ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΓΗ ΕΠΙΠΕΔΗ...?


 Πολλα εχουν ακουστει τα τελευταια χρονια

πως τελικα η Γη δεν ειναι στρογγυλη αλλα επιπεδη....

Εγω δε θα προσπαθησω να σας πεισω ειτε για το ενα ειτε  για το αλλο...

Εγω μονο θα δειχνω πλεον οπως εχω πει

κι εσεις σαν "ψαγμενα παιδια" θα εχετε τη δικη σας αποψη...

 






SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Λόγο σχήματος του οφθαλμού μας, εάν η γή ήταν επίπεδη τότε θα την βλέπαμε ως κοίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρθρα τετοιου ειδους τα ανεβαζετε για να διασκεδαζετε με τα σχολια, ή για να μειωνετε την αξιοπιστια της ιστοσελιδας;

    Takisdtm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ιστοσελιδα φιλοξενει αρθρα και αποψεις που μπορει εγω η καποιοι αλλοι να μην τ αποδεχονται ομως θα δημοσιευονται γιατι ειναι μια αλλη αποψη.Αλλιως να ζητησω μια λιστα απο τον καθενα τι του αρεσει και ν ανεβαζω μονο αυτα.

      Διαγραφή
  3. ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΟΥ ΣΩΚΡΆΤΗ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΧΙ ΤΩΝ ΨΕΥΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΏΝ ΠΑΙΔΙΑ.

    "Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΔΕΡΜΑΤΑ.ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ ΟΙ ΖΩΓΡΑΦΟΙ ΕΔΩ....".

    ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΎΝΤΑΙ ΠΩΣ ΗΞΕΡΕ Ο ΣΟΦΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ.
    Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΘΕΩΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ!

    ΕΝΑΣ ΜΠΕΝΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΉ ΤΟΥ ΜΠΑΝΤΙΔΗ ΟΤΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ....

    ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΟΥ Ω!ΕΛΛΗΝΑ!;
    ΚΑΠΟΤΕ ΠΕΤΑΓΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΚΥΦΤΟΣ,ΛΑΣΠΩΜΕΝΟΣ,ΤΡΑΓΙΚΟΣ,ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ.

    ΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ Η ΑΘΗΝΑ ΛΕΕΙ ΚΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΣΟΦΊΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΣΒΟΥΡΑ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΎ ΩΣ ΑΛΗΘΗ,ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ.

    ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΕΚΕΊΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ.
    ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΡΙΤΑ

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα που το είπε ο πιλότος και με μάσκα μάλιστα, εκτός που τα μάτια του φαίνονται κινέζικα, αναγκάζομαι να αναθεωρήσω τις θέσεις μου και να παραδεχτώ ότι η Γή είναι επίπεδη, κάτι που θα πρέπει να συμφωνεί και ο δικηγαρίσκος Πλεύρης αφού επιμένει ότι τα "εμβόλια" "σώζουν" κόσμο κι οι χημειοθεραπείες θεραπεύουν.
    Να ρωτήσουμε όμως και τον Αρχοντα Οφικιάλιο Τσιόδρα, γιατί αυτός είναι αδύνατον να μην ξέρει τόσα χρόνια ψάλτης και τώρα δίπλα στον Βαρθολομαίο! πόσο πιο κοντά θα μπορούσε κάποιος να βρεθεί στην Αλήθεια του Κυρίου Γιαχβέ.
    Ακούς εκεί! ποιοί είναι αυτοί οι Έλληνες οι αλάζονες να μας πούν εμάς που επικοινωνούμε με τον Κύριο 24 ώρες το εικοσιτετράωρο για σφαιρικότητες, για πόλους και για ουράνιες κινήσεις και τώρα να μην μπορούν να πληρώνουν τα χρέη τους στους εκλεκτούς του;
    Καλά να πάθουν οι ασεβείς όπως καλά έπαθε και ο σύγχρονός τους Κarl Sagan που πήγε να επισκεφτεί την Βιβλιοθήκη της Αλεξανδρείας και να μας θυμίσει πάλι, αυτά που τα είχαμε βυθίσει στην λήθη κατ' εντολήν του Κυρίου και των αγίων μας:

    «Τί λοιπόν, άγιος έσται ο ναός του Σεράπιδος (Αλεξανδρινή βιβλιοθήκη) δια τα βιβλία; Μη γένοιτο! ...; αλλά δαίμονες οικούσι τον τόπον ...; μάλλον δε και αυτών (των Ελλήνων) όντων δαιμόνων ...; και παρ'; αυτών βωμός στέκει απάτης αόρατος εις τον οποίον ψυχάς ανθρώπων θυσιάζουσι ...; κατάλαβε λοιπόν και φανέρωσε (διέδωσε!) ότι δαίμονες κατοικούν εκεί.» (Δαίμονες ηταν λοιπόν, κατά τον "σοφό" ιεράρχη, τα βιβλία της Αλεξανδρινής Βιβλιοθήκης και δαιμονικά ψυχοθυσιαστήρια οι βιβλιοθήκες των Ελλήνων!) (Ι. Χρυσόστομος, Λόγοι Κατά Ιουδαίων 48.851.38 έως 852.3)

    Τα ίδια έπαθε και η συζυγός του που τόλμησε να διαψεύσει το "αληθές" περί των διδύμων πύργων... (υπάρχει η κατάθεσή της σε βίντεο)
    Δείτε και την επίσκεψιν τώρα του Ανθρώπου και Πανπιστήμονος Σάγκαν στην Αλεξάνδρεια, που στα 62 του έφυγε από "σπάνια νόσο", την συνήθην θεική ανά τους αιώνες, που επληττε και πλήττει όσους βρίσκονται μπροστά στο θεάρεστο έργο των.
    Απολαύστε τον........είναι και μεταγλωτισμένο.

    https://www.youtube.com/watch?v=jr9lAS6cxt4


    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ29 Μαρτίου, 2023 07:49

    Έστω ότι ήταν έτσι, τότε γιατί όταν εγώ ήμουνα στην Αριζόνα (είχα πάει στο μοναστήρι του Γέροντα Εφραίμ), οι πελάτες του οδοντιατρείου της γυναίκας μου μας παίρνανε τηλέφωνο στις 2 η ώρα τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα Αριζόνας) και δεν μας αφήνανε να κοιμηθούμε όλο το βράδι. Πως εξηγείται αυτό αν η γη είναι επίπεδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Θυμαμαι το username σου απο παλια που σημαινει οτι μπαινεις καιρο.Θα επρεπε να ξερεις λοιπον οτι δε δημοσιευω μονο οτι πιστευω εγω αλλιως θα ημουν σαν κι αυτους που πολεμαω.

      Διαγραφή
  7. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ Η ΓΗ (ΔΗ ΜΗΤηρ) περιερηο σχημα αλλα οχι και ολοστρογγυλη οπως πυλαει η NOT A STRAIGHT ANSWER (nasa)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΤΕ Η ΝΑΣΑ ΔΕ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ , ΟΜΑΔΕΣ ΚΛΠ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ.ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ..
    ΕΠΙΣΗΣ Η ΝΑΣΑ ΣΥΝΥΔΡΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΝΤΙΣΝΕΥ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις