Το κεφάλι ψηλά

 

Όσο κυλάει ο καιρός

αφηνιάζουν.

Τέτοια λύσσα δείχνει πανικό. Δεν θα Εμβολιαστεί Έλληνας πολίτης που δεν το επιθυμεί. Και αν απολυθεί λέω ΑΝ….Ας απευθυνθεί σε κάποιον καλό δικηγόρο να κινηθεί νομικά και ας δημοσιοποιήσει τα στοιχεία της επιχείρησης. Ξεφτιλίστε τους. Τρομοκρατούν γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος να πείσουν τον κόσμο να φτάσει στην πόρτα των Εμβολιαστικών Κέντρων. Μόνο που οι τρομοκρατημένοι τους τελειώσαν.

Οι ουρές μειώθηκαν και οι προσέλευση δεν είναι αναμενόμενη. Δεν έχεις το δικαίωμα να υποχρεώσεις κανέναν, ούτε να επέμβεις στο σώμα του, χωρίς την συγκατάθεσή του. Τα Συνταγματικά Δικαιώματα του, πρέπει να τα γνωρίζει κάθε Έλληνας πολίτης. Να πατήσει πάνω σε αυτά, να αντισταθεί, να πολεμήσει. Το κλειδί της πατρίδας μας στα χέρια των Ελλήνων. Αυτοί που έχουν θάρρος και δύναμη, δεν πάνε ποτέ χαμένοι. Αυτοί που δεν έχουν την αίσθηση του φόβου αποτελούν πρόβλημα για την σημερινή κοινωνία της υποδούλωσης αλλά είναι και αυτοί που έχουν το κλειδί στα χέρια τους. Και εσύ που έτρεξες και άπλωσες το χέρι στην επιχείρηση Ελευθερία (Ο Θεός γελάει), βούλωσε το επιτέλους. Έκανες αυτό που ήθελες. Τώρα κάτσε στην άκρη και κοίτα το δέντρο. Αφήστε μας να ασχοληθούμε με το δάσος…

Ψηλά το κεφάλι αδέρφια. Ενωμένοι είμαστε ανίκητοι. Κι αν κερδίσαμε κάτι 15 μήνες μετά είναι ότι έχουμε ο ένας τον άλλον. Όπου πάει ένας πάμε όλοι…Και δεν υπάρχει σε αυτήν την εποχή τίποτα πιο όμορφο από αυτό… Καλή Ανατολή Σε Όλους.. 

 

 

 

 

 

Αρτέμιδα Ελαφηβόλος


 

 

Σχόλια

  1. Τελευταίο μέλος στο team των αφηνιασμένων είναι και ο Καρατζαφέρης. Μας αρνείται ότι έχουμε δικαίωμα να μην δεχθούμε τη σύριγγα-πείραμα στο σώμα μας.
    Τώρα καταλαβαίνω ότι ήταν νομοτελειακό να σβηστεί από τον χάρτη το κόμμα του.Δεν άξιζε κάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τουρκαλβανός Kara Jaffer μπορεί αν θέλει να πάει να μαμηθεί ελεύθερα. Συνταγματικό δικαίωμα του καθενός να κάνει χρήση το σώμα του όπως θέλει.
    Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ευχαριστούμε για την αλήθεια στους Έλληνες.Ειναι απαραίτητη να ακούγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΛΗΝΙΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.
    ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ Η ΑΠΟΛΥΣΗ Η ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΙΣΘΟΥ,
    ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΥΤΙΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΠΕΛΑΤΩΝ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ.
    ΣΟΒΑΡΑ; ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΡΕ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΙ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
    ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ MAΣ;
    ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΡE ΠΙΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις