Δρ. Bhakdi: «Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι τα εμβόλια mRNA θα σας σκοτώσουν»

 

«Αν ένας γιατρός τολμήσει

να κάνει ένεση σε ένα παιδί με mRNA, δυνητικά θα σκοτώσει το παιδί».

«Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι [τα εμβόλια mRNA] θα σας σκοτώσουν». «Οποιοδήποτε εμβόλιο που βασίζεται σε γονίδια έχει τη δυνατότητα να σας σκοτώσει». «Αν ένας γιατρός τολμήσει να κάνει ένεση σε ένα παιδί με mRNA, δυνητικά θα σκοτώσει το παιδί». «Η πρόβλεψή μου είναι ότι θα δούμε τόσες πολλές τραγωδίες που ο θάνατος των παιδιών θα γίνει φυσιολογικός».
Ο Sucharit Bhakdi, MD μιλάει στη Jakobien Huisman στη συνέντευξη “The Path to Living Hell” τον Δεκέμβριο του 2022:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ο ομότιμος καθηγητής Sucharit Bhakdi μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα εντυπωσιακό επαγγελματικό πρόγραμμα σπουδών και ένα άψογο ιστορικό ως ένας από τους πιο γνωστούς ιατρικούς μικροβιολόγους της Γερμανίας. Είναι επίσης ένας από τους πιο γνωστούς επικριτές των μέτρων για τον κορωνοϊό στη Γερμανία. Το βιβλίο του «Corona False Alarm?» ήταν ένα από τα βιβλία μη λογοτεχνίας με τις περισσότερες πωλήσεις του 2020. Τον Απρίλιο του 2021, ο Δρ. Bhakdi έκανε μερικές εξαιρετικά τολμηρές δηλώσεις σχετικά με την πολιτική εμβολιασμού στο Ισραήλ σε μια συνέντευξη βίντεο. Στη συνέντευξη, συνέκρινε τη μαζική διάθεση εμβολίων του Ισραήλ και τον στενά συνυφασμένο ρόλο της Pfizer σε αυτό, με τις πρακτικές της ναζιστικής Γερμανίας. Σχεδόν αμέσως, ο Δρ. Bhakdi κατηγορήθηκε για ρητορική μίσους και ευτελισμό του Ολοκαυτώματος, πιθανώς την πιο σοβαρή κατηγορία στη Γερμανία. Σε αυτήν την πολιτική καταιγίδα και την εκστρατεία πολιτικών συκοφαντήσεων, θα μπορούσε κανείς σχεδόν να ξεχάσει το πραγματικό μήνυμα του ξεχνώντας τον Bhakdi, και αυτό που πιστεύει ότι διακυβεύεται πραγματικά. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ο Ανθρωπος με Ελληνική Παιδεία που ξεχνάει ότι δεν έχει φάει γιατι τα τελευταία χρόνια βλέποντας το ψυχρό έγκλημα των αρχικακούργων εναντίον της Ανθρωπότητας, έχανε τον ύπνο του προσπαθώντας να αποτρέψει την δολοφονία ειδικά των παιδιών με όποιονδήποτε τρόπο μπορούσε.
    Το περασμένο φθινόπωρο έφθασε και στην Αθήνα....ήταν το όνειρό του να επισκεπτόταν την μάνα των επιστημών τεχνών και Γραμμάτων Ελλάδα... όπως ανάφερε στην ανοικτή Ομιλία του έξω στο Πάρκο, υπενθυμίζοντας στους υγειονομικούς και παρευρισκομένους αντιδρώντες τα όσα έμαθαν στα πρώτα φοιτητικά τους χρόνια και προτρέπποντάς τους να ξανασκύψουν στην Ιστορία μας.
    Οι βρωμιάρηδες όλοι του επίσημου κράτους τον αγνόησαν γιατί έπρεπε να ταίζουν μοσχάρια: Βασιλακόπουλους, Μόσσιαλους και όλα τα γνωστά οικόσιτα, που αφαιρούν το φαγητό και τον ύπνο του κάθε Bhakdi καθώς και τις ζωές αθώων ψυχών.
    Εσας χαίρονται Άνθρωπε Ιατρέ Bhakdi οι Ασκληπειός και Ιπποκράτης......
    Κατάφερες να κατοικείς σ' όλες τις καρδιές των αληθινών ανθρώπων.


    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις