αποτυχία αυτής της επίθεσης σημαίνει ότι το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι πλέον καταδικασμένο. Ένας στενός φίλος του Μπάιντεν, ο πρώην αρχηγός πληροφοριών του Καζακστάν, Καρίμ Μασίμοφ, συνελήφθη, ενώ ένας άλλος, ο πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο, δεσμευτηκαν τα περιουσιακά του στοιχεία.


Αυτή η δέσμευση περιουσιακών στοιχείων θα κόψει χρήματα από ναρκωτικά, όπλα και εμπορία ανθρώπων που είναι απαραίτητα για την επιβίωση της ψεύτικης κυβέρνησης Μπάιντεν.

Το KM, συνειδητοποιώντας ότι επρόκειτο να χάσει τη βάση του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος στην Ουκρανία, προσπάθησε και απέτυχε να καταλάβει την πατρίδα τους στο Καζακστάν, εξηγούν πηγές της ρωσικής FSB και της MI6.

Αυτό σημαίνει ότι η τελευταία χώρα που ελέγχουν τώρα η KM είναι το Ισραήλ. «Το Ισραήλ θα πρέπει να απελευθερωθει απο την KM. Οι ΚΜ δεν είναι Εβραίοι, αυτοί είναι ψεύτικοι Εβραίοι, κρύβονται πίσω από ενα παραμυθι. Σκοτώνουν δεξιά, αριστερά και στο κέντρο κλέβουν, εξαπατούν», είπε μια (εβραϊκή) πηγή της MI6.

Εδώ είναι ένα παράδειγμα του είδους των ανθρώπινων θυσιών στον Μολέχ που κάνουν αυτοί οι μη Εβραίοι Χαζάροι γκάνγκστερ:

9 Ιανουαρίου (1/9) 9 Ιανουαρίου 2022 12:12 μ.μ

Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 11 το πρωί στην οδό 333 E 181st, ένα κτίριο 19 ορόφων. Τουλάχιστον 19 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ των οποίων εννέα παιδιά.

https://nypost.com/2022/01/09/nyc-fire-leaves-numerous-people-injured/

Η αριθμολογία 19 νεκρών σε 19όροφο κτίριο, στην 1/9 κ.λπ. είναι μια θυσια. Ωστόσο, σε αντίθεση με τα γεγονότα του 9-11, η πιο πρόσφατη θυσία τους μεσω της πυρας δεν θα τους σώσει γιατί πάρα πολλοί από εμάς γνωρίζουμε τώρα τους τροπους που λειτουργουν.

Αυτές οι αλλαγές είναι δυνατές χάρη στην ήττα του ναζιστικού τέταρτου ράιχ -υπό την κυριαρχία του Φύρερ Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου- που προέκυψε μετά το 9-11, λένε πηγές της MI6 και της CIA. Η εκτέλεση ολόκληρης της φυλής Μπους και η παραίτηση της Άντζελα Χίτλερ είναι ορατά σημάδια αυτής της ήττας.

Για όσους από εσάς είναι νέοι σε αυτήν την αληθινή -αλλά κρυφή- ιστορία, ο Χίτλερ ήταν ένας από τους ιδρυτές του Ισραήλ. Η δουλειά του ήταν να τρομοκρατεί τους Εβραίους ώστε να εγκαταλείψουν την ευρωπαϊκή πατρίδα τους και να πάνε στο Ισραήλ για να γίνουν σκλάβοι του ΚΜ.

Σε κάθε περίπτωση, ενώ η Ρωσία και το ΝΑΤΟ παρίσταναν τους εχθρούς, ήταν στην πραγματικότητα σύμμαχοι ενάντια στο τέταρτο ράιχ. Τώρα, στη νίκη, έχουν καταλήξει σε μια μυστική συμφωνία που θα γίνει η οριστικη ταφοπλακα τους.





METAΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 


Σχόλια

  1. Ποιοι είναι οι ΚΜ, που αναφέρει το άρθρο ; Τι σημαίνουν αυτά τα αρχικά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις