Μια πραγματική πανδημία

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "SUP ADVERTISE A PANDEMIC! YOU DON'T NEED TO IF IT WAS REAL, WE WOULD KNOW." 
 
Μια πραγματική πανδημία, δεν χρειάζεται 24/7 διαφήμιση, για να σου υπενθυμίζουν ότι υπάρχει..
 
Η πραγματική πανδημία, δεν χρειάζεται ακριβοπληρωμένες εκστρατείες marketing και ατελείωτη προπαγάνδα, από το σύνολο των social media...
 
Σε μια πραγματική πανδημία, ο κόσμος έχει ανάγκη από κάθε είδους ψυχολογική υποστήριξη και όχι να ναρκοθετούν τα σπίτια τους με τον φόβο, τον πανικό και τον θάνατο, τα καλοληρωμένα μμε...
 
Σε μια πραγματική πανδημία, δεν μπανάρεται και δεν φιμώνεται το σύνολο σχεδόν των επιστημόνων, που εκφράζουν διαφορετική άποψη..
 
Όταν ένα φάρμακο αποδεδειγμένα και μετά από πολυετείς πραγματικές δοκιμές σε ανθρώπους δουλεύει και είναι ασφαλές, με ελάχιστο ρίσκο για την υγεία και με ελεγχόμενες παρενέργειες, δεν χρειάζεται να δώσεις εντολή, να απειλήσεις, να εξαπατήσεις, να προπαγανδίσεις, να ψηφίζεις νόμους για την υποχρεωτική λήψη του...
 
Εάν η κατάσταση σε μια πραγματική πανδημία ήταν απελπιστική, κάθε είδους προπαγάνδα θα ήταν περιττή...!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

  1. Επίσης ένα πραγματικά αποτελεσματικό και χωρίς επικίνδυνες παρενέργειες φάρμακο δεν χρειάζεται (και μάλιστα για πρώτη φορά) θέσπιση νόμων για απαλλαγή των ευθυνών από τυχόν θανατηφόρες παρενέργειές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΟΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΑΒΟΥΝ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΦΙΜΩΤΡΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΟ, ΑΣΟΡΤΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ, ΑΣΟΡΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ, ΜΑΣΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΣΤΡΑΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ ΕΞΟΔΟ.

    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΣΑΚΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΟΜΠΟΥΡΔΑΣ.

    ΕΙΠΑΜΕ ΜΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΛΙΓΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΛΩΝ.

    ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΘΑ ΠΕΦΤΑΝΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ.
    15 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΩ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΦΥΤΑ, ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΞΥΓΟΝΟ.
    ΟΥΤΕ ΜΑΣΚΑ, ΟΥΤΕ ΤΕΣΤ, ΟΥΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις