Το Deep State συσσωρευει αιμα ανεμβολιαστων

 

Το «Βαθύ» Στέιτ Ντιπάρτμεντ

αποθηκεύει ακάθαρτο ή χωρίς εμβόλια αίμα σε ένα καταφύγιο ψύξης κάπου στην κεντρική Πενσυλβάνια, φαινομενικά για να το χρησιμοποιήσει σε περίπτωση εθνικής έκτακτης ανάγκης, είπε μια πηγή της Διοίκησης Κυβερνοχώρου του Στρατού των ΗΠΑ (ARCYBER).

Η ARCYBER έχει υποκλέψει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα οποία ο Δρ. Richard Otto, επικεφαλής ιατρικός διευθυντής του Γραφείου Ιατρικών Υπηρεσιών, έγραφε στον Antony Blinken ότι «το πηγάδι» ήταν ασφαλές και κρατούσε 50.000 pints «μη μολυσμένο» αίμα από μη εμβολιασμένους δότες. Το email ανέφερε ότι το υπάρχον αίμα θα πρέπει να καταστρέφεται και να αντικαθίσταται κάθε 35 ημέρες – υποδηλώνοντας ότι, για άγνωστους λόγους, διατηρείται ολόκληρο και στο ψυγείο αντί να καταψυχθεί.

Άλλες υποκλαπείς αλληλογραφίες αναφέρονταν στην τοποθεσία του Πηγαδιού. Στις 15 Φεβρουαρίου, ο Δρ Κάρι Φάουλερ, ειδικός απεσταλμένος για την παγκόσμια επισιτιστική ασφάλεια, ρώτησε τον Ότο σε ένα email εάν 50.000 πίντς ήταν «αρκετές για όλους μας» και αν είχε εντοπίσει τοποθεσίες πέρα από «αυτό που έχουμε στην Πενσυλβάνια».

Αν «όλοι μας» σημαίνει το σύνολο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, το οποίο απασχολεί 72.000 υπερπληρωμένα ατομα, 50.000 πίντς δύσκολα θα χωρούσαν μια εκδήλωση μαζικών ατυχημάτων όπου δεκάδες χιλιάδες χρειάζονται ξαφνικά μετάγγιση.

Το ενδιαφέρον του Deep State για την απόκτηση μη εμβολιασμένου αίματος κέντρισε την περιέργεια του στρατού επειδή το καθεστώς είχε επιμείνει σθεναρά ότι το εμβολιασμένο και το μη εμβολιασμένο αίμα ήταν εξίσου ασφαλή. Η FDA έχει πει, «Σε πολλές περιπτώσεις, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων έχει επιβεβαιώσει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια του αίματος που δίνεται από εμβολιασμένα άτομα».

«Λένε ψέματα στο κοινό», είπε η πηγή μας. «Έχουμε μια καλή ιδέα γιατί συσσωρεύουν αίμα μόνο από μη εμβολιασμένους δότες - επειδή το Deep State, τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος του, είναι ανεμβολίαστο. Δεν δέχτηκαν ποτέ τρυπήματα. Γνωρίζουμε ως γεγονός ότι ο Anthony Fauci, η Deborah Birx και ο Francis Collins δεν είχαν εμβολιαστει, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τεστ όταν συνελήφθησαν. Ολόκληρη η συμορια Deep State θέλει να μείνει απαλλαγμένη από τις ακιδες των εμβολίων, και αυτό έχει αποδειχθεί στα email που έχουμε δει».

Αναφέρθηκε σε ένα email που είχε στείλει ο Otto στον διευθυντή του HHS Xavier Becerra στα τέλη Ιανουαρίου. «Όπως υποδείξατε, εξετάζουμε αυστηρά τους δότες για να διασφαλίσουμε ότι όλο το αίμα που συλλέγεται είναι απαλλαγμένο από μολυντές. Δυστυχώς, πιέσαμε τόσο σκληρά τα εμβόλια που γίνεται όλο και πιο δύσκολο να βρεθούν μη εμβολιασμένοι δότες. Ίσως χρειαστεί να αρχίσουμε να οργανωσουμε δωρεές για να διατηρήσουμε επαρκές απόθεμα», ανέφερε μέρος του.

Δεν είναι σαφές πώς και πού το Deep State απομονώνει μη εμβολιασμένους δότες, και ποιες υπηρεσίες (δηλαδή, ο Ερυθρός Σταυρός) συλλέγουν αίμα για λογαριασμό του, και είναι τρομακτικό να πιστεύουμε ότι το Deep State μπορεί να ξεγελάει μη εμβολιασμένους πατριώτες να δώσουν αίμα.

Τα Λευκα Καπελα, είπε η πηγή μας, είναι πρόθυμοι να μάθουν την ακριβή τοποθεσία του «Πηγάδι», αλλά μέχρι στιγμής γνωρίζουν ότι βρίσκεται κάπου στην κεντρική Πενσυλβάνια.

"Χωρίς σαφέστερη πληροφορία θα ήταν σαν να ψαχναμε ψυλλους στ αχυρα", είπε η πηγή μας. «Δεν υπάρχει τίποτα εγκληματικό στο να διατηρείς μια ιδιωτική τράπεζα αίματος. Διατηρούμε πλεόνασμα αίματος από μη εμβολιασμένους δότες, όπως και οι περισσότερες εγκαταστάσεις Λευκων Καπελων. Αλλά το HHS, η Πολιτεία, το CDC και η FDA είναι διφορούμενα, λένε ένα πράγμα και κάνουν άλλο και τα κίνητρά τους είναι άθλια και υποπτα». 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ την Αυριανή μέρα με γέλια......Στείλτε το παντού, πρέπει να το δούν όλοι.
    Sinomosiologe, κάνε το ειδική ανάρτηση αν μπορείς.
    Πιό διασκεδαστικό από το βιντεάκι που ακολουθεί δεν πρόκειται να βρείτε, μιας και η ανάρτηση αναφέρεται στον συλληφθέντα Anthony Fauci, αυτό το έντομο που "καθυπόταξε" με το "επιστημονικο" του κύρος Πλανητάρχες και Υπηρεσίες, να γελειοποιείται από έναν απλό πολίτη (μαύρο μάγκα) και να τον κάνει να το βάλει στα πόδια μαζί με την παρέα του, όταν πήγαν στο σπίτι του να τον πείσουν πως πρέπει να κάνει το εμβόλιο να μην διαδωθεί ο ιός.
    Γελάω για 15 ώρες αφού το είδα, όχι μόνο για τον αρουραίο, τον γιό της "Αγίας" ....που καθώς φαινεται έκανε το θαύμα της να τον ανασταίνει.....τον βρυκόλακα, αλλά και για όλους τους καραγκιόζηδες που μας καταναλώνουν στίς υποτιθέμενες έρευνες με τις χιλιάδες επιτροπές που έχουν συσταθεί για να βρίσκονται σε "δουλειά" τα εκατομμύρια κηφήνες που ο κόσμος ταίζει παχηλά.
    Ο τύπος στο βίντεο που κατάφερε το ακατόρθωτο για τους "ΔΥΝΑΤΟΥΣ", ταυτάχρονα καταφέρνει και το ξεβράκωμα των σιωνινιστικών ταλμουδικών σχεδίων, που τα απεκάλεσαν θεικές προφητείες κάποια μη ανθρώπινα όντα και μας τα πούλησαν με αντάλλαγμα τις ζωές μας........
    Ένα δυνατό χαστούκι κι ένα φτύσιμο σ' όλα τα αντρείκελα.


    https://ugetube.com/watch/igp10-245-homeboy-owns-door-to-door-fauci-mp4_vch82Nou4oWNQBd.html


    Κοσμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις