ΑΥΤΗ ΤΗΝ "ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ" ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ....!!!


Γαλλία, Παρίσι
"Βρίσκομαι εδώ, στο Palais de Tokyo,

 μπροστά από αυτόν τον πίνακα, που δεν είχε ακόμη κατέβει".


"Απεικονίζει ένα παιδί γονατιστό, με τα χέρια δεμένα στην πλάτη,

 το οποίο αναγκάζεται από έναν ενήλικα να κάνει πεολειχία"
                 
   Αυτό κάνουν και εργάζονται παντού για να το κάνουν αυτό, φυσιολογικό.


Έτσι, τότε, θα μπορέσουν να το νομιμοποιήσουν.














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. AΥΤΟΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ.
    ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΥΛΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΣΤΑ ΣΚΑΦΗ/ΘΑΛΑΜΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΕΡΓΑ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΑΝ/ΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΙΔΙΟΥ ΦΥΡΑΜΑΤΟΣ Η ΟΠΟΙΑ/ΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ,ΓΕΛΑΓΕ ΕΤΡΩΓΕ ΧΑΒΙΑΡΙ ΜΠΕΛΟΥΓΚΑ ΚΙ ΕΠΙΝΕ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΝΤΕ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΝΟΤΙΟΥ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΈΝΗ ΔΎΣΗ ΕΤΣΙ;

    ΟΙ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΠΟΝΤΕΣΤΑ ΒΑΝΤΕΡΜΠΙΛΝΤ,ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ,ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ "ΕΡΓΑ" ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΣΤΡΩΝ ΝΑ ΚΡΈΜΟΝΤΑΙ ΕΝΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΗΔΟΝΉ ΣΑΤΑΝΙΚΗ.

    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ;
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ;ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ;ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ;

    ΕΔΩ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ...

    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΜΨΥΧΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΕΓΡΗΓΟΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΛΠΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΡΟΤΑ ΑΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ=ILLUSIONS.
    ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΥΣ ΓΑΛΑΖΟΔΕΡΜΑΤΟΥΣ ΑΡΚΤΟΥΡΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤ'ΕΜΈ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ.ΠΩΣ;

    Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΜΕ.ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ.

    ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ VIDEO GAMES.
    OXI.ΟΧΙ ΤΟ PLAYSTATION H XBOX.
    AΛΛΑ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ STEP INS.AYTOI ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ,ΔΑΝΕΊΖΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΓΗΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΑΙΓΝΙΟΝ.
    ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΕΜΒΥΘΙΣΗΣ ΘΥΜΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ/ΖΩΗ!

    ΟΠΌΤΕ Η ΓΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΎΝ ΑΘΏΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΗΜΕΙΣ ΑΔΩΜΕΝ ΟΙ ΧΑΖΟΙ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΟΙ.

    Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ "ΩΣ ΕΔΩ" ΕΙΔΆΛΛΩΣ ΘΑ ΣΗΚΏΣΟΥΜΕ ΣΠΑΘΙ ΔΙΜΕΤΡΟ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ.
    ΤΙ ΕΝΝΟΩ;
    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ Σ'ΑΥΤΌ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝ ΤΗ ΓΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΩΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΜΕ ΚΟΙΝΟ DNA ΜΕ ΕΜΑΣ,ΩΣ ΑΠΑΧΘΕΝΤΕΣ ΠΡΙΝ 6.000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ,ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ ΚΙ ΟΙ ΟΥΡΜΑ/ΛΕΟΝΤΕΙΔΕΙΣ ΩΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΛΥΡΑΣ,ΚΙ ΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΦΤΕΡΩΤΟΙ 6ης ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.
    ΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑΣ ΘΑ ΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.
    ΘΕΛΕΙ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΛΜΗ(Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ) ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΣΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΊΘΗΣΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΘΕΟΥ,ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΥ.
    ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ Η ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ:ΖΥΓΙΣΤΗΚΕΣ,ΜΕΤΡΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΛΕΙΨΟΣ.ΑΠΟΛΎΕΣΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ,ΠΡΟΚΥΟΝΕΣ,ΤΑΥ ΚΗΤΟΥΣ,ΤΑΫΓΕΤΙΑΝΟΙ,ΛΥΚΑΟΝΕΣ,ΓΑΤΟΙ ΤΟΥ AVON;
    ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΨΥΧΡΟΑΙΜΟΙ" ΓΑΛΑΖΙΟΙ.ΟΣΟΙ ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.

    ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΛΟΙΠΟΝ;
    ΝΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;
    ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΕΡΡΥ Ο ΝΤΡΑΓΚΙΝ ΟΤΙ 'ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΝ' ΤΟΤΕ ΘΥΜΩΝΩ.
    ΚΑΤΑΝΟΩ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ.

    Η ΓΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΑΝ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ,ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΚΡΈΜΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ;
    ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ,ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΧΕΦΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΟΠΟΤΕ...
    ΑΛΛΑΞΤΕ ΣΚΕΨΗ,ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ,ΔΟΓΜΑ,ΑΙΣΘΗΜΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΩΝ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΟΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ.

    ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΙΝΆΞΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΒΟΥΛΙΣΜΕΝΟ ΑΛΩΝΙ,ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ,ΣΤΟ ΦΩΣ,ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ,ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ.

    ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΟΥ,ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η ελευθερη βουληση δεν ειναι αυτο που ξερουν οι περισοοτεροι , Ριτα .Εδω και πολυ καιρο κινουμεστε με τον μοτο ''ο εχθρος του εχθρου ειναι φιλος ..''Τους καλλιτεχνες αυτους τους χρηματοδοτουν οντως κεντρα με σχεσεισ στους ερθροασπιδες ,,αλλα και ειδικα μερη ''χορηγουμενα απο δαυτους ''//Απο την αλλη κανεις ενα λαθος εκει που λες δεν ζηταει η ανθρωποτητα ......ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ Π Α Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Τ Ι Κ Α ολα αυτα τα σιχαματα ...αλλα να ξερεις οτι η....''ΑΡΧΗ '' θεωρει παιδια του , ολα ..γιατι ειναι περα απο την αιτιοτητα (και δεν αναφεροομαι στον ιδιοκτητη του πεδιου αυτου .Αλλωστε εντροπικα ειναι απαραιτητα αθυα τα σιχματα μιας και το χχαος προκαλει ποικοιλομορφια , κινηση και ομαλη προτροπη επιλογης .ΑΡΚΕΤΟΙ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ΅ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤικΑ
      ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ..αλλα κανενας εγρηγορςο δν προκειται να κουνηθει οταν υπαρχει ενας ακριβως αντιθετος σε προθεση και προσημο .Το προβλημα με το κοντισιονινγκ ειναι οτι απο μικρα παιδια προγραματιζουν και οι περισοοτεροι δεν ειναι ετοιμοι να αντιμετωπισουν την φαιδροτητα ενος συτηματος μεσα τους , γιατι αυτοματος θα ηταν αιωρουμενοι / ελευθεροι //////και αυτο ειναι ποοοοολυ μεγαλο σοκ ..για τους περισοοτερους .Δυστυχςσ ο ηλιθιος και ο προδοτης φερονουν το ιδιο αποτελεσμα με διαφορτικο τροπο .καλημερα με φουλ ψεκασμα και βραδυνεσ ριπεσ συχνοτητων και καλη εβδομαδα .

      Διαγραφή
  2. ΆΝΤΕ ΠΑΛΙΙΙ ΠΙΣΩ ΓΙΆΝΝΗ ΤΑ ΚΑΡΆΒΙΑ...


    ΠΟΙΌΣ ΕΊΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΔΕΝ ΛΈΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΆΝΕΣΗ ΤΗΝ ΣΩΣΤΉ ΖΩΉ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΧΛΙΔΑΤΑ ΌΛΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ ! ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΌ ΚΛΠ ΚΛΠ

    ΛΥΠΆΜΑΙ ΡΊΤΑ ΣΧΌΛΙΟ
    ΑΛΛΆ ΟΦΕΊΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΌΤΙ ΕΚΤΡΟΧΙΆΣΤΗΚΕΣ...


    Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΥ ΓΈΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ...!!!

    ΕΊΝΑΙ ΜΕΤΑΞΎ ΤΩΝ...

    ΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΈΠΑΘΛΟ ❗❗❗

    ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΒΟΎΛΗΣΗ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΆΘΑΝΕ ΕΩΣ ΤΏΡΑ !

    ΠΡΟΣΕΧΏΣ ΕΚΠΛΉΞΕΙΣ...!
    ΗΘΙΚΏΝ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ 🇬🇷


    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΩΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΚΑΛΕΡΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε ,
    τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε..

    Ζαν.Πωλ.Σαρτρ.

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις