Χαμός σε υποκαταστήματα της Eurobank.Έλληνες πολίτες απαιτούν κούρεμα δανείων όπως αυτό του αναπληρωτή υπουργού ανάπτυξης Νίκου Παπαθανάση


Κούρεμα δανείων όπως αυτό που έγινε στον αναπληρωτή υπουργό ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση απαιτούν οι Έλληνες πολίτες από την Eurobank.

Όπως δήλωσε υπάλληλος υποκαταστήματος στην Αττική υπάρχουν δεκάδες πολίτες οι οποίοι παίρνουν τηλέφωνο και ζητούν την ίδια ευνοϊκή μεταχείριση όπως αυτή που έτυχε ο υπουργός.

Μάλιστα υπάρχουν αρκετοί που επισκέπτονται το υποκατάστημα και απαιτούν να μιλήσουν με τον διευθυντή για το ίδιο θέμα.

Κάποιοι εξ αυτών όταν εισπράττουν αρνητική απάντηση απειλούν με μηνύσεις και αγωγές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ29 Μαρτίου, 2023 08:25

    Η συμβουλή μου πρός όλους είναι μην πληρώνετε τίποτα για δάνεια. Πιστεύω ότι τον Ιούλιο το τραπεζικό σύστημα καταρρέει (εν μία νυκτί) και μετά θα έρθει η πείνα στην Ελλάδα για την οποία μας έχει μιλήσει και ο Άγιος Παίσιος. Όταν γίνει η κατάρρευση, οι τράπεζες και όλα τα καταστήματα θα μείνουν κλειστά για 40 μέρες και μετά θα μας φέρουνε ψηφιακό νόμισμα (CBDC) αλλά και αυτό θα αποτύχει, οπότε θα έχουμε πείνα και για άλλους 6 περίπου μήνες (σύνολο δηλαδή 7-8 μήνες). Όμως και τότε, μετά την τραπεζική κατάρρευση τα τραπεζικά δάνεια δεν θα τα χαρίσουνε. Τα τραπεζικά δάνεια θα εξαφανιστούνε με τον παγκόσμιο πόλεμο που λίγο μετά την τραπεζική κατάρρευση θα πάρει ανεξέλεγκτη μορφή. Αυτά τα λέει κάποιος διορατικός Γέροντας που δεν μπορώ να πω το όνομά του, όμως όλα όσα έχει πει μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις