ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ «Δεν θα επιτρέψουμε ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ στο κατώφλι μας»

 

Οι «μέθοδοι της Μαϊντάν (Πλατεία Ανεξαρτησίας στο Κίεβο)» χρησιμοποιήθηκαν

στο Καζακστάν, του οποίου απειλήθηκε η σταθερότητα, σύμφωνα με τον Βλαντίμιρ Πούτιν.


Μιλώντας στην τηλεδιάσκεψη των αρχηγών του Οργανισμού Συνθήκης Συλλογικής Ασφάλειας (CSTO), ο Ρώσος πρόεδρος προειδοποίησε ότι τα γεγονότα στο Καζακστάν δεν είναι η πρώτη και δεν θα είναι η τελευταία απόπειρα ανάμειξης ξένων δυνάμεων στην περιοχή.


Ο Πούτιν υπογράμμισε έτσι την ανάγκη να αναπτύξει ο CSTO μέτρα από κοινού για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας και την προστασία της ασφάλειας.

Σύμφωνα με το sutniknews, κατέστησε σαφές ότι η Ρωσία δεν θα επιτρέψει να γίνουν πραγματικότητα σενάρια «παρακινούμενων επαναστάσεων» στο κατώφλι της.

Σοβαρές καταγγελίες για αλλοδαπούς “μισθοφόρους”

Ένας άνδρας που έχει τεθεί υπό κράτηση στο Αλμάτι ομολόγησε πως έφτασε στη χώρα από το Κιργιστάν, καθώς άγνωστοι τού πρόσφεραν πάνω από 200 δολάρια για να λάβει μέρος σε διαδηλώσεις στο Καζακστάν.

Δηλαδή εν ολίγοις μίσθωναν ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ δήθεν…αγανακτισμένους διαδηλωτές προκειμένου να προκαλέσουν το χάος στη χώρα σύμμαχο του Πούτιν!


«Κάποιοι άγνωστοι με κάλεσαν στο τηλέφωνο και μου πρότεινα να συμμετάσχω στη συγκέντρωση με αντάλλαγμα χρήματα (πάνω από 200 δολάρια). Επειδή είμαι άνεργος στο Κιργιστάν, συμφώνησα», είπε ο κρατούμενος στο Khabar 24, τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΒΡΕ ΒΡΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.. ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ;ΠΟΥΤΙΝΙΕΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://katohika.gr/diethni/o-koimismenos-tzo-milaei-poly-teleftaia-den-symferei/

    Σημεία των καιρών. Ένας κοιμισμένος ομολογεί την αλήθεια.
    Ο δε προκάτοχος προέτρεπε τους οπαδούς του να μπολιαστουν.
    Τα πάνω κάτω.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ. ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΗΤΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λες και υπάρχουν μη υποκεινουμενες επαναστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 16:45 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ..ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΟΡΑ,ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΟΥΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΤΟΥΓΡΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις