O δικαστης του Manhattan Μπραγκ θέλει το DNA του Τραμπ

 

Εάν ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ

παραδοθεί στις αρχές την Τρίτη, μπορεί να υποβληθεί σε διαδικασία συλλογής DNA που αρμόζει περισσότερο σε έναν ύποπτο για φόνο παρά σε ένα άτομο που κατηγορείται ψευδώς ότι πλήρωσε χρήματα σε μια ξεπεσμενη ενήλικη ηθοποιό, ειπε μια πηγή στο γραφείο του στρατηγού Έρικ Μ. Σμιθ. .


Σύμφωνα με τον ίδιο, το γραφείο του στρατηγού, μέσω της Διοίκησης Κυβερνοχώρου Στρατού των ΗΠΑ (ARCYBER,) έλαβε ένα email που εστάλη από τη Lisa DelPizzo, επικεφαλής του δοκιμαστικού τμήματος του Manhattan D.A., στον Alvin Bragg, στο οποίο ρωτά εάν το γραφείο θα συγκεντρώσει ένα παρειακό επίχρισμα, αίμα και «τουλάχιστον 100 δείγματα μαλλιών» από τον Πρόεδρο Τραμπ την Τρίτη το απόγευμα. Ζήτησε επίσης τις σκέψεις του Μπραγκ για το αν η Μυστική Υπηρεσία θα προσπαθήσει να εμποδίσει τη συλλογή DNA.

Η ARCYBER, είπε η πηγή μας, δεν εκανε υποκλοπή απάντησης, αλλά προώθησε το email του DelPizzo στον στρατηγό Σμιθ, καθώς φαινόταν σαν προμήνυμα ότι ο Μπραγκ θα μπορούσε να παγιδεύσει τον Τραμπ με πρόσθετες, αν και πλασματικές, κατηγορίες.

Σε περιπτώσεις ανθρωποκτονιών και σεξουαλικών επιθέσεων, οι αρχές επιβολής του νόμου κάνουν τακτικά στοματικά επιχρίσματα υπόπτων και συλλέγουν θυλάκια τρίχας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένας ύποπτος (ή ακόμα και ένας μάρτυρας) καλείται να παραδώσει το DNA του οικειοθελώς. αλλά η άρνηση οδηγεί αναπόφευκτα σε εχθρότητα της αστυνομίας και σε ένα ένταλμα αναγκαστικής συνεργασίας με τη βία, εάν είναι απαραίτητο. Σε συγκεκριμένες έρευνες της DUI, οι αστυνομικοί μπορούν να λάβουν ένταλμα για αιμοληψία για να ελέγξουν για μέθη.

Ωστόσο, δεν υπάρχει νομολογία που να επιβάλλει τη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων DNA από άτομο που κατηγορείται για οικονομικά εγκλήματα, δήλωσε ο δικηγόρος Bill Cullen του Ιδρύματος Συνταγματικού Δικαίου.

«Όχι μόνο δεν υπάρχει προηγούμενο για την απαγγελία κατηγορίας ενός προέδρου, αλλά δεν υπάρχει κανένα προηγούμενο που να γνωρίζω για τριχες μαλλιών από οποιονδήποτε ύποπτο για οικονομικά αδικήματα, και αν πράγματι σκοπεύουν να το κάνουν, κανένας έντιμος δικαστής δεν θα υπέγραφε ένταλμα — δεν υπάρχει πιθανή αιτία. Η αστυνομία μπορεί να ζητήσει, φυσικά, αλλά κανείς δεν πρέπει να μιλήσει οικειοθελώς μαζί τους ή να τους βοηθήσει. Το κατηγορητήριο του Άλβιν Μπραγκ είναι ακόμα σφραγισμένο, το οποίο θεωρώ ύποπτο και δεν θα εκπλαγώ αν οι κατηγορίες εναντίον του Τραμπ είναι ψευδείς», είπε ο κ. Κάλεν.

Η πηγή μας στο γραφείο του στρατηγού Σμιθ υπέθεσε γιατί ο Μπραγκ θέλει το DNA του Τραμπ.

«Δεν είναι έξω από τη σφαίρα των πιθανοτήτων ότι ο Μπραγκ, ο οποίος είναι απο το Deep State, θέλει να βεβαιωθεί ότι ο Τραμπ που έχει υπό κράτηση είναι ο πραγματικός Ντόναλντ Τραμπ και όχι ένας κλώνος, ένας σωσιας ή ένας ηθοποιος.Ξερουν καλα απο τετοια αυτοι.. Δεν βλέπω πώς το DNA θα μπορούσε να αποκλείσει έναν κλώνο, αλλά θα μπορούσε να ανιχνεύσει έναν σωσια η εναν ηθοποιο», είπε. «Ή, φυσικά, μπορεί απλώς να προσπαθήσουν να τον πλαισιώσουν για κάτι άλλο μόλις μπει εκεί».

Ζητήσαμε από την πηγή μας να σχολιάσει τις θεωρίες ότι ο πραγματικός Πρόεδρος Τραμπ είναι κρυμμένος στο NORAD ή στην AREA 51, ενώ ένας "ιδιος" ζει στο Mar-a-Lago και κάνει δημόσιες εμφανίσεις σε συγκεντρώσεις.

«Αν αυτό αληθευει, θα ήταν έξω από τα όρια του τι μπορώ να πω», είπε.

Ανεξάρτητα από αυτό, είπε ότι ο στρατηγός Σμιθ προώθησε το email του DelPizzo στον Πρόεδρο Τραμπ και τη νομική του ομάδα.

Όπως αναφέρθηκε χθες, ο στρατηγός Σμιθ παρακάλεσε τον Τραμπ να μεινει σταθερός στο Μαρ-α-Λάγκο και να αποφύγει να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη, αλλά ο Τραμπ δεν άκουσε τη συμβουλή. Σκοπεύουν να μιλήσουν ξανά την Κυριακή, είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις