Στραγηγός Φλυνν: Τώρα, είναι η σειρά μας και τα γάντια έχουν βγει...!!!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ: Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΛΙΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ  ΓΚΙΟΥΛΕΝ 

Ο στρατηγός Φλυνν ανέβασε χθες στο διαδίκτυο ένα

απόσπασμα ομιλίας του Προέδρου Τραμπ, θέλοντας να στείλει προς πάσα κατεύθυνση ένα πολύ δυνατό μήνυμα.

Πρόεδρος Τραμπ:» Όπως όλοι γνωρίζουν, η οικογένειά μου, η μεγάλη σας χώρα και ο πρόεδρός σας, έχουν περάσει μία τρομερή δοκιμασία από κάποιους πολύ ανέντιμους και διεφθαρμένους ανθρώπους. Έκαναν τα πάντα για να μας καταστρέψουν και με τον τρόπο αυτό, έβλαψαν πολύ άσχημα το έθνος μας. Ξέρουν, ότι αυτό που κάνουν είναι λάθος. Αλλά βάζουν τον εαυτό τους πολύ πιο μπροστά από τη μεγάλη μας χώρα. Πριν από εβδομάδες και πάλι χθες, θαρραλέοι Ρεπουμπλικανοί πολιτικοί και ηγέτες, είχαν τη σοφία, το σθένος και τη δύναμη να κάνουν αυτό, που όλοι γνωρίζουν ότι ήταν σωστό. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν την πίστη τους ως δικαιολογία για να κάνουν αυτό που ξέρουν ότι είναι λάθος. Ούτε μου αρέσουν οι άνθρωποι που λένε “προσεύχομαι για σένα”, ενώ ξέρουν ότι δεν είναι έτσι. Τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν πληγωθεί. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε αυτό να συνεχιστεί».

Το βίντεο του στρατηγού, κλείνει με το εξής μήνυμα: «Tώρα, είναι η σειρά μας και τα γάντια έχουν βγει!»

Ο στρατηγός Φλυνν, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο  το κλίμα που επικρατεί στο περιβάλλον του Προέδρου Τραμπ, αλλά και τις προθέσεις του ιδίου για το μέλλον. Ένα κλίμα συγκρουσιακό σε πολιτικό, ιδεολογικό και γεωπολιτικό επίπεδο.

Ο Άντονυ Φάουτσι, έχει διαπράξει εσχάτη προδοσία, συγκαλύπτοντας την Κινεζική βιολογική επίθεση στις ΗΠΑ. Νέα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια καθημερινά για τα εγκλήματά του και το βρώμικο ρόλο του σε στην ιστορία του κορωνοϊού. Υπάρχει μεγάλη διάθεση στις Πολιτείες κλειδιά που κατοχυρώθηκαν στο Τζο Μπάιντεν, να γίνει επιστάμενος επανέλεγχος των ψηφοδελτίων και των μηχανών, από ανεξάρτητες αρχές και ειδικούς.

Η Αμερικανική κοινή γνώμη παρακολουθεί συγκλονισμένη την καταστροφή που έχει φέρει ο Μπάιντεν μέσα σε τρεις μήνες.Πληθωρισμός, ανεξέλεγκτη παράνομη μετανάστευση, ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας, πολιτισμική επίθεση στα θεμέλια του Αμερικανικού έθνους, ιλιγγιώδης αύξηση του δημοσίου χρέους και άνευ προηγουμένου κυβερνητική αυθαιρεσία και θεσμική εκτροπή.

Οι Αμερικανοί, όλο και περισσότερο συνειδητοποιούν ότι ο Μπάιντεν, είναι ένας παράνομος Πρόεδρος, που συνεργάστηκε με την Κίνα, ώστε να κερδίσει τις εκλογές. Οι κατηγορίες και τα στοιχεία  που μαζεύονται σιγά – σιγά στον ορίζοντα, είναι ικανά να τινάξουν στον αέρα το Δημοκρατικό κόμμα και μάλιστα, να το καταστήσουν συνεργό στη βιολογική επίθεση που δέχθηκαν οι ΗΠΑ.

Ασπαζόμαστε και εμείς, την άποψη του στρατηγού Φλυνν, ότι τα γάντια έχουν βγει πλέον, μέσα στο βαθύ σύστημα. Ακόμα και οι πιο δύσπιστοι στον κρατικό μηχανισμό, αντιλαμβάνονται ότι η χώρα τους δέχθηκε επίθεση και μάλιστα, σε συνεργασία με τον εσωτερικό εχθρό. Τις διεφθαρμένες Ελίτ του Δημοκρατικού κόμματος.

Η φάκα, αρχίζει να κλείνει και τα ποντίκια έχουν πιαστεί μέσα σε αυτή…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Έ, άντε λοιπόν πια. Επίθεση. Το 99% του παγκόσμιου πληθυσμού υποφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΡΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ !
    ΒΑΡΑ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ !.
    ΟΥΤΕ ΕΛΕΟΣ ,ΟΥΤΕ ΟΙΚΤΟΣ .
    ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΙΚΕΣΙΕΣ.
    ΑΡΓΑ ΠΙΑ.ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περιμένουμε...
    Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις