Το δυτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα υφίσταται κατάρρευση 8 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, ακολουθεί επανάσταση


Η κατάρρευση του δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος είναι μια μαθηματική βεβαιότητα, επειδή οι πρόσφατες αυξήσεις επιτοκίων προκάλεσαν απώλεια τουλάχιστον 8 τρισεκατομμυρίων δολαρίων για τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Οι κυβερνήσεις προσπαθούν να το επιβάλουν στους πολίτες. Η επανάσταση θα είναι το αποτέλεσμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρωτοφανείς αναταραχές ξεπερνούν τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Πακιστάν, το Ισραήλ και πολλά άλλα μέρη.

Υπάρχει επίσης μια παγκόσμια αφύπνιση για το γεγονός ότι η λεγόμενη «παγκόσμια τάξη βασισμένη σε κανόνες», σημαίνει την κυριαρχία από γενοκτονικούς εγκληματίες που λατρεύουν τον Σατανά. Αυτό σημαίνει ότι οι μαζικές συλλήψεις και τα δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου είναι αναπόφευκτες.

Το ερώτημα τώρα είναι ποιος αρχηγός μαριονέτας της Χαζαρικής μαφίας θα πέσει πρώτος, ο Εμανουέλ Μακρόν της Γαλλίας ή ο Μπενιαμίν Νετανιάχου του Ισραήλ; Όποιος κι αν είναι, θα τους ακολουθήσουν εν συντομία ο ψεύτικος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν στις ΗΠΑ, ο Τζάστιν Καστρντό στον Καναδά, ο Όλαφ Σολτς στη Γερμανία και η Ούρσουλα φον ντε Λάιεν της ΕΕ. Άλλα ντόμινο που θα πέσουν θα είναι ο ψεύτικος Πάπας Φραγκίσκος και ηγέτες μαριονέτας στο Πακιστάν, τη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία κ.λπ.

Εφόσον η χρεοκοπία της άρχουσας τάξης της δυτικής Χαζαρικής μαφίας είναι η αιτία της πολιτικής αναταραχής, ας δούμε πρώτα τις τελευταίες εξελίξεις σε αυτό το μέτωπο. Η βασική ιστορία είναι ότι ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείς να αποφύγεις την πραγματικότητα, τελικά, βρίσκει τον τρόπο να καλύψει τη διαφορά. Το KM άρχισε να αποφεύγει πρώτα την πραγματικότητα επιτρέποντας στις τράπεζες να δανείζουν $100 για κάθε $8 που έχουν. αυτοί είναι οι λεγόμενοι «κανόνες BIS». Αυτό είναι επικίνδυνο γιατί σημαίνει μεγαλύτερη από δεκαπλάσια μόχλευση. Έπειτα, καθώς αυτό κατέρρεε, ο Μπιλ Κλίντον Ροκφέλερ ανέβασε το όριο επιτρέποντας 1000 ή περισσότερες φορές μόχλευση. Αυτό μετέτρεψε το μεγαλύτερο μέρος του δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος σε μια γιγαντιαία παραίσθηση γνωστή ως παράγωγα με αμέτρητα gazillion $ (φανταστικός αλλά πολύ μεγάλος αριθμός) χτύπησε μέσα σε υπερυπολογιστές τράπεζας.

Το πρόβλημα είναι ότι ο υπόλοιπος κόσμος, ειδικά οι Ασιάτες, επέμεναν να πληρώνονται με χρήματα που υποστηρίζονται από πραγματικά πράγματα που υπάρχουν στην πραγματικότητα. Για να συνεχίσουν να πληρώνουν χρέη προς την Ασία κ.λπ., η εταιρεία Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και οι ιδιοκτήτες της έκλεψαν πετρέλαιο από το Ιράκ και άλλες χώρες, εκβίασαν το αυγό της φωλιάς της Ιαπωνίας, ανάγκασαν τον κόσμο να αγοράσει τοξικά εμβόλια κ.λπ. Ο πόλεμος στην Ουκρανία ήταν η τελευταία τους ταχύτητα καθώς το χρησιμοποίησαν για να πουλήσουν τα όπλα τους και να ξεπλύνουν κλεμμένα κρυπτονομίσματα μέσω της κεντρικής τράπεζας της Ουκρανίας. 


Επειδή ούτε αυτό ήταν αρκετό, οι Ροκφέλερ, οι Ρότσιλντ κ.λπ., άρχισαν να εκβιάζουν ακόμη περισσότερα χρήματα από τον ευρωπαϊκό και τον αμερικανικό λαό,

Για παράδειγμα, ανατίναξαν τον αγωγό Nordstream για να αναγκάσουν τους Ευρωπαίους να αγοράσουν LNG από τις ΗΠΑ σε τετραπλάσια τιμή από την τιμή που πλήρωσαν στη Ρωσία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι συνολικές εισαγωγές LNG της ΕΕ από τις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 154 τοις εκατό το 2022 σε σύγκριση με το 2021. Περιττό να πούμε ότι το ευρωπαϊκό βιοτικό επίπεδο μειώθηκε ανάλογα. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η Ευρώπη βρίσκεται τώρα στις φλόγες (περισσότερα για αυτό αργότερα).

Ο μεγαλύτερος εκβιασμός τώρα προέρχεται από τα ιδιόκτητα επιτόκια FRB. Ως αποτέλεσμα των πρόσφατων αυξήσεων επιτοκίων, η εφημερίδα Indian Express εκτιμά ότι οι τράπεζες των ΗΠΑ έχουν χάσει τουλάχιστον 2 τρισεκατομμύρια δολάρια, ενώ οι τράπεζες εκτός των ΗΠΑ έχουν χάσει 6 τρισεκατομμύρια δολάρια σε επενδύσεις σε ευαίσθητα στοιχεία ενεργητικού από το 2022.

https://www.newindianexpress.com/web-only/2023/mar/23/a-new-global-banking-crisis-2558810.html

Σε αυτή τη συντηρητική εκτίμηση ζημιών ύψους 8 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, οι τράπεζες των ΗΠΑ που είναι ασφαλισμένες από το FDIC έχουν περιουσιακά στοιχεία σχεδόν 24 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ το FDIC έχει μόνο 125 δισεκατομμύρια δολάρια στο πολεμικό του σεντούκι. Ακόμη και αυτά τα 125 δισεκατομμύρια δολάρια έχουν χαθεί επειδή οι τράπεζες των ΗΠΑ δανείστηκαν 153 δισεκατομμύρια δολάρια με τιμωρητικό 4,75% έναντι εξασφαλίσεων στο παράθυρο των εκπτώσεων. Αυτό είναι περισσότερο από ό,τι κατά τη διάρκεια της κρίσης Lehman του 2008. Αυτό δεν λαμβάνει καν υπόψη τις απώλειες τετράδας δισεκατομμυρίων δολαρίων που έχουν οι τράπεζες σε τυχερά παιχνίδια παραγώγων. Σε ένδειξη αυτή τη φορά ακόμη και οι κεντρικές τράπεζες πέφτουν, η ολλανδική κεντρική τράπεζα έχασε σχεδόν μισό δισεκατομμύριο ευρώ πέρυσι, την πρώτη της απώλεια από τη μεγάλη ύφεση του 1931. Αυτή είναι μόνο η αρχή.

https://nltimes.nl/2023/03/23/dutch-central-bank-reports-first-loss-since-1931-amid-rising-interest-rates

Αυτή η οικονομική κρίση θα οδηγήσει αναπόφευκτα στην κατάρρευση της Παγκόσμιας Τράπεζας, του ΔΝΤ, της BIS και των περισσότερων διεθνών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων καθώς και πολλών κυβερνήσεων. 

Eχει κανεις αμφιβολια για την αποτυχια και την καταρρευση του συστηματος....;





 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις