Η JAG "ΦΥΤΕΨΕ" ΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ WARP SPEED

 

Την Πέμπτη, το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα

των Δικαστών του Ναυτικού των ΗΠΑ καταδίκασε τον αρχιτέκτονα της Operation Warp Speed Moncef Slaoui με τις κατηγορίες για προδοσία και μαζική δολοφονία και τον καταδίκασε σε απαγχονισμό .

Σε μια εναρκτήρια δήλωση, ο δικηγόρος του Slaoui, Omar Akbar της δικηγορικής εταιρείας Jenner & Block D.C., ζήτησε από την JAG να απορρίψει χωρίς επιφύλαξη όλες τις κατηγορίες εναντίον του πελάτη του επειδή, είπε, η JAG διοικούσε ένα «παράνομο, αποσχιστικό δικαστικό σύστημα» και δεν είχε καμία εξουσία πάνω σε πολίτες. Τα στοιχεία εναντίον του Σλάουι, φώναξε, θα έπρεπε να θεωρηθούν απαράδεκτα «δηλητηριώδη» και να απορριφθούν. Περιέγραψε τον Slaoui ως ένα εξαιρετικό μέλος της επιστημονικής κοινότητας του οποίου τα επιτεύγματα και οι διακρίσεις επί δεκαετίες δημόσιας υπηρεσίας έσωσαν αμέτρητες ζωές. Επιπλέον, απείλησε την JAG με ομαδική αγωγή, λέγοντας ότι θα πληρώσει ακριβά για τη φυλάκιση ή τη «δολοφονία» αθώων ανθρώπων όπως ο Moncef Slaoui και κατηγορώντας την JAG ότι πήρε οδηγίες από τον Πρόεδρο Τραμπ. Αποκάλεσε τον αντιναύαρχο Darse E. Crandall «διεφθαρμένο», «δόλιο» και «σκιερό» και είπε ότι ο ναύαρχος θα αντιμετωπίσει αντίποινα για τα εγκλήματά του «σε αυτή ή την επόμενη ζωή».

Να σημειωθεί ότι ο Akbar είχε επισκεφτεί στο παρελθόν το GITMO. Το 2007, υπερασπίστηκε τον Ντέιβιντ Χικς, έναν Αυστραλό που βρεθηκε στο εκπαιδευτικό στρατόπεδο Αλ Φαρούκ της Αλ Κάιντα στο Αφγανιστάν, και συναντήθηκε με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν το 2001. Ο Χικς συναίνεσε σε μια συμφωνία με την οποία ομολόγησε την ενοχή του στις κατηγορίες για παροχή υλικής υποστήριξης στην τρομοκρατία από τη στρατιωτική επιτροπή του Γκουαντάναμο των Ηνωμένων Πολιτειών βάσει του νόμου περί Στρατιωτικών Επιτροπών του 2006. Ο Χικς έλαβε ποινή με αναστολή και επέστρεψε στην Αυστραλία. Η καταδίκη ανατράπηκε από το Δικαστήριο της Στρατιωτικής Επιτροπής των ΗΠΑ τον Φεβρουάριο του 2015, σύμφωνα με τις οδηγίες του Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα.

«Εσείς, ναύαρχε Κράνταλ, θα πρέπει να δικαστείτε», είπε ο Άκμπαρ.

«Γνωρίζουμε ποιος είστε, συνηγορε, και θα πρέπει να ξέρετε ότι ο Ομπάμα δεν ασκεί πλέον εξουσία στην JAG ή στο Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών. Έχω δει θεατρικές παραστάσεις μεγαλύτερες από τις δικές σας και τα στοιχεία θα παρουσιαστούν εδώ σήμερα, γι' αυτό παρακαλώ καθίστε δίπλα στον πελάτη σας», είπε ο ναύαρχος Crandall.

Ο Άκμπαρ χάιδεψε τον Σλάουι στον ώμο. «Θα το χειριστώ αυτό», είπε. «Ναύαρχε, δεν θα δεχθούμε bullying. Ο πελάτης μου έχει δικαιώματα».

«Ο πελάτης σας είναι ένας κρατούμενος που κατηγορείται για προδοσία. Δεν έχει δικαιώματα αν δεν αθωωθεί. Μπορείτε είτε να σεβαστείτε αυτό το δικαστήριο είτε θα σας απομακρύνουμε», είπε ο ναύαρχος Κράνταλ.

Ο ναύαρχος έδειξε στους τρεις αξιωματικούς να ζυγίζουν τα αποδεικτικά έγγραφα της JAG που συνέταξε ο Slaoui τον Ιούνιο του 2020, έναν μήνα αφότου ο πρόεδρος Τραμπ ανακοίνωσε την πρωτοβουλία Warp Speed. «Έχουμε τον κ. Τραμπ εκεί που τον θέλουμε. Υποστηρίζει και προωθεί το Operation Warp Speed. Δεν ξέρει τίποτα για τα εμβόλια και θα μας ακούει όσο είμαστε ενωμένοι», έγραψε ο Σλάουι σε ένα email στον Μάικλ Πενς και στον τότε διευθυντή του HHS, Άλεξ Αζάρ.

Σε άλλο email, ο Σλάουι έγραψε στους νεκρούς πλέον Άντονι Φάουτσι και Φράνσις Κόλινς, «Καλή δουλειά να κάνουμε τον κ. Τραμπ να αγκαλιάσει την Επιχείρηση Warp Speed. Τον έχουμε στο σκοτάδι».

Ο ναύαρχος έδειξε στην επιτροπή ένα έγγραφο βεβαίωσης στο οποίο τόσο η Διοίκηση Κυβερνοχώρου του Στρατού των ΗΠΑ όσο και η Διοίκηση Κυβερνοχώρου του Σώματος Πεζοναυτών επαλήθευαν ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προέρχονταν από τον προσωπικό λογαριασμό Gmail του Slaoui.

Ο ναύαρχος Crandall είπε ότι ο Slaoui είχε μια ισορροπημένη σχέση με το Deep State και τους κατασκευαστές εμβολίων. Ο Slaoui διαφήμισε τις ενεσεις, οι οποίες, με τη σειρά τους, οδήγησαν τεράστια κέρδη στις τσέπες των φαρμακευτικών κατασκευαστών που του επέστρεψαν μετρητά και σε άλλους δόλιους γιατρούς που πουλούσαν το δηλητήριο του Deep State.

«Εργάστηκαν από κοινού», είπε ο ναύαρχος στο πάνελ. «Ο κρατούμενος Slaoui πληρώθηκε εκατομμύρια για τον ρόλο του, τουλάχιστον 56 εκατομμύρια δολάρια που γνωρίζουμε, παρόλο που είχε πρόσβαση σε δοκιμαστικά δεδομένα που αποδείκνυαν τα εμβόλια, και με πονάει να τους αποκαλώ έτσι, άρρωστους, τυφλωμένους και σκοτωμένους συμμετέχοντες στη δοκιμή, σαν τα γουρούνια."

Ο ναύαρχος Crandall παρουσίασε οικονομικές καταστάσεις που έδειχναν ότι ο Slaoui έλαβε έναν πακτωλο χρημάτων μεταξύ Απριλίου-Δεκεμβρίου 2020 – 17 εκατομμύρια δολάρια σε 12 πληρωμές χάρη στην Moderna. $22 εκατομμύρια σε 16 πληρωμές από την Pfizer. και 17 εκατομμύρια δολάρια από την Johnson & Johnson. Ο ναύαρχος παρουσίασε επίσης ενοχοποιητικά έγγραφα που είχε αφαιρέσει η Διοίκηση Κυβερνοχώρου του Στρατού των ΗΠΑ από τις ηλεκτρονικές συσκευές του Slaoui.

«Έτσι καταλαβαίνετε τι κοιτάτε εδώ», απευθυνόταν στο πάνελ, «αυτές είναι οι εσωτερικές αναφορές της Moderna σχετικά με τις παρενέργειες που υπέστησαν τα ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια τον Ιούνιο του 2020 καθώς η Moderna ενίσχυσε τις δοκιμές Φάσης ΙΙ. Εξακόσιοι τραυματισμενοι, 34 νεκροί. Ο κρατούμενος Slaoui έλαβε αυτά τα δεδομένα τον Ιούλιο του ίδιου έτους. Ήξερε κατηγορηματικά ότι τα εμβόλια δεν ήταν ασφαλή, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να προχωρήσει με το Warp Speed. Είχε νομική και ηθική υποχρέωση να διαδώσει την αλήθεια στον Πρόεδρο Τραμπ και στο κοινό».

Ο Akbar αντιτάχθηκε, λέγοντας ότι τα χρήματα του πελάτη του ήταν «συμβουλευτικές αμοιβές» και ότι ο Slaoui δεν είχε δει ποτέ την αναφορά ανεπιθύμητων παρενεργειών.

«Πληρωθηκατε 56 εκατομμύρια δολάρια για διαβουλεύσεις; Ποτέ δεν είδε την αναφορά να βγαίνει από το φορητό υπολογιστή του. Αυτό περιμένεις να πιστέψει αυτό το πάνελ;» ρώτησε ο ναύαρχος.

«Ειλικρινά, ούτε εμένα ούτε ο πελάτης μου νοιαζόμαστε τι εσείς και το πάνελ σας πιστευετε. Αυτό είναι ένα τσίρκο και εσείς είστε οι κλόουν», είπε ο Akbar.

Ο ναύαρχος Crandall ζήτησε από την επιτροπή να σταθμίσει με σύνεση τα στοιχεία της JAG εναντίον του Slaoui και πέντε λεπτα αργότερα, επέστρεψε μια ομόφωνη ετυμηγορία: ένοχος.

Ο Ακμπάρ σηκώθηκε στα πόδια του, λέγοντας στον ναύαρχο: «Δεν αναγνωρίζουμε την εξουσία αυτού του δικαστηρίου ή εσάς, ναύαρχε Κράνταλ. Η ίδια η φύση αυτών των διαδικασιών αποκλείει τη δυνατότητα δίκαιης δίκης. Εσείς και το πάνελ σας είστε διεφθαρμένοι».

Η απόρριψή του ενόχλησε τον ναύαρχο Κράνταλ. «Η ετυμηγορία ισχύει. Και, κύριε Akbar, σας συμβουλεύω ανεπιφύλακτα να αποφύγετε να εμφανιστείτε ξανά εδώ. Την επόμενη φορά που θα το κάνετε, μπορεί να μην είναι ως δικηγόρος».

Καθώς μιλούσε ο ναύαρχος, ο Akbar είπε στον Slaoui να μην στεναχωριέται γιατί σκόπευε να υποβάλει έφεση.

«Δεν ξέρω σε ποιον θα απευθυνθείς», είπε ο ναύαρχος Κράνταλ, «αλλά καλύτερα να βιαστεις γιατι ο πελάτης σου θα μας αποχαιρετησει τη Δευτέρα».

Έθεσε ως ημερομηνία εκτέλεσης τη Δευτέρα 27 Μαρτίου.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΒΑΡΒΑΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ !
    GITMOOOOO ! OOOOHHHH YEEEAAAHHH !!!!!
    AXXAXAXAXAXAXAXAXA!
    ONΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ,ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ,ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις