“Βόμβα” μεγατόνων! Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Κανελλόπουλος αρχηγός του Εθνικού Κόμματος Έλληνες!

 

Με βάση εντεινόμενη φημολογία,

στον προεδρικό θώκο του εθνικού κόμματος Έλληνες, σύμφωνα με συλλογική απόφαση των μελών του, θα αναρρηχηθεί ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Α. Κανελλόπουλος.

Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω αντεισαγγελέας θεωρείται εγνωσμένου νομικού κύρους και προφανώς αποτελεί την απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη στην προσπάθεια της κυβέρνησης με νόμο να τον εμποδίσει να κατέβει στις εκλογές.
Υπενθυμίζεται ότι Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ ψήφισαν αντισυνταγματικό νόμο, ο οποίος φωτογραφικά στοχοποιεί τον εθνικό κόμμα Έλληνες καιτον Ηλία Κασιδιάρη, που εκτίει ποινή φυλάκισης.

Στις δημοσκοπήσεις, οι Έλληνες εμφανίζουν ποσοστά έως 5% και μεγάλη διεισδυτικότητα στους νέους, αλλά και σε όσους θέλουν να εκφραστούν αντισυστημικά.

Ο νόμος που ψηφίστηκε από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, με βάση πλήθος συνταγματολόγων, είναι διάτρητος, αντισυνταγματικός, επιπόλαιος και προσβλητικός για τον νομικό κόσμο, αφού το Σύνταγμα σαφώς ορίζει ότι ένας πολίτης χάνει τα δικαιώματα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι μόνον όταν υπάρχει τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση.

Ως τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση νοείται αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου.

Στην περίπτωση του Ηλία Κασιδιάρη, δημιουργού του εθνικού κόμματος Έλληνες, υπάρχει μόνο πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση, παρότι ο εισαγγελέας του δικαστηρίου είχε προτείνει αθώωση.

Ακόμη, η υπόθεση των πρώην μελών της Χρυσής Αυγής δεν έχει φτάσει στο Εφετείο και προφανώς ούτε στον Άρειο Πάγο.

Με την απόφαση να οριστεί ως πρόεδρος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, θα έχει μεγάλη σημασία να δούμε πώς θα αποφασίσει το Α1 τμήμα του ανώτατου δικαστηρίου στις αρχές Μαΐου.
Με τη νομική συγκρότηση και εγκυρότητα του κ. Κανελλόπουλο, ο Άρειος Πάγος θα δυσκολευτεί να αποφανθεί πως το εθνικό κόμμα Έλληνες δεν επιτρέπεται να κατέλθει στις εκλογές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Για να καταλαβουμε ολοι το ποσοσυστημικος ειναι ο κασιδιαρης.
    Η μασωνια βλεπεις εχει βαθια το χερι της στην δικαιοσυνη και βοηθα αμεριστα τα μελη της.
    Αν λοιπον ο οπαδος της ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΕΕ κασιδιαρης ειναι πατριωτης εγω ειμαι απο τον πλανητη σειριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακούγεται ότι ένας δικαστικός θα είναι υποψήφιος να τεθεί επικεφαλής του κόμματος «Έλληνες» του Η.Κασιδιάρη.

      Πέρα από την προσωπικότητα του ατόμου, το όλο σκηνικό θα γίνει για να ξεπεραστεί ο «σκόπελος» του Αρείου Πάγου και να κατέλθει στις εκλογές.

      Πολύ περίεργο αν αναλογιστεί κάποιος ότι ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος έχει στενή σχέση με την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

      Διαγραφή
  2. Να εχετε το νου σας σημερα....λογω της ημερας....:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.brighteon.com/6b740706-a5e2-499e-a17f-a304b1ff879c...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις