Οι ηγέτες των Δημοκρατικών ήθελαν να αποκρύψουν την σεξουαλικοτητα του τρανσέξουαλ δραστη-δολοφονου στο Νασβιλ

 

Μέσα σε λίγα λεπτά αφότου

ανακάλυψαν ότι η δράστης μαζικής επίθεσης Audrey Elizabeth Hale ήταν μια βιολογική γυναίκα που είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου για να γίνει άντρας, οι Δημοκρατικοί στο Καπιτώλιο έκαναν μια σειρά από τηλεφωνήματα μεταξύ τους συζητώντας πώς να συμφιλιωθούν οι λέξεις «τρανς» και « μαζικός σκοπευτής» και πώς να σταματήσει η σεξουαλικότητα του Χέιλ από το να γίνει θέμα δημόσιας κουβεντας, είπε μια πηγή της Διοίκησης Κυβερνοχώρου του Στρατού των ΗΠΑ (ARCYBER).

Οπλισμένος με τουφέκια και ένα όπλο, ο 28χρονος Χέιλ εισέβαλε σε ένα χριστιανικό δημοτικό σχολείο στο Νάσβιλ και σκότωσε τρία παιδιά και τρεις ενήλικες προτού εξουδετερωθεί από τις αρχές επιβολής του νόμου, των οποίων η ταχεία αντίδραση εμπόδισε τον Χέιλ να εξαπολύσει περισσότερη σφαγή.

Αρχικά, οι αρχές επιβολής του νόμου δημοσίευσαν ελάχιστες λεπτομέρειες, λέγοντας ότι ο δράστης ήταν μια 28χρονη πρώην μαθήτρια του The Covenant School. Οι αξιωματούχοι χρειάστηκαν σχεδόν έξι ώρες για να αποκαλύψουν ότι η Χέιλ ήταν τρανς και είχε γράψει ένα μανιφέστο προτού μπει στο σχολείο με όπλα. Οι αστυνομικοί κατάλαβαν σχεδόν αμέσως ότι η Χέιλ ήταν γυναίκα που έγινε άντρας. εξέτασαν το πτώμα του Χέιλ και, 30 λεπτά αργότερα, βρήκαν τα γραπτά του Χέιλ στο αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο κοντά.

Στις 11:15 π.μ., μια ειδική ομάδα του FBI είχε φτάσει στο Covenant School και είπε στις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου ότι θα ενημερωσει για όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον πυροβολισμό και τον δραστη.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο διευθυντής του FBI Κρίστοφερ Ρέι και μια εξαλη Καμαλα Χάρις ήταν στο τηλέφωνο και ο ARCYBER άκουγε(υπεκλεπτε τη συνομιλια).

Η ARCYBER τα τελευταια χρονια κανει υποκλοπες κλήσεων του Deep State και ψηφιακών δεδομένων με την ελπίδα να ανακαλύψει το πού βρίσκονται οι Deep Staters για τους οποίους τα Λευκα Καπελα έχουν σφραγίσει κατηγορίες. Αυτές οι κλήσεις είναι συχνά κρυπτογραφημένες και πρέπει να αποκρυπτογραφηθούν, αλλά το Deep State επικοινωνεί περιστασιακά μέσω μη κρυπτογραφημένων γραμμών, όπως συνέβη το πρωί της Δευτέρας.

Όταν ο Ρέι είπε στην Χάρις ότι ένας τρανς άνδρας είχε σκοτωσει έξι σε ένα χριστιανικό σχολείο, εκείνη φύσηξε και ξεφυσηξε, επιμένοντας ότι οι αρχές επιβολής του νόμου είχαν κακοποιήσει τον δράστη επειδή «οι τρανς άνθρωποι είναι φιλήσυχοι, στοργικοί πολίτες που δεν κάνουν τέτοια πράγματα». Ο Ρέι επέμεινε ότι το FBI δεν έκανε λάθη και είχε ένα μανιφέστο στο οποίο ο Χέιλ δαιμονοποίησε τον Χριστιανισμό.

«Λοιπόν, καταλαβαίνω, αλλά οι τρανς μας δεν πυροβολούν ανθρώπους. Μόνο οι άντρες cisgender(προσωνυμιο για τους ανθρωπους που εχουν αποδεχθει το φυλο που γεννηθηκαν) είναι μαζικοί δολοφονοι», είπε η Χάρις. «Οι ρατσιστές φυλετικών διακρισεων σκοτώνουν τρανς ανθρώπους και όχι το αντίστροφο».

Η Χάρις είπε στον Ρέι να κρατήσει μυστικό το φύλο της Χέιλ μέχρι να «μιλήσει σε μερικούς ανθρώπους». Αυτοί οι άνθρωποι, αποδεικνύεται, ήταν από τα πιο φιλελεύθερα μέλη του Κογκρέσου—η Αλεξάντρια Κορτέζ και η «Ομάδα» της. Zooey Zephyr, μια διεμφυλική εκπρόσωπος της πολιτείας της Μοντάνα. Ο γερουσιαστής του Βερμόντ Peter Welch. και η γερουσιαστής της Νέας Υόρκης Kirsten Gillibrand, μεταξύ άλλων. Συμφώνησαν ότι ο τρανσέξουαλ και το μίσος του Χέιλ για τον Χριστιανισμό πρέπει να παραμείνει μυστικό. Η Χάρις πρότεινε μάλιστα ότι η αποκάλυψη της ιδιότητας της Χέιλ ως τρανς θα παραβίαζε το HIPPA.

Ο Gillibrand είπε, «Αν πρέπει να πούμε ότι είναι γυναίκα, ας πούμε ότι είναι μια "δυαδική γυναίκα". Δεν μπορούμε να αφήσουμε το κοινό να πιστεύει ότι τρανς ή μη δυαδικά άτομα φέρουν τουφέκια επίθεσης και τα χρησιμοποιούν για να πυροβολήσουν σχολεία. Θα υπονομεύσει όλα όσα εργαζόμαστε».

Η Χάρις επέστρεψε στο τηλέφωνο με τον Ρέι 40 λεπτά αργότερα, ζητώντας να «περιέχει» τα προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία της Χέιλ μέχρι νεοτέρας. Αλλά ο Ρέι απάντησε ότι ο περιορισμός δεν ήταν πλέον δυνατός επειδή περισσότεροι από 70 αστυνομικοί του Τενεσί και ο κυβερνήτης της πολιτείας Μπιλ Λι, Ρεπουμπλικανός, γνώριζαν ήδη την αλήθεια. Πρότεινε μια εναλλακτική λύση: «Θα αποκαλύψουμε ότι η Χέιλ ήταν τρανς και αργότερα θα πούμε ότι έκανε ό,τι έκανε επειδή, όταν ήταν φοιτήτρια στο Covenant, διώχθηκε επειδή γεννήθηκε γυναίκα στο σώμα ενός άνδρα. Μπορούμε να πούμε ότι τα παιδιά την πείραξαν και την χτύπησαν. Έχουμε επιλογές εδώ για να σώσουμε την κατάσταση. Θα κρατήσουμε το μανιφέστο για εμάς όσο το δυνατόν περισσότερο. Θα το ξαναγράψουμε ακόμη και αν χρειαστεί».

Στις 3:00 μ.μ. Τη Δευτέρα, η αστυνομία του Νάσβιλ, κατόπιν εντολής του FBI, έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα και το φύλο του δράστη, αλλά απέκλεισε ένα κίνητρο για την αδιανόητη σφαγή. Παραδέχτηκαν ότι η επίθεση ήταν προμελετημένη, γιατί ο Χέιλ είχε σχεδιάσει χάρτες του σχολείου, των σημείων εισόδου και εξόδου.

Ο ARCYBER, είπε η πηγή μας, δεν είχε καν ακούσει για τον πυροβολισμό μέχρι να υποκλέψει τις τηλεφωνικές κλήσεις της Χάρις.

«Είχαμε τα τηλέφωνά της υπό παρακολούθηση για άλλους λόγους», είπε η πηγή μας. «Αλλά αυτές οι επιθέσεις στον Χριστιανισμό πρέπει να αφορούν όλους τους θεοσεβούμενους ανθρώπους».

Το πρωί της Τρίτης η ιστοσελιδα μίλησε με έναν δάσκαλο του Covenant School υπό όρους ανωνυμίας.

«Η σεξουαλική αλλαγή αλλάζει τη χημεία του εγκεφάλου και βλάπτει την ψυχή», είπε. «Όταν ένας άντρας ή μια γυναίκα αποφασίζει να αλλάξει το βιολογικό τους φύλο, το κακό έχει επικρατήσει». 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Τρανσέξουαλ και δολοφόνος.
    Φοβερά και τρομερά πράγματα θα διαβάσουμε στο πιο κάτω κείμενο από την γερόντισσα Γαλακτια.
    Έτσι εξηγούνται πολλά με την συμπεριφορά των διποδων στην αποστατημενη εποχή μας.

    http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2023/03/blog-post_6762.html?m=1

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις