Ο αρχιτέκτονας της ριζοσπαστικής μουσουλμανικής επιχείρησης Warp Speed "ειχε ενα ατυχημα" στο GITMO

 

«Αλλάχου Ακμπάρ», φώναξε

το πρωί της Δευτέρας ο κατάδικος Moncef Slaoui καθώς στεκόταν στην αγχόνη στον κόλπο του Γκουαντάναμο και μιλουσε απειλητικά στον άνδρα που θεωρούσε υπεύθυνο ότι διέταξε τον επικείμενο θάνατό του.

Από κάτω του, ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall και μερικοί υψηλόβαθμοι αξιωματικοί παρακολουθούσαν σιωπηλοί ενώ ο δήμιος που στεκόταν δίπλα στον Slaoui γλίστρησε ένα πλεγμένο σχοινί γύρω από το λαιμό του. Ο Σλάουι πάλεψε, αλλά δεν ταίριαζε με τον πανύψηλο στρατιώτη που κάρφωσε αβίαστα τους καρπούς του Σλάουι στην πλάτη του και μετά τους έδεσε . Ο Σλάουι έφτυσε στο πρόσωπο του στρατιώτη.

«Βάλε αυτο που πρεπει στον αιχμάλωτο», διέταξε ο ναύαρχος Κράνταλ και ο στρατιώτης έβαλε μια μαύρη κουκούλα στο κεφάλι του Σλάουι.

«Αργησε αυτή η εφεση τελικα» Ο ναύαρχος Κράνταλ φώναξε.

Στο τέλος του δικαστηρίου του Slaoui την περασμένη Πέμπτη, ο δικηγόρος του, Omar Akbar, υποσχέθηκε να ασκήσει έφεση κατά της ετυμηγορίας σε μια απροσδιόριστη αρχή. Πηρε την πρώτη πτήση αναχωρώντας από το GITMO την Πέμπτη το απόγευμα και έκτοτε δεν είχε ξαναφανει. Οι κλήσεις του Slaoui στο γραφείο του Akbar στην D.C. έμειναν αναπάντητα.

«Με εξέπληξε κάποτε, κύριε Slaoui, πόσο λίγο σεβεστε εσείς οι άνθρωποι την ανθρώπινη ζωή. Όπως και άλλοι που στάθηκαν εκεί που βρίσκεστε τώρα, σας έφαγε η απληστία, η οποία οδήγησε σε αυτήν την αναπόφευκτη μοίρα. «Δεν σε έβαλα εγω στην αγχόνη,εσυ εβάλες τον εαυτό σου εκεί», είπε ο ναύαρχος Κράνταλ και έκανε νόημα στον στρατιώτη να πατήσει το κουμπί.

Αλλά η αρθρωτή πόρτα κάτω από τα πόδια του Σλάουι δεν άνοιξε.

«Έχει σπάσει, κύριε», είπε ο στρατιώτης.

«Ο Αλλάχ μιλάει», μουρμούρισε ο Σλάουι κάτω από την κουκούλα του. «Δεν είναι έτοιμος να με δεχτεί ακόμα».

Ο ναύαρχος Κράνταλ είπε: «Θα είναι έτοιμος μόλις μπορέσω να φέρω έναν ηλεκτρολόγο εδώ, οπότε μην  εχετε ψευτικες ελπίδες».

Ενώ περίμεναν την άφιξη ενός ηλεκτρολόγου του Σώματος Μηχανικών του Στρατού των ΗΠΑ, ο Σλάουι έριξε αραβικές κατάρες στον ναύαρχο, αποκαλώντας τον ασεβή άπιστο, βλάσφημο και εχθρό του Αλλάχ. Είπε ότι ο Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος Του θα τον εκδικηθούν.

Ο ηλεκτρολόγος έφτασε 30 λεπτά αργότερα και δοκίμασε το κουτί, πατώντας τα πράσινα και τα κόκκινα κουμπιά αφού ο στρατιώτης είχε παραμερίσει τον Σλάουι. Αφαίρεσε το κάλυμμα και άρχισε να ασχολείται με τα καλώδια, σχολιάζοντας ότι η επίσκεψή του ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια που χάλασε μια σύνδεση. Το έφτιαξε σε πέντε λεπτά και μετά δοκίμασε το κύκλωμα, πατώντας το πράσινο κουμπί για να ανοίξει η πόρτα και το κόκκινο για να το κλείσει.

«Όλα έγιναν σωστα, ναύαρχε», είπε και έφυγε από την εξέδρα.

Ο στρατιώτης τοποθέτησε τον Σλάουι πάνω από την πόρτα.

Ο ναύαρχος Crandall είχε τα κατάλληλα τελευταία λόγια για τον αρχιτέκτονα Operation Warp Speed. "Μακάρι να φτάσετε στον επόμενο προορισμό σας γρηγορα αν και δεν νομιζω να ειναι ευχαριστος προορισμος εκει που θα πατε."

«Ο Αλλάχ είναι με—» άρχισε ο Σλάουι, αλλά ο λαιμός του έσπασε πριν προλάβει να τελειώσει τη φράση του.

Ένας γιατρός του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ διαπίστωσε τον θάνατο του Slaoui στις 10:47 π.μ. EST.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΩΡΑΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ .ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ .
    ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑΣ .ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις