ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ZERO TIME


 Το Ηνωμένο Βασίλειο θα μεταφέρει πυρομαχικά απεμπλουτισμένου ουρανίου στην Ουκρανία, δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας Άναμπελ Γκόλντι.

Γκόλντι:
"Παράλληλα με την παραχώρηση μιας μοίρας βασικών αρμάτων μάχης Challenger 2 στην Ουκρανία, θα παρέχουμε πυρομαχικά συμπεριλαμβανομένων σφαιρών διάτρησης θωράκισης που περιέχουν απεμπλουτισμένο ουράνιο. Τέτοιοι γύροι είναι πολύ αποτελεσματικοί στην καταπολέμηση των σύγχρονων αρμάτων μάχης και τεθωρακισμένων οχημάτων."

 Βλαντιμίρ Πούτιν για την πρωτοβουλία της Βρετανίας να προμηθεύσει το Κίεβο με οβίδες απεμπλουτισμένου ουρανίου: Η Δύση αποφάσισε να πολεμήσει με τη Ρωσική Ομοσπονδία μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό, όχι με λόγια, αλλά με πράξεις.

Εάν το Ηνωμένο Βασίλειο προμηθεύσει οβίδες απεμπλουτισμένου ουρανίου στην Ουκρανία, η Ρωσική Ομοσπονδία θα αναγκαστεί να αντιδράσει.

 Μετά τις δηλώσεις του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με την προμήθεια οβίδων απεμπλουτισμένου ουρανίου στην Ουκρανία, γίνονται «ολοένα και περισσοτερα βήματα» για μια πυρηνική σύγκρουση — Σεργκέι Σόιγκου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΚΆΝΤΕ ΜΙΑ ΒΌΛΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΊΑ ! ΜΕ ΤΗΣ ΜΑΤΑΡΕΣ
    Vivian.

    🧠


    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εψαχνα να βρω ποια ειναι η ηλιθια που ειπε κατι τετοιο .Mia baroness einai toy poylimenoy skvtikoy thronoy ///Etsi eksigeitai

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις