Το διαδίκτυο ξεβράζει τη Γενοκτονία!!!

Η ζωή μετά το θάνατο 

38χρονος απο Χαλκιδα..50χρονος απο Ναξο 52χρονος απο Δραμα.....Τα ταξίδια στην "Ελευθερια" του Κούλη συνεχίζονται..

 

38χρονος απο τη Χαλκίδα ο Νάσος Κάτρης  έσβησε ξαφνικά στις 09/06/21  μετα τον εμβολιασμό του οπως καταγράφει σε ανάρτηση της η κ.Μαρια Φαναριώτη στο διαδίκτυο…Το συμβάν ερχεται μετα απο τρεις θανάτους μέσα σε λίγες μερες δείχνοντας αυξητική τάση με μια Κυβέρνηση να μην εχει οριο για να θέσει τα πειραματικά εμβόλια που χορηγούνται χωρις αδεια και μετατρέπουν τους πολίτες σε πειραματόζωα.. 

 

 

 

 

Πολλές περιπτώσεις ξεβράζει το διαδίκτυο και τις μαθαίνουμε καθυστερημένα…Οπως τις τέσσερεις περιπτώσεις απο Ναξο με δυο Νεκρούς και δυο σε κρίσιμη κατάσταση.

 4 Ναξιώτες, 2 άνδρες και 2 γυναίκες οι οποίοι είχαν εμβολιαστεί με τα εμβόλια pheizer & J&J, ηλικιών 50-70 ετών, είχαν δυσάρεστη εξέλιξη στην υγεία τους.

Συγκεκριμένα, οι 2 γυναίκες υπέστησαν περικαρδίτιδα και θρόμβωση, αντίστοιχα, με συνέπεια να διακομισθούν στην Αθήνα. Οι δε 2 άντρες είχαν τραγική κατάληξη καθώς έχασαν τη ζωή τους, ο ένας(50χρονος) 3 ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με το σκευασμα της  j&j και ο δεύτερος(70χρονος) έπαθε ανακοπή 2 εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό.

Καμία ανακοίνωση δεν έχει εκδοθεί από τη διοίκηση του νοσοκομείου Νάξου, καμία ενημέρωση από τα τοπικά ηλεκτρονικά site, απόλυτη σιωπή!

Ενας ακόμη αναγράφει οτι πέθανε στη Δράμα….Και ολα αυτα στο διαδίκτυο ..επίσημα τα Κρύβουν….Οι αριθμοί συνεπώς που καταγράφονται στην Ευρωπαϊκή Βάση δεδομένων εχει πολύ λιγότερα περιστατικά απο τα πραγματικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ..ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 24ΩΡΑ

Νεα τραγωδία …18χρονη νεκρη μετα τον εμβολιασμό της με astrazeneca…Μητσοτάκη με ποσα παιδιά νεκρά θα είσαι ικανοποιημένος?

32χρονος νεκρος μετα το τσιμπημα με astrazeneca…Η “ελευθερία” του Κούλη με ανθρώπους πειραματόζωα!!!

Έκανε τη πρώτη δοση και επαθε ανακοπή…Ακομη μια νεα γυναίκα στο ταξιδι της “Ελευθερίας” του Μητσοτάκη!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Αστυνόμος Μπέεεκας12 Ιουνίου, 2021 00:46

    Νέο: http://www.press-gr.com/2021/06/54.html
    Γνωρίζουμε μόνο τά λίγα περιστατικά πού φίλοι καί συγγενείς δημοσιεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις