Ο Πόλεμος Εντείνεται καθώς η Καμπάλ Στοχεύει την Επιστροφή του Τραμπ

 

Η Χαζαρική Μαφία προσπάθησε την σατανική ημέρα της 6ης Ιουνίου (66) να ανατρέψει ένα θεμελιώδες κίνημα για την

απομάκρυνση της δόλια εγκατεστημένης προεδρίας του Τζο Μπάιντεν.  Μετά τη ζωντανή ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ στη Βόρεια Καρολίνα την προηγούμενη ημέρα, όπου ισχυρίστηκε ότι οι δόλιες εκλογές ήταν «το έγκλημα του αιώνα», τα ΜΜΕ προσπάθησαν να τον παρουσιάσουν ως κατεστραμμένο και ανίκανο.  Το να εξοργίσουν τους υποστηρικτές του Τραμπ είχε το αντίθετο αποτέλεσμα.  Αυτό σημαίνει ότι έχει ενταθεί ο πόλεμος καταδίωξης και δολοφονίας όλων των μελών αυτής της καμπάλ, συμφωνούν πηγές από την MI6, τη CIA και το Πεντάγωνο.

Ο Τραμπ στην οθόνη ήταν ο πραγματικός και όχι ο σωσίας με τα χαλαρωμένα μάγουλα, επιβεβαιώνουν πηγές της NSA.  Ο δημοκρατικά εκλεγμένος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών μπορεί να εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής δράσης κατά του παράνομου καθεστώτος Μπάιντεν ως τη μόνη επιλογή που απομένει.

Ο Τραμπ προσπάθησε να καθησυχάσει τους υποστηρικτές του υπαινισσόμενος ότι θα θέσει υποψηφιότητα το 2024.  Είχε επίσης τραβήξει την προσοχή με σχόλια σχετικά με την επιστροφή στον Λευκό Οίκο νωρίτερα από ό, τι αναμένει ο κόσμος και απάντησε σε ερωτήσεις συνέντευξης σχετικά με την «ενδιαφέρουσα» ιδέα να συμμετάσχει στην κούρσα του 2022 για να γίνει ο προεδρεύων και να παραπέμψουν τον Μπάιντεν.  Η καμπάλ φαίνεται να ελπίζει ότι οποιαδήποτε καθυστέρηση θα τους δώσει χρόνο να εδραιώσουν μόνιμα τη σατανική τους μέγκενη στις ΗΠΑ.  Ένας αυξανόμενος όγκος αποδεικτικών στοιχείων δείχνει ότι σκοπεύουν να επιτύχουν κάτι τέτοιο δολοφονώντας τους περισσότερους Αμερικανούς με τοξικά εμβόλια.

Αυτό επιβεβαιώθηκε από έναν πληροφοριοδότη της Pfizer, ο οποίος επικοινώνησε την περασμένη εβδομάδα με την εταιρία πληροφοριών 5 EYES  και περιέγραψε τον λεπτομερή τρόπο με τον οποίο το εμβόλιό τους έχει σχεδιαστεί για να σκοτώνει ανθρώπους.

Σύμφωνα με την MI6:

“Μια κλινική μελέτη μέσα από την Pfizer, η οποία αξιολογήθηκε από ομότιμους, εγείρει σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την κατανομή σε όλο το σώμα και τη συσσώρευση σε πολλαπλά όργανα καθώς και τον εγκέφαλο, των πρωτεϊνών ακίδας που δημιουργούνται από τους εμβολιασμούς mRNA.  Ο εμβολιασμός πηγαίνει στον δελτοειδή [βραχίονα] μυ για να εκλυθεί στη συνέχεια από το τοπικό λεμφικό σύστημα.

Στη συνέχεια, το λεμφικό σύστημα εξαπλώνει το απομένον (τη λεγόμενη πρωτεΐνη ακίδας) στους πνεύμονες, το ήπαρ, την καρδιά και τον εγκέφαλο.  Είναι εξαιρετικά τοξικό και αναμένεται να προκαλέσει εκτεταμένες διαταραχές λόγω παθογόνων και θάνατο.  Το έγγραφο είναι εκτεταμένο και εξαιρετικά λεπτομερές και τεχνικό.  Θα απαιτούσε μάτι ειδικού, το οποίο μπορεί κάλλιστα να αμφισβητήσει όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα”.

“Πρόκειται για πληροφορία που οδηγεί σε στρατιωτική δράση τύπου πυρ στο στόχο”, ανέφερε πηγή της MI6, “Έχουν ήδη υπογραφεί επτά εντάλματα θανάτου, κι αυτό είναι μόνο η αρχή”.

“Σας παρακολουθούμε εδώ και χρόνια, στην αρχή σας απορρίψαμε ως υπέρμαχο θεωριών συνωμοσίας, αλλά τώρα έχουμε τα εγκληματολογικά στοιχεία για να στηρίξουμε τον ισχυρισμό σας ότι υπάρχει ένα στοιχείο [στην άρχουσα τάξη] που προωθεί τη γενοκτονία”, δήλωσε η MI6 σε στον παρόντα συγγραφέα.

Τα εγκληματολογικά στοιχεία δείχνουν το Κυρίαρχο Στρατιωτικό Τάγμα της Μάλτας (Sovereign Military Order of Malta: SMOM), καθώς είναι η χείρα επιβολής αυτής της γενοκτονίας.  Θυμάστε τα λογότυπα της δολοφονικής εταιρείας ομπρέλας, τη βιτρίνα της εταιρείας Ρότσιλντ στη Σαγκάη, και την ομοιότητά τους με τον σταυρό της Μάλτας; Τα αποσχισθέντα μέλη των Ιπποτών της Μάλτας επιβεβαιώνουν ότι το SMOM διαπράττει μαζική δολοφονία.  Με άλλα λόγια, τα ακόλουθα άτομα πρέπει να κυνηγηθούν και να σκοτωθούν ή να συλληφθούν για ανάκριση, αν είναι δυνατόν:

 

Sovereign Council

Θυμηθείτε ότι αυτοί είναι οι άνθρωποι που αντικατέστησαν τον Πάπα Φραγκίσκο με έναν απατεώνα που φοράει μάσκα και ζητά να εμβολιαστούν όλοι οι άνθρωποι στη Γη.  Αυτό το αίτημα απευθύνεται, παρά το γεγονός ότι πολλοί πληροφοριοδότες βγαίνουν και προειδοποιούν πως τα εμβόλια mRNA είναι επικίνδυνα.  Προωθούν επίσης τα εμβόλια αυτά παρόλο που τα αιτήματα Ελευθερίας Πληροφόρησης που αποστέλλονται σε 60 σχετικούς κυβερνητικούς και διεθνείς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του CDC, του ΠΟΥ και του Health Canada, αποκαλύπτουν ότι κανένας από αυτούς τους οργανισμούς δεν έχει αποδείξεις πως ο COVID 19, ο λόγος για τα εμβόλια, είναι υπαρκτός.

Οι στρατιωτικές αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως “Οι διάφορες πολιτικές κυβερνήσεις δείχνουν εκπληκτική αφέλεια σε όλη αυτή την υπόθεση και υποπτευόμαστε έντονα ότι πολλοί βρίσκονται υπό απειλή και εξαναγκασμένο έλεγχο ή είναι αποδέκτες κινήτρων”.  Με άλλα λόγια, δωροδοκούνται, εκβιάζονται ή απειλούνται.

“Είναι σαν να βγάζεις δόντια προσπαθώντας να ξεφορτωθείς τις κυβερνήσεις αυτές.  Πρωτίστως δεν τους νοιάζει που διαπράττουν εσχάτη προδοσία.  Οι άνθρωποι που διοικούν τις πολιτικές κυβερνήσεις του κόσμου πρέπει να συρθούν στους δρόμους και να πυροβοληθούν”, προσθέτουν οι πηγές.

Ωστόσο, η στρατιωτική και η ενημερωτική εκστρατεία κατά των προωθητών των εμβολίων της πανδημίας κερδίζεται.  Οι αποκαλύψεις σχετικά με τον Άντονι Φάουτσι και τη χρηματοδότηση που έκανε για τη δημιουργία ιών που προκαλούν πανδημία, επαναλαμβάνονται τώρα σε όλη την παγκόσμια σφαίρα πληροφοριών.

Ο Φάουτσι, ο Μπιλ Γκέιτς, ο Κλάους Σβαμπ και πολλοί άλλοι εγκληματίες πίσω από αυτό το σχέδιο έχουν ήδη συλληφθεί ή/και εκτελεστεί, αναφέρουν πηγές της CIA, της Μοσάντ, της MI6 και του Πενταγώνου.

Σύμφωνα με πηγές της υπηρεσίας, εντάλματα θανάτου έχουν υπογραφεί επίσης για τα ακόλουθα άτομα:

Ο πρώην γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου και ανώτερος Γερμανός πράκτορας Μαρκ Σεντγουίλ:
https://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Sedwill

Νυν Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Σάιμον Κέις: https://en.wikipedia.org/wiki/Simon_Case

Γραμματέας του Ιρλανδικού Υπουργικού Συμβουλίου Μάρτιν Φρέιζερ: https://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Fraser

Ο Victor Ashe, επικεφαλής του Συμβουλίου Ενημέρωσης των Κυβερνητών των ΗΠΑ:
https://en.wikipedia.org/wiki/Victor_Ashe

Άλλοι στη λίστα είναι ο Τζάστιν Τρουντό, η Κρίστια Φρίλαντ, ο Τζακ Αμπράμοφ, ο Καρλ Ροβ, ο Άνταμ Σιφ, η Καμάλα Χάρις, ο Νταγκ Έμχοφ, ο Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ Μέρικ Γκάρλαντ, το τσιράκι της Χίλαρι Κλίντον η Λορέιν Φάιν, η Γκουέντολιν Γουέιμαρκ και η Εύα Τελίκι
(Justin Trudeau, Chrystia Freeland, Jack Abramoff, Karl Rove, Adam Schiff, Kamala Harris, Doug Emhoff, Merrick Garland, Lorraine Fine, Gwendolyn Waymark, Eva Teleki).

Η αποχώρηση του Γιόσι Κόεν ως επικεφαλής της ισραηλινής υπηρεσίας κατασκοπείας της Μοσάντ είναι ο λόγος που τερματίστηκε η προστασία των παραπάνω ατόμων, αναφέρουν πηγές της Μοσάντ. 

The steep drop in Natanz nuclear production may be Mossad chief Cohen’s parting shot

Η απομάκρυνση του Ισραηλινού Πρωτοεγκληματουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου είναι άλλος ένας λόγος που πέφτουν τα ντόμινο, αναφέρουν οι πηγές.

Σύμφωνα με μια πρεσβύτερη πηγή της Μοσάντ, η σημερινή επικρατέστερη πορεία σκέψης μέσα στην υπηρεσία του είναι ότι “Η ευρύτερη οικογένεια Ρότσιλντ είναι γεμάτη ψυχοπαθείς… Δεν διαπραγματεύεσαι με την τρομοκρατία… Ο εβραϊκός πληθυσμός καταστρέφεται από αυτή την ομάδα που τους χρησιμοποιεί ως ανθρώπινη ασπίδα.”

Φυσικά, η φατρία της Χαζαρικής Μαφίας πίσω από αυτά τα άτομα που σύντομα θα απομακρυνθούν δεν πρόκειται να αποσυρθεί ήσυχα.

Συγκεντρώνουν τις μαριονέτες-ηγέτες τους των G7 από τις 11 έως τις 13 Ιουνίου για να προωθήσουν: “Η ανανεωμένη δέσμευση της Αμερικής προς τους συμμάχους και τους εταίρους μας” και “συγκεντρώνουν τις δημοκρατίες του κόσμου”, σύμφωνα με τον ψεύτικο Μπάιντεν.  Δεν έχει σημασία ότι αυτές οι χώρες δεν είναι πλέον δημοκρατικές.  

https://www.theguardian.com/us-news/2021/jun/07/biden-to-affirm-us-uk-special-relationship-at-g7-meeting-with-johnson

Αυτή η ομάδα πιέζει για έναν νέο ψυχρό πόλεμο με την Κίνα ως καθορισμένο εχθρό.  Ελπίζουν να καταφέρουν την αναβιωμένη  Οθωμανική Αυτοκρατορία του Ρετζέπ Ερντογάν και τη Ρωσία να ενωθούν μαζί τους στη νέα τζιχάντ τους εναντίον της Κίνας.

Η μυστικοπαθής Octagon Group που διευθύνει την ψυχολογική επιχείρηση «προεδρία Μπάιντεν» θα φιλοξενήσει συνάντηση με Ρώσους ηγέτες στη Γενεύη στις 16 Ιουνίου για να προσπαθήσει να τους παρακινήσει να ταχθούν στο πλευρό τους.  Η Ελβετία ενδέχεται ακόμη και να κλείσει τον εναέριο χώρο της κατά τη διάρκεια της συνάντησης λόγω απειλών που έγιναν για την ανατίναξή τους.  

https://tass.com/world/1296731

Για να βοηθήσουν στην παρότρυνση της Ρωσίας να ενωθεί μαζί τους, έχουν σταματήσει τις προσπάθειες να μπλοκάρουν τον αγωγό Nordstream II, ο οποίος θα παρέχει ρωσικό αέριο στη Γερμανία.

Φυσικά, οι Ρώσοι δεν μασάνε.  «Το υπάρχον σύστημα διεθνών σχέσεων και το πλαίσιο ασφαλείας καταστρέφονται συστηματικά.  Ο ρόλος των διεθνών οργανισμών ως μέσων συλλογικής λήψης αποφάσεων στον τομέα της ασφάλειας μειώνεται», περιγράφει την κατάσταση ο υφυπουργός Άμυνας της Ρωσίας Αρχιστράτηγος Αλεξάντρ Φρόλοφ.  

https://www.rt.com/russia/525561-new-world-order-emerges/

Οι Ρώσοι έχουν δηλώσει εδώ και καιρό ότι θέλουν ένα πολύπλευρο σύστημα και δε σκοπεύουν να είναι κατώτεροι εταίροι σε έναν νέο ψυχρό πόλεμο εναντίον της Κίνας, αναφέρουν πηγές της FSB.

Οι Κινέζοι, από την πλευρά τους, σημειώνουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι η μόνη χώρα που απορρίπτει τη σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για τα δικαιώματα του παιδιού, όπως:

Ζωή,  επιβίωση  και  ανάπτυξη

Προστασία από  βία,  κακοποίηση  ή  παραμέληση

Μια εκπαίδευση  που επιτρέπει στα παιδιά να  εκπληρώνουν τις δυνατότητές τους

Να μεγαλώσουν με τους γονείς τους ή να έχουν  σχέση με τους γονείς τους

Να εκφράζουν τις απόψεις τους και ακούγονται.

Σημειώνουν επίσης ότι οι ΗΠΑ έχουν επικυρώσει μόνο 14 από τις 190 διεθνείς συμβάσεις εργασίας, έχουν σφαγιάσουν αυτόχθονες Αμερικανούς και βομβαρδίζουν τακτικά ξένους πολίτες.  

http://www.xinhuanet.com/english/2021-06/03/c_139987493.htm

Οι Κινέζοι και οι Ρώσοι έχουν επίσης πλήρη επίγνωση ότι οι ελεγκτές του αδίστακτου καθεστώτος των ΗΠΑ είναι αυτοί που διεξάγουν πόλεμο μικροβίων κατά του μεγαλύτερου μέρους της ανθρωπότητας.

Την περασμένη εβδομάδα, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας, Wang Wenbin, έκανε επίθεση στα μέσα εταιρικής προπαγάνδας της Χαζαρικής μαφίας, στοχεύοντας τον Ανταποκριτή Εθνικής Ασφάλειας της Wall Street, Journal Μάικλ Ρ. Γκόρντον, σημειώνοντας:

Όχι πολύ καιρό πριν, ο Μάικλ Ρ. Γκόρντον, Αμερικανός δημοσιογράφος, επικαλούμενος μια κατά τα λεγόμενα «άγνωστη προηγουμένως έκθεση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών», υπαινίχθηκε μια υπερβολικά τραβηγμένη σύνδεση μεταξύ των «τριών ασθενών» στο εργαστήριο της Γουχάν και το ξέσπασμα της επιδημίας Covid-19”, προτού προσθέσει:  “Πριν από δεκαεννέα χρόνια, ήταν ο ίδιος αυτός ο δημοσιογράφος που επινοούσε ψευδείς πληροφορίες επικαλούμενος αβάσιμες πηγές σχετικά με την «προσπάθεια του Ιράκ να αποκτήσει πυρηνικά όπλα», η οποία οδήγησε άμεσα στον πόλεμο στο Ιράκ”.

https://www.fmprc.gov.cn/mfa_eng/xwfw_665399/s2510_665401/t1881482.shtml

https://www.rt.com/news/525738-lab-leak-iraq-wmd-china/

Η κατάσταση είναι τέτοια που ένα αυξανόμενο σώμα συστημικών πολιτικών κατηγορεί τους πραγματικούς ενόχους των οικογενειών της Χαζαρικής Μαφίας, όπως οι Ρότσιλντ και οι Ροκφέλερ.  Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε έναν Ολλανδό πολιτικό να λέει ότι όλο αυτό το σχεδίασαν οι Ροκφέλερ το 2010.  

Κι εδώ ακόμη πιο εκτεθειμένα:

https://www.zerohedge.com/covid-19/3-points-media-still-getting-wrong-about-wuhan-lab-theory-documents-prove-it

Δεδομένου ότι οι προσπάθειες της Χαζαρικής Μαφίας να κατηγορήσει την Κίνα για την πανδημία της (Χαζαρικής Μαφίας) και να τη χρησιμοποιήσει ως πρόσχημα για έναν νέο ψυχρό πόλεμο αποτυγχάνουν, να είστε βέβαιοι ότι έχουν άλλα φαύλα σχέδια.

Για παράδειγμα, τον Ιούλιο, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ -το οποίο έκανε πρόβες όπως είναι πια διαβόητο για την τρέχουσα «πανδημία» μήνες πριν ξεκινήσει- έχει ορίσει ένα πολεμικό παιχνίδι που ονομάζεται «cyber-polygon».  Αυτό το παιχνίδι θα «προσομοιώσει» μια κυβερνοεπίθεση σε ζωτικής σημασίας υποδομές που θα οδηγούσε σε κλείσιμο της παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού, ή τουλάχιστον των αλυσίδων εφοδιασμού ορισμένων εθνών.  Ήδη έχουμε δει «κυβερνοεπιθέσεις» να κλείνουν αγωγούς πετρελαίου και να κόβουν τις προμήθειες κρέατος.  Οι επιθέσεις «Ransomware» (ΣτΜ επιθέσεις κατά τις οποίες απαιτούνται λύτρα με την απειλή δημοσιοποίησης προσωπικών/σημαντικών πληροφοριών) “κλείνουν επίσης σχολεία, καθυστερούν χημειοθεραπείες και εκτροχιάζουν την καθημερινή ζωή”. 

https://www.zerohedge.com/commodities/cyber-attack-hits-jbs-global-meat-processing-operations

https://www.msn.com/en-us/news/us/ransomware-attacks-are-closing-schools-delaying-chemotherapy-and-derailing-everyday-life/ar-AAKJbek

Έχουμε επίσης αποδείξεις ότι προετοιμάζουν λειψυδρία σε μέρη όπως η Καλιφόρνια.  

https://eraoflight.com/2021/06/06/california-state-water-board-is-manufacturing-a-drought-by-draining-reservoirs-into-the-ocean/


Να είστε βέβαιοι ότι αυτά είναι απλώς μια πρόγευση της προγραμματισμένης τους επιχείρησης εκβιασμού κατά της παγκόσμιας οικονομικής υποδομής.

Υπάρχει επίσης μια όλο και πιο επιθετική εκστρατεία στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με διαστημικά εξωγήινα UFO, ένα καλό σημάδι ότι ετοιμάζονται να αναπτύξουν την από καιρό σχεδιασμένη τους διαστημική όπερα «εξωγήινη εισβολή».  

https://www.msn.com/en-us/news/politics/close-encounters-democrats-and-republicans-unified-in-taking-ufos-seriously/ar-AAKADYm?ocid=uxbndlbing

Για να αποφευχθούν όλα αυτά, θα ήταν αποφασιστικής σημασίας μια στρατιωτική κίνηση εναντίον της BlackRock, της Vanguard και της State Street, καθώς αυτά τα μέτωπα της ενδοεπικοινωνίας ελέγχουντο 88% των εταιρειών που είναι σήμερα εισηγμένες στο S&P 500.  Κάντε επιδρομή σε αυτά τα κεφάλαια και πάρτε τα ονόματα και τις διευθύνσεις των ανθρώπων που τα κατέχουν, και μπορούμε να το τελειώσουμε αυτό.

Σε αντίθεση με τον δυστοπικό κόσμο του ψυχρού πολέμου, των ασθενειών και του πανδαιμόνιου που προωθούν αυτοί οι αποκαλούμενοι ηγέτες, ας δούμε τι προτείνουν τα λευκά καπέλα.

Απευθύνουν κλήση για παγκόσμια ειρήνη και μαζική εκστρατεία για τον τερματισμό της φτώχειας και της περιβαλλοντικής καταστροφής, και οι άνθρωποι ακούνε.  Για παράδειγμα, ορίστε ένα ορατό σημάδι ότι προετοιμάζεται μια μαζική εκστρατεία για τη διάσωση της φύσης: 

https://www.unep.org/resources/state-finance-nature

Επίσης, ο Κινέζος Πρόεδρος Xi Jinping δήλωσε το Σάββατο ότι “η διεθνής κοινότητα πρέπει να συνεργαστεί με πρωτοφανή φιλοδοξία και δράση σε έναν αγώνα για ένα δίκαιο και λογικό σύστημα παγκόσμιας περιβαλλοντικής διακυβέρνησης με αμοιβαία επωφελή συνεργασία που θα προωθεί τη βιώσιμη ανάπτυξη της ανθρωπότητας”. 

http://www.xinhuanet.com/english/2021-06/05/c_139990824.htm

Η Κοινωνία των Λευκών Δράκων εξέδωσε μια ακόμα πιο φιλόδοξη δήλωση, λέγοντας:

“Εάν η ανθρωπότητα τερματίσει τους πολεμικούς της τρόπους, η καραντίνα στον πλανήτη θα αρθεί.  Τότε μπορούμε να αποικίσουμε το σύμπαν για να προκαλέσουμε μια νέα έκρηξη εξάπλωσης παρόμοια με την Κάμβρια περίοδο, και να αυξήσουμε την ποσότητα και την ποικιλία της γήινης ζωής ένα τετράκις εκατομμύριο φορές.  Ακόμα κι αν δεν μπορούμε να βγούμε έξω από τον πλανήτη, θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε το ισοδύναμο αναπτύσσοντας οργανικά τη Γη, όπως μετατρέπεται ένα βελανίδι σε βελανιδιά.”

Η πρόταση που υπέβαλε η WDS (Κοινωνία των Λευκών Δράκων) είναι να υπάρξει μια οργάνωση σχεδιασμού μέλλοντος με ετήσιο προϋπολογισμό τρισεκατομμυρίων δολαρίων, η οποία θα εργάζεται ρεαλιστικά για να προσπαθήσει να μετατρέψει τον πλανήτη σε παράδεισο.

Το κλειδί για όλα αυτά είναι να αναγκάσουμε τους μυστικούς κυβερνήτες στην Ελβετία να δεχτούν την πλανητική απελευθέρωση.  Αν προσπαθήσουν να διατηρήσουν την τρέχουσα παγκόσμια δυστοπία, θα καταστραφούν.














ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Αυτός ο τύπος περισσότερο σε μπερδεύει με αυτά που λέει, παρά ξεκαθαρίζει τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΚΆΝΕΙ.
    ΔΕΝ ΜΙΛΆΕΙ ΠΟΤΕ ΞΕΚΆΘΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΣΑΦΩΣ ,ΔΙΝΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ,ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΠΙΑ.
    ΦΕΡ 'ΕΙΠΕΙΝ ,Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ.ΚΛΩΝΟ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.
    ΠΟΙΟΊ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ;
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ , Ή ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΡΟΔΩΤΑΤΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ.
    ΚΑΤΑ ΤΟΝ COREY GOOD ,ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ.
    ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ,ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ,ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ,ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ,ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΎΝΟΥΝ...ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΏΣΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΚΩΧΕΣ ,ΜΠΟΡΕΙ.
    ΟΜΩΣ ,ΕΙΧΑΝ ΣΦΡΟΔΡΗ ΑΝΤΙΠΑΡΆΘΕΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΗΣ ,ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΑΤΑ.
    ΝΑΙ ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΕΖΈ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΚΜΑΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΚΑΙΓΌΜΑΣΤΕ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΒΑΤΡΆΧΙΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΆΛΑ...
    ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΜΠΑΛΑ.
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
    ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΣ ,ΠΟΥ ΛΈΜΕ.
    ΚΑΜΠΑΛ ,ΤΕΛΟΣ.
    ΔΡΑΚΟ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΕΛΟΣ.
    ΓΙΑ ΝΤΡΑΓΚΙ ΜΙΛΑΕΙ.
    ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ,ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ !.
    ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ.
    ΓΙΑΤΙ ;
    ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ Η 🦊 ΑΛΕΠΟΥ ,ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν νομίζω ότι είναι φωτεινός αυτός ή δεν έχει υπερβατική γνώση που είναι απαραίτητος συντελεστής πληροφορίας αυτή την εποχή.
    Εγώ αποφεύγω να τον διαβάζω, γιατί μόνο αποπροσανατολισμο φέρνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις