Πειραματισου

Θεωρία συνομωσίας στην Κύπρο:Πιάνουν Bluetooth όσοι εμβολιάστηκαν 

Πειραματισου, βάλε

μπλουτουθ κινητό εν μέσω πλήθους 

να δεις  ποιες συσκευές  αναγνωρίζει δίπλα σου 

αλλά και κατι άλλες που δεν έχουν ταυτότητα..

Όσες δεν έχουν ταυτότητα 'ίσως' είναι εμβολιασμενων. 





Αναγνωστης

Σχόλια

  1. Άκουσα ότι ισχύει.
    ΤΟ ΔΟΚΊΜΑΣΕ ΚΑΡΔΙΟΛΌΓΟΣ
    ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΊΣ ΤΟΥ....

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έχω κάνει... Δεν βγάζει πάντα.. Βγάζει ένα 12ψηφιο αριθμό με μπροστά σηματάκι Bluetooth... Τις πρώτες μέρες που μαθεύτηκε πριν κάνα 15ημερο έβγαζε.. Τις τελευταίες μέρες όχι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αστυνόμος Μπέεεκας09 Ιουνίου, 2021 11:37

    Εφόσον ισχύει αυτό μέ τό μπλέ δόντι τότε πιθανότατα είναι η τεχνολογία πού χρησιμοποιεί τό σύστημα γιά νά αναγνωρίζει τούς εμβολιασμένους. Σέ αυτή τήν περίπτωση ας αναρωτηθούν όλοι αυτοί πού σώθηκαν τί έχουν βάλει μέσα στό αίμα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως ο δωδεκαψηφιος αριθμός είναι από τις κεραίες 5g που ειναι σε εμβέλεια?
    Που κακώς δεν λενε και ποιάς εταιρείας είναι.Οποιος θέλει να το τσεκαρει download εφαρμογουλα για rfr συχνοτητων και μια απλή βόλτα με το αμάξι.

    Κοφτε επιτέλους τις μαλακιες με τα μαγνητακια και τα bluetooth...θέλετε και να αφυπνίσετε και τον κόσμο.

    Αλλά εδω περιμένετε να σας σώσει αυτος που ο μπαμπας του το 39' προωθούσε στην Αμερική το ναζιστικό κομμα του Χίτλερ και τύπωνε καπελακια και μπλουζάκια με σβαστιγκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή μιλάς για μαλακίες πως γίνεται να στέκεσαι στο ίδιο σημείο, σε συγκεκριμένη περιοχή και να καταγράφει το δόντι 8 κωδικούς γιατί περνάει στα δυο μέτρα παρέα με ηλικιωμένους και μόλις απομακρυνθούν οι 8 ηλικιωμένοι να σβηνουν οι κωδικοί απ την οθόνη του κινητού;
      Πως γίνεται εγώ που είμαι μαλάκας όπως λές να εχω ενοίξει το μπλε δόντι μεσα στο σπίτι μου και να μην δείχνει τίποτα και μόλις ήρθε ο εμβολιασμένος επισκέπτης μου, να κατέγραψε έναν και μόνο κωδικό το κινητό; Παρέμεινε ο κωδικός, ο ένας και μοναδικός οσο έμεινε ο επισκέπτης, ο οποίος δεν είχε κινητο μαζί του και μόλις πήγε στο καλό ο επισκέπτης έσβησε ο κωδικός.
      Δεν ξέρω τι πιανει το δόντι, ούτε ποιός είναι τελικά ο μαλάκας.
      Να προσέχουμε λίγο, να το ψάξουμε και να υπάρχει αλληλοβοήθεια. Με ξερολέ κορώνες ελληναράδικες μόνο εκνευρίζεις.

      Από Φρικιό

      Διαγραφή
  5. Παιδιά μπείτε εδώ και διαβάστε σχετικά: https://dionios.blogspot.com/2021/06/blog-post_78.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΑΛΙΕΣΤΕ, ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟ, ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ 12 ΨΗΦΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΕ Ε-MAIL ΣΤΟΝ SINOMOSIOLOGO, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΡΘΡΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    MONO ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
    ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΙΝΗΤΟ ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΕΧΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ BLUETOOTH, ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ Σ ΕΝΑΝ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ. ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΑΝΑΡΩ ΔΗΛΑΔΗ, ΡΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΩ ΝΕΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλία μου, τα συστημικά κινητά, που λέω κι εγώ, δεν πιάνουν. Δεν πιάνουν όλα τα κινητά. Κατά περίεργο τρόπο πρωτοπορούν τα κιne ζιka. Το Sam σουν ng δεν δίνει. Δίνουν αμέσως τα ξια o mi. Το ανοίγεις και πας στην ρύθμιση: συσκευές χωρίς όνομα.
      Ευχαρίστως να στείλω φωτό, μόνο να το δει κάποιος που γνωρίζει να ξεχωρίζει τι βλέπει. Συγχωρέστε με που γράφω περίεργα, αλλά για ευνόητους λόγους. Διότι κατηγοριοποιούν οι συσκευές τι ανιχνεύουν.

      Από Φρικιό

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ Β26, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΕΤΙΑ.

      Διαγραφή
  7. έλεός το έχετε κάψει τελείως τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει σας το λέω ως ηλεκτρονικός πανεπιστήμιου ,θα με κάνετε να σκίσω τα πτυχία μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δοκίμασα .... λειτουγη ... Εχω σπουδάση κ, εγω Πληροφορική....

      Διαγραφή
  8. Εχεται απόλυτο δικαιο... Ειμαι Η.Μ.κτλ. ..το δοκίμασα η ΜΑC φαίνεται καθαρα και ειναι ακριβως οπως το εγραψε ο Ανώνυμος ... αλλοιως πρέπει νά σχίσω και εγω τά πτυχ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://blog.elevensoftware.com/how-mac-address-randomization-can-affect-the-wifi-experience
    Σχετικά με τα ανύπαρκτα mac addresses, είναι μια εξυπνάδα της Apple και των android 8+ για να μην βρίσκουν τρίτοι το mac address τους. Όλα τα android πριν το 8 εμφανίζουν τα τυχαία νούμερα, ενώ τα Apple και τα android 8+ τα αγνοούν "επιδεικτικά" αφού ξέρουν ότι είναι μουφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις