ΣΧΟΛΙΑ

5 alternatives to Disqus for WordPress comments you should try in 2021 

 Θα παρακαλεσω

στα σχολια να μην χρησιμοποιουνται υβριστικες εκφρασεις η λεξεις καθως και προσβλητικα σχολια για καποιον αλλο σχολιαστη ειτε μας αρεσουν τα σχολια του ειτε οχι.

Τα σχολια υπαρχουν για να εκφραζει καποιος την αποψη του για το αρθρο ειτε για να το συμπληρωνει ειτε για να μας δωσει καποια πληροφορια που εμεις δεν ξερουμε.

Δε θελω να ερχομαι στη δυσκολη θεση να σβηνω σχολια καποιου επειδη του ξεφυγαν καποια πραγματα η απαντησε απρεπως σε καποιον αλλο σχολιαστη.

Κι εγω διαφωνω με τα σχολια καποιων αλλα ουτε τους βριζω και ουτε τους προσβαλλω αν δεν ταιριαζουν με τα δικα μου θελω.

Ειναι πολυ ωραιο να γινεται διαλογος μεσα απο τα σχολια και πολλες φορες τα ιδια τα σχολια μπορουν να γινουν πιο ενδιαφεροντα κι απο το ιδιο το αρθρο.

  Αντιλαμβανομαι οτι ολοι ειμαστε πιεσμενοι αλλα δε θα γινουμε σαν τα μουτρα αυτων που αντιμαχομαστε...

 Καλη συνεχεια σε ολους....

 

 

 

SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr 

Σχόλια

  1. διάλογος ρε φίλε! Να καταθέτει ο άνιρωπος κάτι λογικό! Ελεος δλδ! Ενα φίλτρο τε φίλε! Αλοιώς κλείστο το ρημάδι. Εκεί πού είσαι είναι "εικόνα" Είναι μιά "αγορά " αν θες! Αν λεεί ο καθένας τίς παπάτζες του και δεν υπάρχει ενα φίλτρο λογικής ,εάν κάποιος δέν "μαζέψει" τήν βλακεία,θα καταντήσει μιά μάζα τρελών και καθηστερημένων. Δέν είναι αυτός "σεβασμός" Ο σεβασμος θα είναι στήν λογική ,Καποιος θα πρέπει να βάζει "ταβάνι" Αλοιώς πάμε για την στρατόσφαιρα.. Σπάσαμε το φράγμα της βλακείας. Η γενιά μου έσαγε στά γέλια με την βλακεία.Ο κάθε βλάκας το σκεφτόταν κάπως να μιλήσει για να μην γελάσουν μαζι του.Σήμερα τι "γαμοδημοκρατία" ειναι αυτό? Ενα τρελοκομείο θα καταντησει ο κόσμος.
    Ας επικρατήσει η λογική και η σοφία. Αρκετα δέν έχουμε πιάσει τόν πάτο? Μην πάμε στά σκατά εντελώς.Είναι δυνατον να διαβάζουμε για εοχιμ και να ζητας "σεβασμο". Βαράτε όλοι μαζί στόν σβέρκο μπας και μαζευτει.

    Για να έχει άποψη ρε φίλε και να τήν καταθέτεις ,πρέπει πάνω από όλα να έχεις ΓΝΩΣΗ. Γαμώ το κερατο μου τι ζώ!!!!!!!!!!!!!! Δέν μπορούσα ποτέ να το φανταστώ πώς θα ζούσα τέτοιες τρελές καταστάσεις.
    Καλη ξεκουραση στον εγκεφαλο μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μόλις σκεφτόμουν πώς βρήκα ένα μπλόκ με λίγο αισιοδοξία .Τί απογοήτευση η θέση σου και η σταση σου.
    Ενας γνωστικος με εναν ηλιθιο μπορει να κάνει διάλογο? Να ακουει ηλιθιότητες και να δείξει σεβασμο? Αι στο καλό σου καί εσύ.. πουθενά δέν μπορείς να βρείς μια νοτα λογικής αισιοδοξίας σεβασμου Αυτο ρε φιλε δεν ειναι σεβασμος που ζητάς.Ειναι να δεχτούμε το παράλογο και να το συζητησουμε κιόλας! ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη η λογικη η δικη σου ειναι οτι οποιος δεν συμφωνει με τη λογικη τη δικη μας να του την πεσουμε βριζοντας τον ολοι οι υπολλοιποι?

      Αν δε συμφωνεις με αυτα που γραφει καποιος μπορεις να του αντιπαρατεθεις μ επιχειρηματα.Με τον να τον βριζεις και να τον προσβαλλεις επειδη διαφωνεις με αυτο που λεει κανεις ακριβως το ιδιο με ατους που θελουν να μας επιβαλλουν τα εμβολια η οτιδηποτε αλλο.

      Φυσικα μιλαω για τους απλους ανθρωπους που ειτε το εχουν σκεφτει αλλιως ειτε εχουν λιγοτερη πληροφορηση.Οσον αφορα τα σχολια των τρολς....που πιστεψε με ειναι περισσοτερα απ οσα φανταζεσαι....ειμαι εγω εδω για να μην φθανουν ποτε στη δημοσιευση

      Διαγραφή
  3. ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ, ΛΟΓΙΚΟΣ, ΔΙΚΑΙΟΣ, ΣΥΝΕΤΟΣ, ΩΡΙΜΟΣ, ΕΓΚΡΑΤΗΣ, ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΣ Ο ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ.
    ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.
    Αντιλαμβανομαι οτι ολοι ειμαστε πιεσμενοι αλλα δε θα γινουμε σαν τα μουτρα αυτων που αντιμαχομαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟΝ ΗΛΙΑ !.
    ΚΥΡΙΕ ΗΛΙΑ !.
    ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ .
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.....
    ΚΑΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ...
    ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΟΖΑΚΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ.
    ΡΑΒΔΙΖΟΎΜΕ.
    ΟΠΩΣ ΡΑΒΔΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΖΕΜΑ.
    ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΡΕ ΣΥ !.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΣΤΟ ΜΑΖΕΜΑ ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    Ε ΒΕΒΑΙΑ !.
    ΠΑΝΤΩΣ ,ΑΜΑ ΘΑ ΤΡΩΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ,ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΩ.
    ΦΑΕ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΡΔΑΜΩΣΗΣ !.
    ΦΑΕ ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΛΕΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΙΑ ΡΕ, ΑΝ ΜΕ ΞΑΝΑ ΠΕΙΣ ΚΥΡΙΟ ΘΑ ΣΕ ΡΑΒΔΙΣΩ ΜΕ ΒΟΙΔΟ@@@ΤΣΑ.
      ΗΛΙΑ ΣΚΕΤΟ.
      Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ, ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΡΔΙΑΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΙ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΕ ΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ
      ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΑΜΠΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Και εγώ κατάλαβα Ηλία, όπως και όλοι μας που σας διαβάζουμε. Σπουδαίος κ ενωτικός ο Αριστόμαχος, αγαπημένα σάιτς ο Συνωμοσιολόγος κ ο Κώστας-Ταύρος και ενδιαφέροντες κ ψαγμένοι οι σχολιαστες τους. Μπράβο σε όλους σας, συνεχίστε την ενημέρωση ΕΝΩΜΕΝΟΙ κ δυνατοί. Να αντέξουμε για όσο κρατήσει ο αφανής πόλεμος μεταξύ καλού κ κακού κ προ παντός χωρίς αλαζονεία κ μικροεγωισμούς, αυτά νικάνε τη φυλή μας. Καλημέρα αδερφοί μας.
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
    3. ΑΓΑΠΗΤΕ Capricorn ♑️ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ,
      ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ, ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις