Α.Τ.Ι.Α. στην Ιερουσαλήμ;

Είδαν UFΟ στην Ιερουσαλήμ 

Ένα ενδιαφέρον βίντεο εμφανίστηκε πριν

λίγες ημέρες από λογαριασμό στο tik-tok. Το βίντεο δείχνει μία φωτεινή σφαίρα να κατεβαίνει από τον ουρανό, να σταματάει λίγο πάνω από το τέμενος του Ομάρ, να κάνει κάποιους μικρούς ελιγμούς και μετά από την εμφάνιση ενός εκτυφλωτικού φωτός, να εξαφανίζεται πίσω στον ουρανό:


 Ένα παρόμοιο βίντεο, είχε κυκλοφορήσει και πριν 10 περίπου χρόνια. Η διαφορά είναι ότι στο προ δεκαετίας βίντεο, το φωτεινό αντικείμενο δεν κάνει μανούβρες και δε φεύγει μετά από μια εκτυφλωτική λάμψη.

Εδώ το προ δεκαετίας βίντεο:

ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενο Αντικείμενο) ή… οτιδήποτε άλλο;

Εσείς αποφασίζετε…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Αυτό είναι σκάφος Ελοχίμ. Κάτι αντίστοιχο ήταν πάνω από την Ακρόπολη κατά τις 3 το πρωί την νύχτα του millenium (όταν πηγαίναμε από το 1999 στο 2000). Αντίστοιχα τέτοια σκάφη έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν και πάνω από τον Αλίκαμπο της Κρήτης, το μαντείο της Δωδώνης κλπ.. Έχω δεί βίντεο με Ελοχίμ να βγαίνουν από ένα τέτοιο φωτεινό σκάφος. Είναι φωτεινά πλάσματα σαν να είναι φτιαγμένα από φώς, με ένα τεράστιο φωτοστέφανο. Το ύψος τους είναι ένα μέτρο περίπου, δεν έχουν φτερά αλλά αιωρούνται στον αέρα, και αυτός που τα είδε και μου έδειξε το βίντεο, μου είπε ότι επικοινωνούσαν μαζί του με τη σκέψη, και μέσα σε 5λεπτά που είχε επαφή μαζί τους ήταν σαν να του μίλαγαν για ώρες. Πιθανότατα αυτά είναι που ανάβουν το Άγιο φώς στον Πανάγιο Τάφο κάθε Πάσχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι ο μικρος χριστουλης μαζι με τα ελοχιμ!
    Και ύστερα έχουμε "απορίες" γιατί περναμε όλα αυτά πού περνάμε..Οποιος δέν έχει μυαλο ,να περιμένει μεγάλες συμφορές..Και δυστηχώς την πληρώνουμε όλοι.

    -Τού είπανε "πήγαινε δές άν έρχομαι"!!! Φίλε μήν απορείς! Γιά τίποτα πιά! Αυτός ήταν ο κόσμος! Μιά πανηλίθια μάζα,που κρυβόταν πίσω από το χρήμα και τήν "μούρη" .Ενας παραμυθιασμένος πού νόμιζε πώς κάτι ήταν.Τόν δούλευαν και συνεχίζουν να τον δουλεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις