Ο στρατηγός Σμιθ προτρέπει τον Τραμπ: «Μην παραδοθείτε!»

 

Ένας προσεκτικός στρατηγός Έρικ Μ. Σμιθ

προέτρεψε την Πέμπτη τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τζ. Τραμπ να μην παραδοθεί στο Βαθύ Κράτος εν μέσω ανησυχιών ότι ο εισαγγελέας Άλβιν Μπραγκ που χρηματοδοτείται από τον Σόρος σχεδιάζει να τον κατηγορήσει για 30 κατασκευασμένες κατηγορίες επιχειρηματικής απάτης, ειπε μια πηγή του Στρατηγού.


Νωρίτερα την Πέμπτη, ένα διεφθαρμένο δικαστήριο της Νέας Υόρκης κατήγγειλε τον Πρόεδρο και το γραφείο του Μπραγκ είπε ότι μίλησε με τους δικηγόρους του Τραμπ για να διευκολύνουν την παράδοσή του στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Το παράνομο κατηγορητήριο, το οποίο παραμένει σφραγισμένο, έρχεται μετά από εβδομάδες αποτυχημένων προβλέψεων. Πριν από δύο εβδομάδες, ο Τραμπ δημοσίευσε στο Truth Social ότι θα συλληφθεί στις 21 Μαρτίου. Πριν από λίγες μέρες, είπε ότι είχε ακούσει ότι ο Μπραγκ είχε «παραιτηθεί» λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

Ο στρατηγός Σμιθ, επίσης, έχει αναθεωρήσει την πρόβλεψη και την τακτική του αξιολόγηση αυτού που αποκάλεσε «ρευστό πεδίο μάχης». Όπως αναφέρθηκε στις 19 Μαρτίου, ο στρατηγός Σμιθ εναντιώθηκε στην παράδοση του Τραμπ, αλλά είπε ότι μια ομάδα των δυνάμεών του ήταν έτοιμη να τον οδηγήσει σε ασφάλεια, εάν το Deep State είχε σχέδια να τον εξαφανίσει. Τώρα, ικετεύει τον Τραμπ να παραμεινει στο Μαρ-α-Λάγκο υπό στρατιωτική προστασία, από όπου, αν χρειαστεί, μπορεί να κάνει μια παρατεταμένη άμυνα.

Η πηγή μας είπε ότι ο πρόεδρος Τραμπ και ο στρατηγός Σμιθ μίλησαν σε κρυπτογραφημένη γραμμή την Πέμπτη το βράδυ, με τον τελευταίο να λέει ότι οποιαδήποτε απόπειρα υπεράσπισης του Τραμπ στους δρόμους του Κάτω Μανχάταν θα είχε ως αποτέλεσμα «λουτρό αίματος με ακραίες παράπλευρες ζημιές».

«Ο στρατηγός Σμιθ βλέπει την πιθανότητα αδιανόητης σφαγής», είπε η πηγή μας. «Η Νέα Υόρκη έχει ενεργοποιήσει 9.600 ένστολους αξιωματικούς και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα έχει 2.200 πράκτορες ποινικών ερευνών του FBI και της IRS στο πεδίο της μάχης. Παρόλο που ο Τραμπ «υποστηρίζει το μπλε», ο στρατηγός Σμιθ τον προειδοποίησε ότι κανένας από αυτούς δεν θα τον υποστήριζε δημόσια σε ένα προπύργιο του Deep State όπως το Μανχάταν. Ο στρατηγός Σμιθ πιστεύει ότι μια επιχείρηση διάσωσης υπό αυτές τις συνθήκες θα μπορούσε να μετατρέψει το Μανχάταν σε βομβαρδισμένη Βαγδάτη».

Ο Στρατηγός, πρόσθεσε, είπε στον Τραμπ ότι εάν εισέλθει στο δικαστήριο, εμπιστεύεται την ασφάλειά του στο Deep State και εμπιστεύεται μερικούς πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας των οποίων η πολιτική αμεροληψία είναι αμφισβητήσιμη, στην καλύτερη περίπτωση. Υπενθύμισε στον Τραμπ ότι η Διευθύντρια των Μυστικών Υπηρεσιών Κίμπερλι Τσιτλ αναφέρεται στον Διευθυντή Εσωτερικής Ασφάλειας Αλεχάντρο Μαγιόρκας, τον βαθύτερο από το Βαθύ Κρατος.

«Αν σε προδώσουν, κύριε Πρόεδρε, μπορεί να είσαι ολομόναχος», είπε ο στρατηγός Σμιθ στον Τραμπ.

Αλλά ο Τραμπ απέρριψε τις ανησυχίες του στρατηγού Σμιθ, λέγοντας ότι η εξαφάνιση ή ο ξαφνικός θάνατός του στη Νέα Υόρκη θα πυροδοτούσε σχεδόν αμέσως μια επανάσταση «σε αντίθεση με οτιδήποτε έχει δει ποτέ η χώρα» και θα προκαλούσε μια ανευ προηγουμενου αντίσταση. Το σχέδιό του, είπε στον στρατηγό, θα ήταν να αποδεχτεί την έκδοση και να δηλώσει αθώος για τις αβάσιμες κατηγορίες του Μπραγκ.

«Υπάρχει ένα σχέδιο, στρατηγέ. Αν δοκιμάσουν κάτι αστείο, κερδίζουμε. Αν δεν το κάνουν, θα κερδίσουμε. Είτε έτσι είτε αλλιώς, κερδίζουμε», φέρεται να είπε ο Τραμπ.

Ο στρατηγός Σμιθ έκανε μια τελευταία έκκληση, μια τελευταία πρόταση, ζητώντας από τον Τραμπ να τον συνοδεύσει στην ασφάλεια είτε στο Φορτ Μπραγκ είτε στον Κόλπο του Γκουαντάναμο, τα οποία είχαν και τα δύο οπλοστάσια ικανά να αποκρούσουν μια ένοπλη εισβολή στο Deep State.

«Ο στρατηγός Σμιθ εξέθεσε τις ανησυχίες του, αλλά ο Τραμπ φαίνεται αποφασισμένος να πάει στη Νέα Υόρκη», είπε η πηγή μας.






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..














ΠΗΓΗ


Σχόλια

  1. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις