ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 30/03/23


Ο Πάπας Φραγκίσκος έχει «λοίμωξη του αναπνευστικού» και θα χρειαστεί να περάσει «λίγες μέρες» στο νοσοκομείο για θεραπεία.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Disclose.tv NEW Pope Francis has a "respiratory infection" and will need to spend "a few days" in hospital for treatment. https://w.disdose.vid100149 @disclosetv Disclose.tv Pope Francis taken to hospital with respiratory infection Breaking news from around the Wor ld. Gadia QuantumLig... :54AM"
 
>> Η επικεφαλής της ΕΕ Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν προειδοποίησε!!!!! την Πέμπτη το Πεκίνο ότι η στάση του για τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία θα καθορίσει τους δεσμούς Κίνας-ΕΕ, αλλά είπε ότι η Ευρώπη δεν θέλει να «αποσυνδεθεί» από την Κίνα.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumL QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper NEW EU chief Ursula von der Leyen warned Beijing on Thursday that its stance on Russia's war in Ukraine would determine Chinese- EU ties but said Europe was not looking to "decouple" from China READ: tp china-eu-ties-eu-chief/ Follow Insider Paper for more news 17 QuantumLig.."
 
 ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΡΣΟΥΛΑ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ, ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ. ΟΛΑ! ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΙΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ" ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ! Η ΛΥΣΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
 
>> Μιλώντας στον Γερμανό ρεπόρτερ Marc Friedrich, ο βετεράνος ερευνητής ρεπόρτερ Seymour Hersh χαρακτήρισε την επίθεση στον αγωγό Nord Stream στις 26 Σεπτεμβρίου 2022 «μια μεγάλη επιχείρηση για την ανατίναξη 4 αγωγών» που διαχειρίζεται η CIA. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν η πρώτη χώρα που επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος, είπε ο Χερς, και αφαίρεσε το εκρηκτικό κατά μήκος του τέταρτου αγωγού, το οποίο απέτυχε να εκραγεί. «Χτύπησαν μόνο τρεις από τους τέσσερις αγωγούς», είπε ο Hersh. «Το ένα εκρηκτικό δεν εξεράγη. Ήταν στο νερό για μήνες. Δεν ξέρουμε γιατί απέτυχε. Αλλά μαντέψτε ποια χώρα ήταν η πρώτη που πήγε εκεί και ανέσυρε τη βόμβα που δεν είχε εκραγεί; (Ήταν) Μια χώρα που ονομάζεται Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ήμασταν εκεί μέσα σε μια ή δύο μέρες, και το πήραμε και το απομακρύναμε, έτσι κανείς δεν μπορούσε να δει τι είδους στοιχεία μπορεί να υπάρχουν για τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν». 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "bomb/ QuantumLight1111 h/ The Gateway Pundit Seymour Hersh: USA Returned to Nord Stream Explosion Site to Remove Unexploded Bomb 02 QuantumLig.. 8:31PM"
 
ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΡΜ ΧΘΕΣ, ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΧΕΡΣ, ΟΛΑ ΔΕΝΟΥΝ… ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΟΜΩΣ ΛΟΥΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ…. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ.
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from RT India Moscow to demand reports from countries conducting national investigations into terrorist attacks on Nord Stream Russian Foreign Ministry Just In India 15 QuantumLig. 5:26 PM" από το Twitter
 
>>Επίσης, το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε πως η Μόσχα πρόκειται να ζητήσει αναφορές από χώρες που διεξάγουν εθνικές έρευνες για τρομοκρατικές επιθέσεις στο Nord Stream, κάτι που μας ανέφερε χθες ο Στορμ.
 
 
>>ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟΔΟΛΑΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ:
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 3 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Genevieve Roch- Roch-Decter, CFA @GRDecter. 10h The US dollar is losing its reserve currency status Here's what you should know 1,036 t7 4,882 19.1K 山 山4.7M 4.7M Elon Musk @elonmusk 8h Replying to @GRDecter Serious issue. US policy has been too heavy-handed, making countries want to ditch the dollar, 2,326 t 5,248 38.2K 山 2.2M Elon Musk @elonmusk 8h Replying to @elonmusk and @GRDecter Combined with excess government spending, which forces other countries to absorb a significant part of our inflation 455 × 740 6,239 山 213.3K" από το Twitter
 
** Ο Ελον Μασκ αντιδρά στην παρατήρηση της εξέλιξης της αποδολαριοποίησης και ανοιχτά αναφέρει πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό γεγονός. Η πολιτική των ΗΠΑ ήταν πολύ βαριά, κάνοντας τις χώρες να θέλουν να αφήσουν το δολάριο, σε συνδυασμό με τις πλεονάζουσες κρατικές δαπάνες, που αναγκάζουν άλλες χώρες να απορροφήσουν σημαντικό μέρος του πληθωρισμού μας. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα χρήματα και κείμενο
 
** Η Κίνα και η Βραζιλία κατέληξαν σε συμφωνία για τις συναλλαγές στα δικά τους νομίσματα, απορρίπτοντας το δολάριο ΗΠΑ, δήλωσε η κυβέρνηση της Βραζιλίας την Τετάρτη!!! Η συμφωνία θα επιτρέψει στην Κίνα, τον κορυφαίο αντίπαλο της οικονομικής ηγεμονίας των ΗΠΑ, και τη Βραζιλία, τη μεγαλύτερη οικονομία στη Λατινική Αμερική, να διεξάγουν απευθείας τις μαζικές εμπορικές και χρηματοοικονομικές συναλλαγές τους, ανταλλάσσοντας γιουάν με ρεάλ και αντίστροφα. ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ Σ. ΑΡΑΒΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Donbass Devushka What is known about the arrest of a WSJ journalist in Russia: The Lefortovo court arrested Evan Gershkovich, a US citizen who was previously detained on suspicion of espionage and works in the Moscow bureau of the American newspaper The Wall Street Journal. The journalist was detained in Yekaterinburg while trying to obtain secret information. Gershkovich, according to the department, collected data on one of the enterprises of the military military-industrial complex of the Russian Federation. The Wall Street Journal denied the allegations against its employee and demanded his release."
 
>> Το δικαστήριο του Λεφόρτοβο συνέλαβε τον Έβαν Γκέρσκοβιτς, έναν αμερικανό υπήκοο που κρατήθηκε στο παρελθόν ως ύποπτος για κατασκοπεία και εργάζεται στο γραφείο της αμερικανικής εφημερίδας The Wall Street Journal στη Μόσχα. Ο δημοσιογράφος συνελήφθη στο Αικατερινούπολη ενώ προσπαθούσε να αποκτήσει μυστικές πληροφορίες. Ο Γκέρσκοβιτς, σύμφωνα με το τμήμα, συνέλεξε δεδομένα για μια από τις επιχειρήσεις του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Η Wall Street Journal αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του υπαλλήλου της και ζήτησε την απελευθέρωσή του.
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Donbass Devushka U.S. Secretary of State Blinken, after the arrest of the WSJ journalist, called on the Americans remaining in the Russian Federation to immediately leave" the country QuantumLig... PM" από το Twitter
 
>> Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, μετά τη σύλληψη του δημοσιογράφου της WSJ, κάλεσε τους Αμερικανούς που παραμένουν στη Ρωσική Ομοσπονδία να «φύγουν αμέσως» από τη χώρα… 
 
>>Η Κίνα δήλωσε ότι ο στρατός της είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με τον ρωσικό στρατό για την ενίσχυση της στρατηγικής επικοινωνίας και του συντονισμού, δήλωσε την Πέμπτη το κινεζικό υπουργείο Άμυνας. Οι δύο χώρες θα συνεργαστούν για να εφαρμόσουν παγκόσμιες πρωτοβουλίες ασφάλειας, δήλωσε ο Ταν Κεφέι, εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Άμυνας, σε τακτική συνέντευξη Τύπου. Ο Ταν είπε ότι οι δύο χώρες θα εμβαθύνουν τη στρατιωτική εμπιστοσύνη και θα διαφυλάξουν από κοινού τη διεθνή δικαιοσύνη και δικαιοσύνη.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ‎1 άτομο, στέκεται και ‎κείμενο που λέει "‎QuantumLight1111 Forwarded from Victor vicktop55 (victor) 防部 LP.R.C. 長共和国國防部 د 华人民‘ ISTRY "China willing to work with Russian military on several fronts" BEIJING, March 30 (Reuters) China said its military was willing to work together with the Russian military to strengthen strategio communication and coordination, the Chinese defence ministry said on Thursday. The two countries would work together to implement global security initiatives, said Tan Kefei, spokesman at the Chinese defence ministry, at regular press conference Tan said the two countries would deepen military trust and jointly safeguard international fairness and justice. Û QuantumLig‎"‎‎
 
Το κερασάκι στην τούρτα όμως το έβαλε ο κινέζος πρόεδρος Ζι, ο οποίος μιλώντας στην ετήσια συνεδρίαση του κινεζικού κοινοβουλίου, είπε ότι προετοιμάζει την Κίνα για πόλεμο, γράφει Foreign Affairs. Ο Σι Τζινπίνγκ αναφέρθηκε στο θέμα της ετοιμότητας για πόλεμο σε τέσσερις ξεχωριστές ομιλίες και σε μία από αυτές είπε στους στρατηγούς του «να πολεμήσουν γενναία».
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
ΛΟΙΠΟΝ, ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ. ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΤΑΙΒΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΙΒΑΝ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ… ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ… Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΤΟ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΙΝΑΣ-ΤΑΙΒΑΝ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Για το θέμα αυτό μιλάει με πολύ σκληρή γλώσσα ο συνταγματάρχης Μακγκρέγκορ στο τελευταίο μέρος της συνέντευξης που έδωσε στον δημοσιογράφο Ναπολιτάνο και κατηγορεί ανοιχτά υψηλόβαθμους στρατιωτικούς του ναυτικού των ΗΠΑ, οι οποίοι δίνουν (επίτηδες) συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά κανάλια εκφράζοντας πολιτικές θέσεις πολεμικής εμπλοκής με την Κίνα, ενώ ο ρόλος τους είναι να δέχονται διαταγές μόνο από τον πρόεδρο των ΗΠΑ και να εκτελούν τις εντολές αυτές και όχι να κάνουν πολιτική που είναι πάρα πολύ επικίνδυνη. Ο Μακγκρέγκορ ορισμένα και χωρίς περιστροφές προειδοποιεί για την ανοησία των ανθρώπων αυτών. 
 
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΗ ΕΔΩ
 
 
>>ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΙΝΤΕΦΑΞ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ο ΡΩΣΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΛΑΒΡΟΦ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ, <<<<ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΡΑΥΛΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ>>>! ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ, ΔΕ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ Η ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ, ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Victor vicktop55 (victor) RUSSIAN DEPUTY FOREIGN MINISTER: RUSSIA HAS STOPPED ALL NUCLEAR-RELATED NOTIFICATIONS TO UNITED STATES, INCLUDING WARNINGS ABOUT TEST LAUNCHES -INTERFAX h5 nttp:/iter.comeronege/status/16 t=1jhoXQryvoqamGCs5QSEEQ&S=19 19 QuantumLig"
 
 
>>Ο πρόεδρος Τραμπ σε σημερινό ποστ στο Truth ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΞΑΝΑ πως οι ΗΠΑ «είναι ένα Έθνος που έχει πάρει την κάτω βόλτα και βλακωδώς οδηγείται στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο», μπας και ξυπνήσουν τα κοιμισμένα πρόβατα… 
 
>>ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Q THE STORM RIDER:
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
*ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΘΥΜΑΣΤΕ*
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΠΑΙΓΝΙΩΝ
Q είναι μια επιχείρηση στρατιωτικών πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών, που συνεργάζεται χέρι-χέρι με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Κάποιοι θα μπορούσαν εύκολα να υποστηρίξουν ότι ο Donald J. Trump επιλέχθηκε πριν από χρόνια από τον στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών για να τους βοηθήσει σε αυτή την κρίσιμη και ιστορική επιχείρηση.
Q δεν είναι ένα άτομο, αλλά μια ομάδα υψηλόβαθμων προσώπων με άδεια ασφαλείας επιπέδου "Q", που εκτελεί επιχειρήσεις που έχουν προγραμματιστεί εδώ και πολλά χρόνια (το σχέδιο). Μερικοί από τους στόχους είναι: Α) Ένα μαζικό πρόγραμμα διάδοσης πληροφοριών με σκοπό 1) να αποκαλύψει τη μαζική παγκόσμια διαφθορά και την συνωμοσία στον κόσμο. 2) να προκαλέσει τους ανθρώπους να ερευνήσουν περαιτέρω για να βοηθήσουν περαιτέρω στη «μεγάλη αφύπνιση». Β) Εξάλειψη της διαφθοράς, της απάτης και των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων παγκοσμίως. Γ) Επαναφορά της Δημοκρατίας των Ηνωμένων Πολιτειών στο συνταγματικό κράτος δικαίου και επίσης επαναφορά «του λαού» παγκοσμίως στη δική του κυριαρχία. Εν ολίγοις, η επιχείρηση Q είναι το μεγαλύτερο χτύπημα στο έγκλημα και γεγονός κατά της προδοσίας/εξέγερσης στην παγκόσμια ιστορία.
 
Φαίνεται βεβαίως ότι ως χώρα ζούμε νόμιμα τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας για άλλη μια φορά.
Λόγω της διαβαθμισμένης φύσης πολλών από τις πληροφορίες/αποδεικτικά στοιχεία που κατέχει η ομάδα Q, δεν μπορούν απλώς να τα φέρουν όλα στο φως αμέσως, ωστόσο, μπορούν να ρίξουν ψίχουλα στα οποία οι άνθρωποι, συχνά οι 8chan "Anons", μπορούν να σκάψουν και να μας βοηθήσουν όλους να ανακαλύψουμε την αλήθεια. Επιπλέον, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι εχθροί σε αυτόν τον πόλεμο παρακολουθούν την ομάδα Q. Επομένως, ορισμένες από τις πληροφορίες Q είναι στρατηγικά ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ / ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ . Σκεφτείτε την στρατιωτική θεωρία παιγνίων και την «τέχνη του πολέμου» του Sun Tzu. Σίγουρα, κανένας από εμάς δεν θέλει να φιλτράρει και να προσπαθήσει να διακρίνει την αλήθεια από το ψέμα, ωστόσο αυτές οι πολεμικές τακτικές δεν προκαλούν πραγματικά καμία ζημιά στο "We The People" / κόσμο όταν πρέπει να χρησιμοποιηθούν, ωστόσο είναι καταστροφικές για τον εχθρό και είναι απαραίτητο μέρος του πολέμου. Ο στρατιωτικός σχεδιασμός στα καλύτερά του!
"Η καταιγίδα είναι πάνω μας"
____
*ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΘΥΜΑΣΤΕ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ είναι να αποστασιοποιηθεί ο Τραμπ από τον ΖI, ΠΟΥΤΙΝ
> ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΖΙ<
Σύντομα ΘΑ δείτε αρκετούς πατριώτες σε υψηλές βαθμίδες, καθώς ο Τραμπ > ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ, ΦΛΥΝ, /Κορυφαίοι podcasters ,ANONS, αρχίζουν να στρέφονται εναντίον του Ζι ( τον χαρακτηρίζουν ως τον καθαρό εχθρό με το κομμουνιστικό κόμμα της Κίνας (ΚΚΚ), χωρίς σκέψεις ή ιδέες για να κατανοηθεί ότι το ΚΚΚ είναι μέσα στις δικές του λειτουργίες για να σταματήσει το δικό του βαθύ κράτος που συνδέεται με το Πεντάγωνο)
......
Αυτό το επόμενο βήμα στο ΣΧΕΔΙΟ είναι η Στρατιωτική Θεωρία Παιγνίων
Οι ελιγμοί < και τα Λευκά καπέλα πρέπει να αποστασιοποιηθούν από την ΖI καθώς η οικονομία των ΗΠΑ καταστρέφεται και [ Καταρρέει ] και κατευθυνόμαστε ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ σε πυρηνικό πόλεμο ( αντιπαράθεση )]]
Είναι πολύ σημαντικό μέσα στο ΣΧΕΔΙΟ για τα επερχόμενα ΓΕΓΟΝΟΤΑ της Κίνας εναντίον των Η.Π.Α. σε στρατιωτική πυρηνική αντιπαράθεση που περιλαμβάνει τη ΒΟΡΙΕΑ ΚΟΡΕΑ < ///ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΩΣ ΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΚ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ
ΩΣ ΕΝΑ ..... (Αργότερα γνωρίζετε ήδη πως ΤΡΑΜΠ, ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΟΥΝ το χάσμα με την Κίνα στις μεγάλες παγκόσμιες ειρηνευτικές συνομιλίες και ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΥΣΟΥ ΤΩΝ Η.Π.Α. το 2025 και πάλι με ανοιχτές γέφυρες ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με μια ΝΕΑ Κίνα/)
(Αν ο Ζι ήταν πραγματικά απλώς κακή δύναμη του ΚΚΚ, ο Τραμπ δεν θα είχε υποστηρίξει τον Μπιν Σαλμάν. Ούτε θα μιλούσε με θετικά λόγια για τον Πούτιν, ο οποίοι όλοι τώρα είναι μέσα στους BRICS ...... παρακολουθείτε ένα έξυπνο ΣΧΕΔΙΟ να ξετυλίγεται...... Αλλά όλοι ξέρετε ότι ο Τραμπ θα συνάψει ειρήνη με τον ΖI. και ΠΟΥΤΙΝ. αφού τα πάντα ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ καθώς κατευθυνόμαστε σε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΟΒΟΥ < ΗΠΑ εναντίον Κίνας /// #10000,<
*ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ
Μια μέρα θα κοιτάξετε πίσω και θα δείτε ότι αυτή η δημοσίευση ήταν μια ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ
και θα δείυτε τον ΚΑΣ, ΤΡΑΜΠ, ΠΟΜΠΕΟ, ΜΕΛ-Κ ΚΤΛ ΚΤΛ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ >ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ/ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ για έναν λόγο...... ( Ό,τι και να πουν τώρα... ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ μέσα τους αφού ο ΤΡΑΜΠ ΦΕΡΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ μετά την καταιγίδα) ///αυτή τη στιγμή ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ<
Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ.
Ο κόσμος είναι συνδεδεμένος Q.
Έπρεπε να γίνει έτσι Q
Εμπιστευτείτε το Σχέδιο
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις